موادلازم برای کیک عسل مواد لازم برای تهیه کیک عسل کیک عسل آموزش طبخ کیک عسل

 کیک عسل همانگونه که از اسمش پیداست با عسل درست می شود فلفل ،دارچین و میخک عطر و طعم دلپذیری به این دسر داده اند می توانید برای عصرانه اعضای خانواده این کیک خانگی خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

من دستور تهیه برای کیک عسل زیاد دیدم اما این بار دوست داشتم کیک عسل با طعم قهوه را امتحان کنم. به همین دلیل دستورات زیادی را سرچ کردم و با ترکیب چند تا از آن دستورها این دستور را تهیه کردم. تقریبا همه اعضای خانواده این کیک عسل شیرین و مرطوب را پسندیدند.

مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر):

  •     آرد ۲ پیمانه
  •     بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
  •     جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
  •     عسل ½ پیمانه
  •     شکر ½ پیمانه
  •     شکر قهوه ای ¼ پیمانه
  •     تخم مرغ ۲ عدد
  •     روغن سبزیجات ½ پیمانه
  •     اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
  •     آب پرتقال ½ پیمانه
  •     قهوه گرم ½ پیمانه
  •     پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر میخک به اندازه سر انگشت
  •     پودر فلفل به اندازه سر انگشت
  •     نمک به اندازه سر انگشت
طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.در یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

 سپس شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.

در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.

شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. من خودم قهوه تلخ درست کردم.

بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حواستان باشد که قهوه گرم نباشد چون من برای اولین بار که این کیک را درست کردم قهوه را داغ به مواد اضافه کردم. حدس بزنید چه شد؟ تخم مرغ ها پخته شدند و فاجعه به بار اومد.

اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید.

با هم زن برقی مواد را هم بزنید.

مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود.

ظرف کیک را کاملا چرب کنید.

خمیر را داخل سینی بریزید.

۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت آن در فر بستگی به نوع فر شما دارد.

برای چک کردن آن خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد به خلال دندان می چسبد.

 و در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید.

وب سایت بدونیم:

5 1000
ارسال شده در 24 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 221 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • عدم توان در تشخیص مزه توسط چاق ها
  • در دوران بارداری انرژی های دریافتی متغیر است
  • نکات اساسی برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و موفق
  • تشریح برنامه های امدادی همزمان با هفته هلال احمر
  • سرطانزاترین مواد در خانه
  • واقعیاتی در مورد آنتی باکتریال ها
  • چگونه حساسیت بدن به گلوتن موجود در نان را تشخیص دهیم
  • خبر درگذشت دکتر زرین جویی
  • محبوبترین ها

  • ایجاد اختلال بویایی با این خوراکی
  • ساعت خوردن این نوزاد
  • چای کیسه ای مفید یا مضر؟
  • شروع موج جدید بارش ها از فردا در کشور
  • وحشتناک ترین جاذبه های گردشگری چین
  • کاملترین مطلب در مورد ام آر آی MRI
  • گزیده اخبار پزشکی ششم اردیبهشت ماه
  • خطرات سیل احتمالی در تهران
  • رپورتاژ

  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • دندان تاجی از زیبایی
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما