برنج

داستان تولید برنج مصنوعی انگار تمامی ندارد و مردم باید از تقلب کاران در عذاب باشند.در کشور چین برنجی مصنوعی توسط تولید کنندگان به تولید رسیده است که این برنج از نشاسته سیب زمینی و پلاستیک ساخته و به فروش میرسد و تنها رایحه برنج به این برنج اضافه شده است تا در نهایت بویی از برنج واقعی برده باشد.

چین هر ساله بیش از 200 میلیون تن برنج تولید می کند و از این رو، به عنوان بزرگترین تولیدکننده برنج در جهان شناخته می شود. اما طی مطالعاتی که به تازگی صورت گرفت، مشخص شد که برنج چینی برای سلامت کلی بدن انسان می تواند بسیار خطرناک باشد زیرا از پلاستیک تولید می شود.

تولیدکنندگان چینی در حقیقت برنج مصنوعی تولید شده از پلاستیک و نشاسته سیب زمینی را به فروش می رسانند که در نهایت رایحه برنج به آن افزوده شده است. پس از بررسی های فراوان مشخص شده است که برنج مصنوعی چینی حاوی میزان پلاستیکی برابر با یک یک کیسه پلاستیکی کوچک است.
خوشبختانه با روش هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود می توان این برنج های تقلبی را شناسایی کرد.
آزمون هاون
مقداری از دانه های برنج را در هاون بکوبید. سپس نگاه دقیقی به آن چه در هاون وجود دارد، داشته باشید. اگر پودری سفید رنگ و یک دست شکل گرفته است به معنای ارگانیک بودن برنج است، اما اگر لکه ای زرد رنگ را مشاهده می کنید با برنج مصنوعی مواجه هستید.
آزمون آتش
تمام آن چه باید در این آزمایش انجام دهید آتش زدن چند دانه برنج است. اگر دانه ها شعله‌ور شوند به معنای مصنوعی بودن برنج است.
آزمون آب
یک قاشق غذاخوری برنج را درون یک لیوان آب بریزید. اگر دانه های برنج ته نشین شوند به معنای ارگانیک بودن برنج است.

برنج پلاستیکی

آزمون کپک
یک مشت برنج را در آب بپزید. سپس، برنج را درون یک ظرف پلاستیکی ریخته و آن را در برابر نور خورشید به مدت چند روز رها کنید. اگر برنج طبیعی باشد شاهد کپک زدن آن خواهید بود، در غیر این صورت برنج مصنوعی است.

منبع : الو دکتر

ارسال شده در 23 آذر 1395 توسط آقای واحدی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نجات پوست و مو از عوارض فصل پاییز
  • تولید شیر فراپاستوریزه (ESL) در ایران
  • مخالفت های مختلف با انجام سونوگرافی توسط متخصصین زن
  • افزایش بی رویه ناهنجاری تکاملی در کودکان
  • ممنوعیت های دوران نامزدی
  • تهویه غیر تهاجمی و مراحل مختلف آن
  • محافظت در برابر سرطان پوست با این روغن
  • جذب بیشتر آهن با ماست
  • حس خارش خفیف در دست و پا
  • تاثیرات موسیقی بر جانداران
  • 4 دلیلی که ارتباط جنسی بعد از 50 سالگی بهتر است
  • علل های بروز افسردگی و راه های درمان آن
  • عصاره گندم جوانه زده چیست و چه خاصیتی دارد؟
  • اگر فشار خون بالا باشد بر ناتوانیی جنسی چه تاثیراتی برجای می گذارد؟
  • 7 غذایی که میتوانند شما را مسموم کنند
  • محبوبترین ها

  • تاثیر کاهش وزن بر مقابله با انواع عارضه های قلبی و عروقی
  • تاثیر استفاده از روغن در ضعف حافظه چیست
  • همه چیز درمورد میان وعده های دوران بارداری
  • کنار گذاشتن شام به متابولیسم بدن کمک می کند
  • مغذی ترین اسموتی ها برای خانم های باردار
  • حجم غذا مهم تر است یا ارزش غذایی آن ؟
  • 3 میان وعده حرفه ای
  • رژیم لاغری سه ساعته
  • آیا خوردن بیش از حد نارنگی مضر است؟
  • روزه داری در بیماران آسم
  • تعریف کلی و مهم از امگا 3 !!
  • عادت های غذایی خود را تغییر دهید
  • نکات مهم و کلیدی در رابطه با قندهای رژیمی
  • رژِیم مناسب و مغذی ده کیلویی در عرض 2 هفته
  • چگونه بفهمیم که بدنمان نیازمند مکمل های غذایی است؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است