کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

نان کدو حلوایی کدو حلوایی فواید کدو حلوایی خواص کدو حلوایی

 

آیا از خواص کدوحلوایی اطلاع دارید این میوه پاییزی فایده های زیادی برای سلامتی بدنمان دارد می توانید در این مطلب با روش تهیه نان با این میوه زمستانی آشنا شوید نان کدو حلوایی ارزش تغذیه ای بالایی برای بدنمان به همراه دارد .

کدو حلوایی از آن دسته از خوراکی ها است که خیلی چیزها می شود با آن درست کرد. از سوپ و خورش گرفته تا نان کدو حلوایی. در این مطلب هم طرز تهیه نان کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • 3 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری جوز
  • 1 فنجان روغن سبزیجات
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر میخک صدپر
  • 2/3 فنجان آب
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 15 اونس پوره کدو تنبل
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • 3 فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 4 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

1-فر را روشن نموده و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. سه تابه ی  7×3 اینچی را چرب نموده و داخل آنها کمی آرد بپاشید.
2-در یک ظرف بزرگ پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن، آب و شکر را به خوبی با هم ترکیب نمایید. در ظرف جداگانه ای آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز، پودر میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. مواد خشک را به مخلوط کدویی اضافه نموده و به خوبی هم بزنید. در نهایت مخلوط آماده شده را داخل تابه بریزید.
3-مخلوط را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده است.
وب سایت نوشیدنی:
5 1000
ارسال شده در 22 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x