مزه دار کردن و پختن مرغ مرغ سوخاری با طعم سیر دستورغذایی جیمی الیور

مرغ سوخاری یک غذای لذیذ و پرطرفدار است اگر می خواهید در منزل و با خیال راحت این غذا را تهیه کنید بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید برای از بین بردن بوی مرغ باید از چاشنی هایی مانند لیمو و سیر و فلفل سیاه کمک بگیرید تا عطر و طعمی دلپذیر به این غذا بدهید .

مرغ سوخاری با طعم سیر از مجموعه دستورغذایی جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این روش، راهی ساده و سریع برای مزه دار کردن و پختن مرغ، گوشت و حتی ماهی است.

مواد لازم:

  •     کراکر نمکی  ۶ عدد
  •     کره  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر ۱ حبه
  •     جعفری  ۴ شاخه
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     آرد  ۲ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ
  •     سینه مرغ  ۲ عدد
  •      روغن زیتون  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-برای تهیه پودر سوخاری، کراکرهای نمکی را به همراه کره، سیر، شاخه های جعفری، رنده پوست لیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا ریز شده، سپس آن را در بشقاب بریزید.

2-آرد را در بشقاب دوم بریزید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید.
3-فیله ها را ابتدا در آرد زده و خوب به آن آغشته کنید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر آن ها را در ترکیب پودر سوخاری ای که تهیه کردید، بزنید. با دست آرد سوخاری را روی فیله ها فشار دهید تا خوب به آنها بچسبد.
4-هم می توانید فیله ها را در فر بپزید و هم می توانید آن ها را سرخ کنید. برای پخت در فر، از قبل فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، فیله ها را روی آن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید.
5- برای سرخ کردن فیله ها، ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید، کمی روغن زیتون در آن بریزید و فیله ها را برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که مغز پخت و ترد شوند، سرخ کنید.
6-فیله های مرغ سوخاری را با برش های لیمو و در کنار سالاد میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ سوخاری با طعم سیر:

1- سیر را پوست بگیرید.

2- پوست لیمو را رنده کنید.
3- بر روی سینه های مرغ با چاقو چند خط بیاندازید. آن ها را در کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و با بیفتک کوب و یا پشت ماهیتابه بکوبید تا کمی صاف شوند.
وب سایت آشپزباشی:

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 23 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مردم کشور های مختلف چگونه وزن خود را کاهش می دهند
  • انواع تمرینات شکمی برای مبارزه با چربی ها (بخش دوم)
  • روش های اصلاح عدم تقارن در گونه
  • ارائه خدمات مراکز درمانی تامین اجتماعی در تعطیلات نوروز
  • یاد دادن صبوری به اطفال
  • مشکلاتی که همیشه بین روجین پنهان می مانند!
  • گل کلم و سیب زمینی با سس بشامل
  • علت لبخند نوزادان پس از تولد
  • محبوبترین ها

  • میزان هوش کودکان با چه شیوه هایی تشخیص داده می شود؟
  • تخفیف درد دندان اطفال
  • خطرات اسپری های بینی برای خانم های باردار
  • حقایقی که باید درباره بچه های مبتلا به ADHD بدانید
  • خلاقانه ترین هدایا برای کودکان 1 تا 5 سال
  • ابتلا به اختلالات تیروئید از کودکی
  • بزرگ شدن خردسالان و این مراحل مهم
  • مراقبت های لازم در بستنی دادن به کودک
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است