مافین ها از جمله عصرانه های خوشمزه در این روزهای سرد پاییزی به شمار می روند می خواهیم در این مطلب شما را با روش تهیه مافین گردویی آشنا کنیم می توانید در منزل و به راحتی این شیرینی خانگی را تهیه کنید و در دورهمی های خانوادگی میل کنید .

 مافین ها همیشه جزو شیرینی های پرطرفدار محسوب می شوند، در این مطلب هم طرز تهیه مافین گردو را برای شما آموزش داده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
  • کره نرم   185 گرم
  • شکر قهوه‌ای   100 گرم
  • زرده تخم مرغ     2 عدد
  • اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری
  • آرد      200 گرم
  • پودرکاکائو       25 گرم
  • سفیده تخم مرغ همزده    2 عدد
  • گردوی ریز خرد کرده    100 گرم
  • مارمالاد (به دلخواه) برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم رویه:

  • کره نرم  2 قاشق سوپخوری
  • شکلات سفید خرد کرده  150 گرم
طرز تهیه:

1-کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.

2-حالا مخلوط الک کرده آرد و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

3-اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و در مرکزش حفره‌ای ایجاد نمائید. اینک توپ‌های خمیری را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسول‌های کوچک مافین قرار دهید.

4-آن‌گاه کپسول‌های پر کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مافین‌ها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.

5-همینکه ‌مافین‌ها خنک شدند، حفره وسط آن‌ها را با مواد رویه پر کنید و با مارمالاد بیارائید.

طرز تهیه مواد رویه:
کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آب کنید.
وب‌سایت شورو شیرین