دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی

روش طبخ انار پلو تهیه انارپلو انار پلو مخصوص شب یلدا انار پلو

در این مطلب قصد داریم شما را با روش تهیه انار پلو آشنا کنیم این پلوی خوشمزه انتخابی مناسب برای این شب است چون حاوی انار است هماهنگی خاصی با مراسم شب یلدا دارد در ادامه با روش تهیه این پلو آشنا شوید .

 انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می‌باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می‌کنید. هر خانواده ایرانى در هر جایى به سبک آداب و رسوم نیاکان خود براى یلدا شام تهیه مى‌کند. شام یلدا معمولاً یکى از خوش خوراک‌ترین غذا‌هاى اقوام مختلف است.

مواد اولیه:

  • برنج 2 پیمانه
  • انار دانه شده یک و نیم پیمانه
  • خلال پسته یک سوم پیمانه
  • گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
  • پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری
  • کشمش پلویی نصف پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم

غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استان‌ها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانى‌ها یا سبزى پلو درست مى‌کنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مى‌گذارند. اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازى‌ها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مى‌کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مى‌گذارند.

طرز تهیه:

* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

وب سایت سوران

5 1000
ارسال شده در 24 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • فواید دوچرخه سواری و پیاده روی سریع
  • روش مناسب برای پاکسازی مواد زائد از درون مغز
  • چگونه بفهمیم همسر به نقطه اوج در رابطه جنسی رسیده یا نه؟
  • واقعیاتی درباره شامپوهای ضد ریزش مو
  • کاملترین اطلاعات برای سفر پیاده روی اربعین حسینی
  • شگفت انگیرترین ویژگی ویتامین C
  • گوشت های قرمز فرآوری شده سبب بیماری آسم میشوند
  • توصیه های تغذیه ای در زونا
  • محبوبترین ها

  • با فیـزیـوتـراپـی فتق دیسک کمر را درمان کنید
  • تست اعصاب دست
  • همه اثرات مثبت خواب رم
  • ریسک سکته با بلوغ زودرس دختران افزایش می یابد
  • توصیه هایی برای اشخاص چاق که تصمیم دارند لاغر شوند
  • 6 نکته موثر برای افزایش وزن سالم
  • با کم کاری تروئید چگونه مبارزه کنیم؟
  • آنفولانزای معده (اسهال و استفراغ)
  • رپورتاژ

  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x