موادلازم برای دسر پیراشکی خمیری روش تهیه دسر پیراشکی خمیری دسر پیراشکی خمیری موز دسر پیراشکی خمیری تهیه مخلوط میانی پیراشکی

 این دسر خمیری بسیار خوشمزه و خوش عطر است پیراشکی یک عصرانه لذیذ در این روزهای سرد زمستانی به شمار می رود می توانید این دسر را به راحتی در منزل تهیه  و نوش جان کنید در ادامه مواد لازم برای میانه و خمیر این پیراشکی را به شما ارائه خواهیم داد .

  هر چند تهیه دسر پیراشکی خمیری موز کمی وقت گیر است اما ارزش وقت گذاشتن را دارد. مخلوط شیرین و موز میانی را بین ورقه ای خمیر بپیچید و بپزید.

مواد لازم جهت تهیه خمیر:

  •  آرد معمولی : 450 گرم
  •  کره : 4 قاشق غذاخوری
  •  آب : 125 میلی لیتر
  •  روغن نیمه جامد : 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مخلوط میانی پیراشکی:

  •  موز بزرگ : 2 عدد
  •  برگه زردآلو , خرد شده : 75 گرم
  •  جوز هندی : مقداری
  • آب لیمو : مقداری
  •  زرده تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
  •  پودر قند جهت پاشیدن روی پیراشکی شیرینی : مقداری
  •  خامه یا بستنی جهت سرو : مقداری

طرز تهیه:1. جهت تهیه خمیر شیرینی, ابتدا آرد را در داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید. سپس کره را اضافه نمایید و با دست مواد را با هم مخلوط نمایید, طوری که مخلوط به صورت خرده نان در بیاید. آب را کم کم بیافزایید تا خمیری صاف به دست آید. خمیر آماده شده را داخل نایلون محافظ بپیچید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه داخل یخچال خنک شود .

2. موزها را درون یک کاسه با استفاده از چنگال له نمایید . زردآلو , جوز هندی و آب پرتقال را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

3. خمیر را روی سطحی آغشته به آرد پهن نمایید و 16 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید.

4. با قاشق مقداری از مخلوط موز را روی یک طرف خمیر بریزید و نصفه دیگر خمیر را روی نیمه پر شده برگردانید . با این کار یک نیم دایره درست می شود . لبه های خمیر را به هم بچسبانید و با فشار سر چنگال , آن ها را محکم بهم وصل نمایید.

5. پیراشکی ها را داخل سینی نچسب ع قرار دهید و روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید . سپس روی هر پیراشکی , یک شکاف کوچک ایجاد نمایید و آن ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی بگذارید تا کاملا طلایی شوند.

6. بعد از پخت , روی پیراشکی ها مقداری پودر قند پاشیده و همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

جهت تهیه شیرینی با طعم های متنوع می توانید از هر نوع میوه ای که دوست دارید مانند سیب یا آلو , در مخلوط میانی این پیراشکی استفاده نمایید.

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 23 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • 2000 نوع ویروس عامل ایجاد سرماخوردگی
  • آمار نگران کننده از مصرف شیرخشک در ایران
  • تولید دوباره ماهیچه قلب میسر شد!
  • آیا بالا آمدن ناخن بیماریست؟
  • جوانی را با خوابیدن تجربه کنید
  • مقایسه افسردگی و بیماری قلبی
  • چکارکنیم که دچار زخم دیابتی نشویم
  • چطور اختلالات خواب در زمان پریود (عادت ماهانه) را درمان کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • رژیم غذایی پارینه سنگی چه نوع رژیمی است
  • آشنایی با برخی از فواید و اثرات سحر خیزی بر سلامت بدن
  • ابزاری که به یک فرد مسن و تنها کمک میکند
  • کمک به رفع افسردگی با کاهش وزن
  • دلبستگی نوزاد به مراقبان خود
  • اصول مراقبت از رگ ها
  • آیا اشخاص لاغر هم دچار بیماری قلبی می شوند؟
  • از جمله عوارض تحمل دردهای طاقت فرسا
  • رپورتاژ

  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است