نان کدو حلوایی کدو حلوایی فواید کدو حلوایی خواص کدو حلوایی

 

آیا از خواص کدوحلوایی اطلاع دارید این میوه پاییزی فایده های زیادی برای سلامتی بدنمان دارد می توانید در این مطلب با روش تهیه نان با این میوه زمستانی آشنا شوید نان کدو حلوایی ارزش تغذیه ای بالایی برای بدنمان به همراه دارد .

کدو حلوایی از آن دسته از خوراکی ها است که خیلی چیزها می شود با آن درست کرد. از سوپ و خورش گرفته تا نان کدو حلوایی. در این مطلب هم طرز تهیه نان کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • 3 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری جوز
  • 1 فنجان روغن سبزیجات
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر میخک صدپر
  • 2/3 فنجان آب
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 15 اونس پوره کدو تنبل
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • 3 فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 4 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

1-فر را روشن نموده و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. سه تابه ی  7×3 اینچی را چرب نموده و داخل آنها کمی آرد بپاشید.
2-در یک ظرف بزرگ پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن، آب و شکر را به خوبی با هم ترکیب نمایید. در ظرف جداگانه ای آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز، پودر میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. مواد خشک را به مخلوط کدویی اضافه نموده و به خوبی هم بزنید. در نهایت مخلوط آماده شده را داخل تابه بریزید.
3-مخلوط را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده است.
وب سایت نوشیدنی:

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 22 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • انواع آسیب های پودرهای بهداشتی
  • آیا استفاده از روروک برای نوزادان کار درستی است؟
  • شیوه های موثر مقابله با عارضه های شیمی درمانی
  • چاق شدن با مصرف گوشت قرمز،درست یا غلط؟
  • چرا بعضی از افراد می گویند که HIV موجب ایجاد ایدز نمی شود؟
  • جلوگیری از پیر گوشی با ویتامین دی
  • اصول و اهمیت دویدن در بارداری
  • خاویار اصل و خاصیت های آن برای سلامتی
  • محبوبترین ها

  • آیا رابطه ای بین تنگی نفس و تغذیه می باشد؟!
  • رژیم غذایی های کم هزینه
  • آیا نیازی به مصرف نمک نداریم؟
  • بررسی مزیت های مصرف سیر پخته برای سلامت بدن
  • نمک کم بخورید تا ام اس نگیرید
  • کاهش پرخوری در روز با مصرف صبحانه کامل
  • اصلی ترین خواص و فواید سفیده تخم مرغ
  • برطرف کردن طعم فلز در دهان
  • رپورتاژ

  • لیفتینگ با نخ
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • الو دکتر

    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است