56708
خورش بادمجان یکی از اصیل ترین خورش های ایرانی به شمار می رود که برای طرفداران بادمجان بسیار جذاب و خواستنی است این خورش خوشمزه می تواند میهمانانتان را راضی نگه دارد خورش مسما یک غذای مجلسی به شمار می رود  با روش تهیه آن در این مطلب آشنا می شوید .

 یکی از خورش های سنتی ایرانی ها، خورش مسما بادمجان است، این خورش را درست کنید و کنارش برنج آبکشی بگذارید. می بینید که یک وعده فوق العاده برای خود و خانواده مهیا کرده اید.
  • ۶۰۰ گرم گوشت
  • ۱۰ عدد بادمجان قلمی
  • ۱۰ عدد گوجه گیلاسی
  • ۳ ق س رب گوجه‌فرنگی
  •  ۲ عدد  پیاز خرد شده
  • روغن به میزان لازم
  • ۱ ق م  نمک
  • ۳ ق س پیازداغ
  • ۱ ق م  فلفل قرمز
  • ۱ ق م زردچوبه
  • ۲ پیمانه آب جوش
  • ۱۰ عدد فلفل قلمی
1 ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
۲ پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکه‌های درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان می‌برد تا  گوشت پخته شود.
۳ رب را در  روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل  به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.
مجله آشپزی مثبت