تشخیص برنج اصلی از تقلبی برنج تقلبی برنج پلاستیکی

داستان تولید برنج مصنوعی انگار تمامی ندارد و مردم باید از تقلب کاران در عذاب باشند.در کشور چین برنجی مصنوعی توسط تولید کنندگان به تولید رسیده است که این برنج از نشاسته سیب زمینی و پلاستیک ساخته و به فروش میرسد و تنها رایحه برنج به این برنج اضافه شده است تا در نهایت بویی از برنج واقعی برده باشد.

چین هر ساله بیش از 200 میلیون تن برنج تولید می کند و از این رو، به عنوان بزرگترین تولیدکننده برنج در جهان شناخته می شود. اما طی مطالعاتی که به تازگی صورت گرفت، مشخص شد که برنج چینی برای سلامت کلی بدن انسان می تواند بسیار خطرناک باشد زیرا از پلاستیک تولید می شود.

تولیدکنندگان چینی در حقیقت برنج مصنوعی تولید شده از پلاستیک و نشاسته سیب زمینی را به فروش می رسانند که در نهایت رایحه برنج به آن افزوده شده است. پس از بررسی های فراوان مشخص شده است که برنج مصنوعی چینی حاوی میزان پلاستیکی برابر با یک یک کیسه پلاستیکی کوچک است.
خوشبختانه با روش هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود می توان این برنج های تقلبی را شناسایی کرد.
آزمون هاون
مقداری از دانه های برنج را در هاون بکوبید. سپس نگاه دقیقی به آن چه در هاون وجود دارد، داشته باشید. اگر پودری سفید رنگ و یک دست شکل گرفته است به معنای ارگانیک بودن برنج است، اما اگر لکه ای زرد رنگ را مشاهده می کنید با برنج مصنوعی مواجه هستید.
آزمون آتش
تمام آن چه باید در این آزمایش انجام دهید آتش زدن چند دانه برنج است. اگر دانه ها شعله‌ور شوند به معنای مصنوعی بودن برنج است.
آزمون آب
یک قاشق غذاخوری برنج را درون یک لیوان آب بریزید. اگر دانه های برنج ته نشین شوند به معنای ارگانیک بودن برنج است.

تشخیص برنج اصلی از تقلبی برنج تقلبی برنج پلاستیکی   تشخیص برنج اصلی از تقلبی برنج تقلبی برنج پلاستیکی

آزمون کپک
یک مشت برنج را در آب بپزید. سپس، برنج را درون یک ظرف پلاستیکی ریخته و آن را در برابر نور خورشید به مدت چند روز رها کنید. اگر برنج طبیعی باشد شاهد کپک زدن آن خواهید بود، در غیر این صورت برنج مصنوعی است.

منبع : الو دکتر

ارسال شده در 23 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • استرس و عدم توانایی در تصمیم گیری
  • اهمیت تقویت مهارت های گفتاری کودک
  • با این نشانه ها شما مبتلا به آلزایمر هستید
  • واکنشهای جبرانی در روانشناسی
  • لخته خون در پا با کسی شوخی ندارد!
  • معضل بی اشتهایی
  • تحمل نکردن لاکتوز و کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • چرا و چگونه باید با خودمان رابطه داشته باشیم؟
  • محبوبترین ها

  • باورهای نادرست برای کارآفرین موفق شدن
  • دوام رابطه عاشقانه
  • روش های موثر برای تغییر در زندگی
  • پوکی استخوان و کوتاه شدن قد
  • توصیه هایی برای ایجاد دگرگونی در نحوه زندگی
  • مشکلات عاطفی و احساسی میان زوجین
  • چگونه از رفتار های ناهنجار کودک جلوگیری کنیم؟
  • علت خنده بر لب داشتن مدام
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لیفتینگ با نخ
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    مزایای استفاده از هل

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است