1074894_812
 رولت مرغ هم طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است این غذای خوشمزه می تواند اشتهای فرزندتان را تحریک کند ارزش تغذیه ای بالایی دارد و برای این سنین بسیار مفید خواهد بود از تهیه آن پشیمان نخواهید شد در ادامه با ما همراه باشید و با روش تهیه این رولت خوشمزه آشنا شوید .

  این غذا در ظاهر کمی پیچیده به نظر می آید اما در عین حال خیلی ساده و آسان است. مرغ، کالباس و پنیر را به شکل رولت درآورده و در آغشته به مواد ترد می کنیم. به نظر شما کسی پیدا میشه که رولت مرغ با بیسکویت ترد رو دوست نداشته باشه؟

مواد لازم:

  • ۴ عدد سینه مرغ
  • ۲۵ عدد بیسکویت ترد
  • ۴ الی ۵ عدد نان تست
  • ۵ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۸ اسلایس کالباس
  • ۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا
  • ۳ قاشق غذاخوری سس خردل
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.

نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.

اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از این که آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.

قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمی پنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.

برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.

سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.

دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.

قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.

مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.

برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.

 وب‌سایت بدونیم:

5 1000
ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 486 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • نگرانی از آلودگی خاک در تهران
  • رژیم مدیترانه ای یکی از بهترین رژیم های غذایی در دنیا
  • هوای دودآلود راه نفس مردم موصل را بست
  • رژیمی ترین سس دنیا برای سالاد شما
  • نسل روبات ها از نسل انسان ها بیشتر می شود
  • کاربرد موضعی فلوراید برای بچه ها از چه سنی باید شروع شود و تا چه سنی ادامه یابد؟
  • لثه های سالم را با این نشانه ها بشناسید
  • علل مختلف قوز انگشت شصت پا
  • محبوبترین ها

  • انتقال شورای عالی بیمه به وزارت بهداشت
  • دومین گونه پشه ناقل زیکا شناسایی شد
  • تیم های درمانی مجهز به عراق اعزام می شوند
  • نگرانی از آلودگی خاک در تهران
  • دندان‌های عجیب و غریب این کودک
  • تشخیص عفونت در خون با استفاده از بینی مصنوعی
  • اولین دختر متولد شده بدون خون در دنیا!
  • رویش شاخ بر روی سر یک زن چینی
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما