مزه دار کردن و پختن مرغ مرغ سوخاری با طعم سیر دستورغذایی جیمی الیور

مرغ سوخاری یک غذای لذیذ و پرطرفدار است اگر می خواهید در منزل و با خیال راحت این غذا را تهیه کنید بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید برای از بین بردن بوی مرغ باید از چاشنی هایی مانند لیمو و سیر و فلفل سیاه کمک بگیرید تا عطر و طعمی دلپذیر به این غذا بدهید .

مرغ سوخاری با طعم سیر از مجموعه دستورغذایی جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این روش، راهی ساده و سریع برای مزه دار کردن و پختن مرغ، گوشت و حتی ماهی است.

مواد لازم:

  •     کراکر نمکی  ۶ عدد
  •     کره  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر ۱ حبه
  •     جعفری  ۴ شاخه
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     آرد  ۲ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ
  •     سینه مرغ  ۲ عدد
  •      روغن زیتون  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-برای تهیه پودر سوخاری، کراکرهای نمکی را به همراه کره، سیر، شاخه های جعفری، رنده پوست لیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا ریز شده، سپس آن را در بشقاب بریزید.

2-آرد را در بشقاب دوم بریزید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید.
3-فیله ها را ابتدا در آرد زده و خوب به آن آغشته کنید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر آن ها را در ترکیب پودر سوخاری ای که تهیه کردید، بزنید. با دست آرد سوخاری را روی فیله ها فشار دهید تا خوب به آنها بچسبد.
4-هم می توانید فیله ها را در فر بپزید و هم می توانید آن ها را سرخ کنید. برای پخت در فر، از قبل فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، فیله ها را روی آن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید.
5- برای سرخ کردن فیله ها، ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید، کمی روغن زیتون در آن بریزید و فیله ها را برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که مغز پخت و ترد شوند، سرخ کنید.
6-فیله های مرغ سوخاری را با برش های لیمو و در کنار سالاد میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ سوخاری با طعم سیر:

1- سیر را پوست بگیرید.

2- پوست لیمو را رنده کنید.
3- بر روی سینه های مرغ با چاقو چند خط بیاندازید. آن ها را در کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و با بیفتک کوب و یا پشت ماهیتابه بکوبید تا کمی صاف شوند.
وب سایت آشپزباشی:

5 1000
ارسال شده در 23 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 123 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • بیماری کبد چرب،یک بیماری مزمن خطرناک
  • راز و رمزهای قلب انسان
  • راههای مقابله با افسرده شدن اطفال
  • ارتباط آنتی بیوتیک ها و زوال عقل
  • دگرگونی های مختلف ناشی از عشق و عاشقی
  • برای محافظت از استخوان این شیوه ها را بدانید
  • درمان های ساده و خانگی برای خشونت گلو
  • دانستنی هایی مهم در مورد مکمل های غذایی (2)
  • محبوبترین ها

  • خانمها چگونه با ورزش بازوان خود را سفت کنند
  • آیا می دانید هر مشکل برای خودش ورزش مخصوصی دارد؟
  • آسیب شناسی – کشیدگی عضلانی کشاله ران
  • کالری سوزی در پیاده روی
  • معرفی دراز و نشست های جدید برای زیبایی اندام ( تصویری)
  • اثر برخورد یوگا با حملات آسم
  • یوگا چگونه سبب کاهش فشار خون میشود
  • فواید برداشتن گام های بلند
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما