موادلازم برای کیک عسل مواد لازم برای تهیه کیک عسل کیک عسل آموزش طبخ کیک عسل

 کیک عسل همانگونه که از اسمش پیداست با عسل درست می شود فلفل ،دارچین و میخک عطر و طعم دلپذیری به این دسر داده اند می توانید برای عصرانه اعضای خانواده این کیک خانگی خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

من دستور تهیه برای کیک عسل زیاد دیدم اما این بار دوست داشتم کیک عسل با طعم قهوه را امتحان کنم. به همین دلیل دستورات زیادی را سرچ کردم و با ترکیب چند تا از آن دستورها این دستور را تهیه کردم. تقریبا همه اعضای خانواده این کیک عسل شیرین و مرطوب را پسندیدند.

مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر):

  •     آرد ۲ پیمانه
  •     بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
  •     جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
  •     عسل ½ پیمانه
  •     شکر ½ پیمانه
  •     شکر قهوه ای ¼ پیمانه
  •     تخم مرغ ۲ عدد
  •     روغن سبزیجات ½ پیمانه
  •     اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
  •     آب پرتقال ½ پیمانه
  •     قهوه گرم ½ پیمانه
  •     پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر میخک به اندازه سر انگشت
  •     پودر فلفل به اندازه سر انگشت
  •     نمک به اندازه سر انگشت
طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.در یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

 سپس شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.

در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.

شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. من خودم قهوه تلخ درست کردم.

بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حواستان باشد که قهوه گرم نباشد چون من برای اولین بار که این کیک را درست کردم قهوه را داغ به مواد اضافه کردم. حدس بزنید چه شد؟ تخم مرغ ها پخته شدند و فاجعه به بار اومد.

اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید.

با هم زن برقی مواد را هم بزنید.

مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود.

ظرف کیک را کاملا چرب کنید.

خمیر را داخل سینی بریزید.

۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت آن در فر بستگی به نوع فر شما دارد.

برای چک کردن آن خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد به خلال دندان می چسبد.

 و در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید.

وب سایت بدونیم:

5 1000
ارسال شده در 24 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پوست لیمو ترش و یک دنیا خاصیت
  • زوجین نابارور کم بضاعت یارانه درمان ناباروری می گیرند
  • یوگا بر علیه بیماریهای استخوانی
  • توصیه هایی در مورد مصرف باقلا در این فصل
  • علت درد دندان هنگام خوردن بستنی و شیرینی
  • مصرف لواشک های غیر بهداشتی ممنوع
  • انتخاب های مهم در ازدواج
  • اهمیت مصرف کدو حلوایی
  • محبوبترین ها

  • عکس های زیبا و با کیفیت از فندق
  • تصاویر آرتروسکوپ یا لیزر آرتروسکوپی
  • خواص گل نسترن و عکس هایی از این گل
  • تصویر خوراک نخود
  • عکس تجهیزات رادیوگرافی دیجیتال
  • عکس های میوه تمشک
  • تصاویری از دستگاه کاپنوگراف
  • گزارش تصویری از دوقلوهای متصل بهم
  • رپورتاژ

  • لیفتینگ با نخ
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما