دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
این سالاد منتخب رستوران داران فرانسوی است می تواند انتخاب خوبی در کنار شام امشبتان باشد این سالاد برای افراد گیاهخوار انتخاب خوب و مناسبی است و از ارزش تغذیه ای ویژه ای برخوردار است مطمئن باشید با تهیه آن همه را مجذوب دستپختتان خواهید کرد .

 سالاد سالمون فرانسوی یکی از ساده ترین و سالمترین سالاد هایی است که می توانید برای خود درست کنید. در این سالاد همه درشت مغذی ها از جمله کربوهیدرات، پروتئین و چربی وجود دارد و همه هم از نوع سالم. سالمون علاوه بر پروتئین حاوی اسید چرب های سالم است و روغن زیتون نیز همینطور. این سالاد می تواند تا مدت زمان زیادی سیر نگهتان دارد و به بدن مواد مغذی بسیاری برساند.

مواد لازم:

  • 450 گرم سیب زمینی
  • یک سوم فنجان سبزیجات تازه خرد شده: جعفری، پیازچه، شوید
  • یک قاشق غذا خوری سس خردل
  • یک قاشق غذا خوری آب لیمو
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک سوم فنجان روغن زیتون
  • یک عدد کاهو بزرگ، برگ های شسته شده و خشک شده
  • 113 گرم لوبیا سبز پخته شده
  • 2 عدد فیله سالمون پخته شده، که به قطعات کوچک برش خورده باشد
  • دو عدد تخم مرغ آب پز شده که از وسط دو نیم شده باشند
  • یک چهارم فنجان زیتون سیاه ( 56 گرم )

طرز تهیه:

1-سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ پر از آب قرار دهید و آب را به جوش بیاورید. شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بجوشند تا نرم شوند.

2-در همین حین، سبزیجات خرد شده، خردل، آب لیمو، نمک و روغن زیتون را با هم در یک کاسه متوسط ترکیب کنید و کنار بگذارید.

3-سیب زمینی ها را از قابلمه در بیاورید و وقتی به اندازه کافی خنک شدند که بتوان برشان داشت آنها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. کاهو، سیب زمینی و لوبیا سبز ها را در چهار بشقاب به صورت مساوی تقسیم کنید. روی هر کدام سالمون، تخم مرغ و زیتون قرار دهید. سپس اگر سسی می خواهید اضافه کنید روی سالاد ها بریزید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که برای آمده کردن این دستور غذایی آمده برای چهار وعده می باشد، هر وعده شامل یک بشقاب سالاد است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این سالاد می باشد.

  • کالری: 487
  • کلسیم در یک وعده: 87 میلی گرم
  • کالری از چربی در یک وعده: 1 درصد
  • کربوهیدرات در یک وعده: 24 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 159 میلی گرم
  • چربی در یک وعده: 32 گرم
  • فیبر در یک وعده: 4 گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • پروتئین در یک وعده: 26 میلی گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 6 گرم
  • سدیم در یک وعده: 414 میلی گرم
وب سایت دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 24 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x