مشاوره زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

فرنی انار شب یلدا سفره شب یلدا دسر هندوانه دسر ماست و انار دسر انار

شب یلدا طولانی‌ترین شب سال محسوب می‌شود که از آن شب به بعد طول روز بلندتر و طول شب کوتاه‌تر می‌شود، به همین خاطر مردم ایران و برخی از اقوام دیگر این شب به‌یاد ماندنی را جشن می‌گیرند. برای اینکه در کنار سفره سال 95 یلدایی متفاوت را تجربه کنید دسرهای سرخ رنگ دکترسلام را به خانه‌های شما آورده‌ا‌یم.

فرنی انار

مواد لازم:

برنج 1 فنجان

روغن نارگیل 1 قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چای خوری

شیر نارگیل یا کرم 1/2 فنجان

شربت افرا (یا عسل) 1 قاشق غذاخوری

دارچین (برای مزه دار کردن)

آجیل خرد شده  1/4 فنجان

دانه انار 1 فنجان

فرنی انار شب یلدا سفره شب یلدا دسر هندوانه دسر ماست و انار دسر انار

دستورالعمل:

برنج را با توجه به دستورالعملی که در ادامه توضیح می‌دهیم تهیه کنید. آن را بشویید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خیس بخورد. در هنگام پخت یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل و یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید. وقتی برنج پخته شد آن را در ظرفی دیگر بریزید. دانه های انار، دارچین، کرم نارگیل و شربت افرا را با آن مخلوط کنید. شما میتوانید همان لحظه این دسر لذیذ را نوش جان کنید یا پس از سرد شدن در یخچال میل کنید. البته مقدار استفاده از انار و آجیل بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.

نکته: برای نازکتر شدن فرنی به آن شیر نارگیل  و دارچین اضافه کنید.

 

ژله هندوانه

مواد مورد نیاز:

1- ژله سبز ( لیمو یا کیوی ) 2 بسته

2- ژله قرمز ( انار یا البالو ) 2 بسته

3- بستنی وانیلی حدود 1 لیتر یا 4 لیوان

4-  شکلات ( کاکائو ) چیپسی

فرنی انار شب یلدا سفره شب یلدا دسر هندوانه دسر ماست و انار دسر انار

دستور العمل:

ابتدا یک بسته ژله سبز (لیمو یا کیوی ) رو در یک لیوان اب داغ حل می کنیم . دقت کنید تمام ذرات ژله باید در اب داغ حل شده باشه تا یه مایع شفاف بدست بیاد . اگر دیدین ذرات ژله در اب کاملا حل نشده ظرف رو روی بخار غیر مستقیم قرار بدین ( بن ماری ) و هم بزنید .
بگذارید این مایع قدری سرد بشه جوریکه اگه انگشت رو در مایع فرو بردین دست تون نسوزه . سپس یک لیوان بستنی وانیلی رو که تا حدی نرم شده به این مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه .
این مواد رو که کاملا هم زدین و یکدست شده در قالب مستطیل شکل بریزید و به مدت یک ساعت دریخچال بگذارید تا خودش رو بگیره و بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید.
دو بسته ژله قرمز رنگ رو هم به همون روش اماده کنید با دو لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنید و سپس مقداری شکلات چیپسی به اون اضافه کنید و هم بزنید . این مخلوط رو به اهستگی روی لایه ژله سبز که از یخچال دراوردین بریزید . و دوباره قالب رو به مدت یک ساعت در یخچال بذارید . بعد از یک ساعت محددا از یخچال خارج کیند .

یک بسته پودر ژله سبز رو به همون روش آماده کنید و روی لایه قرمز رنگ بریزید و مجددا یک ساعت در یخچال قرار بدین . بعد از بستن لایه های ژله اون ها رو مطابق شکل برش بدین و میل کنید.

دسر ماست و انار

مواد اولیه:

ماست
انار ترش
نعناع و گل دلخواه (خشک)
نمک و فلفل سیاه

فرنی انار شب یلدا سفره شب یلدا دسر هندوانه دسر ماست و انار دسر انار

دستورالعمل:

یک دسر بسیار ساده برای روز های رنگارنگ محسوب می شود و بیشتر از 5 دقیقه وقتتون را نمی گیره.

انار را از پوست جدا کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید.

بعد از آماده شدن به مدت 10 دقیقه ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا ماست پرچرب کمی سفت تر شود. در پایان با کمی نعنای خشک خرد شده و پودر گل آن را تزیین کنید.

نکات:

1) در صورت تمایل مقداری شکر و خامه هم به ماست اضافه کنید.

2) این دسر با ماست خامه ای سون بسیار لذیذ خواهد بود.

3) بهتر است از انار شیرین و آبدار در تهیه این دسر استفاده شود.

4) بهتر است دسر 6تا8ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند تا کاملا طعم دار شود.

5 1000
ارسال شده در 20 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

پیشنهاد سردبیر

  • چشم انداز افراد بزرگ و موفق که در مورد خودشان دارند!
  • استفاده از تخم مرغ برای رشد مجدد موها
  • زیبا به‌ نظر آمدن در هر سنی ترفندهای خاصی دارد!
  • روش هایی مفید برای مقابله و درمان استرس
  • تاثیرات مختلف هورمون درمانی بر بدن
  • آیا خانمهای باردار باید زیاد ماهی بخورند؟
  • ۷ ماده غذایی که نباید برای صبحانه استفاده کنید
  • پیشگیری از اضافه وزن با این صد نکته
  • محبوبترین ها

  • نگهداری مواد غذایی به صورت منجمد
  • کمک به استحکام استخوان با خوردن انگور
  • کودکان نیز نیازمند رژیم غذایی سالم اند
  • هشدارهای پزشکی پیرامون مصرف انواع کنسرو غذایی
  • 7 ماده غذایی که بعد از تمرین ورزشی نباید بخورید
  • در زمان پیری از چه تغذیه ای استفاده کنیم؟
  • فوت و فن ساده برای بیشترین جذب آهن
  • دانستنی های مهم در رابطه با ادویه ها
  • رپورتاژ

  • بیماریهای نشیمنگاه و راههای درمان
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • چشم انداز ما سلامت چشمان شماست
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x