دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

اگر جزو علاقه مندان به غذاهای ملس و ترش مزه هستید این خورش می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد این خورش با آلو و مرغ تهیه می شود و بسیار خوشمزه و دلچسب است این غذا انتخاب آقایان است و برای غافلگیرکردن آن ها در وعده شام انتخاب خوبی به شمار می رود.

خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم. امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.

مواد لازم:

  • 4 عدد ران مرغ
  • 1 کیلو آلو سیاه
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 4 ق س آب انار سرد
  • 1 ق س آرد
  • 2 ق چ ادویه کاری
  • 2 ق چ دارچین
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1  یکی از پیازها را خرد کرده ، داخل قابلمه‌ای همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس تکه های مرغ‌  را همراه با  ادویه کاری و دارچین به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا یک دوم پیمانه  آب بریزید و بگذارید مرغ ها به مدت حدود 30 دقیقه  با حرارت ملایم بپزد.
2 نیمی از آلوسیاه‌ها را هسته گرفته و در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به پوره تبدیل شوند، سپس پوره آلو را به مرغ اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر هم آنها را بپزید.
3  در این مدت پیاز دوم را خرد کرده، سرخ کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
4 در یک کاسه مناسب آرد و آب انار سرد را باهم مخلوط‌کنید، سپس آن را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
5 حالا پیازداغ را همراه بقیه آلو سیاه‌ها، به غذا اضافه کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.بعدازاینکه غذا آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید، با سبزی‌های مورد نظر تزیین کرده ، سرو کنید.یه جور دیگه:

می‌توانید برای خوش‌رنگ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن غذا 2 قاشق ژله انار هم هنگام ریختن آلوها به غذا اضافه کنید.
مجله آشپزی مثبت:
5 1000
ارسال شده در 24 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x