موادلازم برای کیک عسل مواد لازم برای تهیه کیک عسل کیک عسل آموزش طبخ کیک عسل

 کیک عسل همانگونه که از اسمش پیداست با عسل درست می شود فلفل ،دارچین و میخک عطر و طعم دلپذیری به این دسر داده اند می توانید برای عصرانه اعضای خانواده این کیک خانگی خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

من دستور تهیه برای کیک عسل زیاد دیدم اما این بار دوست داشتم کیک عسل با طعم قهوه را امتحان کنم. به همین دلیل دستورات زیادی را سرچ کردم و با ترکیب چند تا از آن دستورها این دستور را تهیه کردم. تقریبا همه اعضای خانواده این کیک عسل شیرین و مرطوب را پسندیدند.

مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر):

  •     آرد ۲ پیمانه
  •     بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
  •     جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
  •     عسل ½ پیمانه
  •     شکر ½ پیمانه
  •     شکر قهوه ای ¼ پیمانه
  •     تخم مرغ ۲ عدد
  •     روغن سبزیجات ½ پیمانه
  •     اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
  •     آب پرتقال ½ پیمانه
  •     قهوه گرم ½ پیمانه
  •     پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر میخک به اندازه سر انگشت
  •     پودر فلفل به اندازه سر انگشت
  •     نمک به اندازه سر انگشت
طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.در یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

 سپس شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.

در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.

شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. من خودم قهوه تلخ درست کردم.

بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حواستان باشد که قهوه گرم نباشد چون من برای اولین بار که این کیک را درست کردم قهوه را داغ به مواد اضافه کردم. حدس بزنید چه شد؟ تخم مرغ ها پخته شدند و فاجعه به بار اومد.

اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید.

با هم زن برقی مواد را هم بزنید.

مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود.

ظرف کیک را کاملا چرب کنید.

خمیر را داخل سینی بریزید.

۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت آن در فر بستگی به نوع فر شما دارد.

برای چک کردن آن خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد به خلال دندان می چسبد.

 و در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید.

وب سایت بدونیم:

ارسال شده در 24 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • طرح ادغام دو سازمان مهم کشور
  • رفع کمردرد کهنه و مزمن به شیوه خوراکی و سنتی آن
  • کاهش همزمان وزن و دیابت با گیاه گالگا
  • اعتیاد به نیکوتین فقط با یک سیگار
  • راهکارهایی برای جلب رضایت همسر
  • خوردن قرص‌های مکمل کار درستی است؟
  • راهی برای درک بهتر دیابت با نقشه برداری از سیستم کنترل ترافیک سلولی
  • فواید و مضرات عوارض و خاصیت ها
  • جذاب شدن محیط کاری با این کارها
  • شیوه های مدیریت کلاس درس کودکان ADHD
  • از کجا بدانیم استرس داریم و روشهای درمانی آن چیست
  • بررسی هپاتیت و انواع آن
  • رهنمودهای غذایی پیش از مسابقه
  • گرمازدگی و این روش های مفید
  • دارو های کاهش چربی خون
  • محبوبترین ها

  • تاثیرات مختلف آنتی بیوتیک ها روی شیردهی
  • سرنگ‌هاي آلوده تهديدي براي شهروندان همداني
  • داروي از بين برنده لخته‌خون به درمان سرمازدگي كمك مي‌كند
  • پزشكان از تجويز داروي ايراني به بيماران خودداري مي‌كنند
  • این دسته از افراد آنتی بیوتیک نخورند
  • عوارض جانبی مصرف برخی داروها
  • مصرف آنتی بیوتیک و عوارض جانبی آن
  • اسپری که زخم پای دیابتی ها را درمان می کند
  • تجویز آسپرین برای درمان درد مزمن
  • توليد داروي موثر ضد سرطان پوست از كلم
  • عوارض جانبی داروی پیتید
  • واکسن آنفلوانزا برای کودکان زیر دو سال مضر است
  • ايتاليايي ها واکسن آنفلوانزاي مرغي توليد مي کنند
  • استفاده از واکسن روتاويروس عوارض جانبي دارد
  • آزمایش موفقیت آمیز واکسن ضد سرطان ملانوما انجام شد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است