مشاوره زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

سیب پخته شده درمان سرف های خشک خواص سیب پخته شده

سیب از جمله میوه هایی است که در تمام فصول سال قابل دسترسی است.برای این میوه لذیذ در کتاب های طب سنتی خواص زیادی نام برده شده است و از آن با نام تفاح یاد شده. سیب پخته آن برای سرفه های خشک بسیار موثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار می رود.

محبوبه ابریشم کار دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فالوده سیب, اظهار داشت: سیب در متون طب سنتی ایران به نام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد.

به گفته وی سیب دارای عطریت و لطافت است و به همین دلیل مفرح  (شادی بخش) و دارای آثار قلبی است، همچنین سبب بهبود عملکرد مغز و کبد می‌شود.

دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: به طور خاص برای معده مفید است و سبب اصلاح اشتها و رفع عطش کاذب می شود.

ابریشم کار بیان داشت: سیب پخته آن برای سرفه‌های خشک بسیار موثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار می‌رود.

وی اضافه کرد: مربای شکوفه آن در تقویت اعضای بدن و به خصوص قوای جنسی موثر است. اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه، ارزان، بی دردسر و مناسب برای تمامی سنین و مزاج‌ها هستید، توصیه ما به شما فالوده سیب است.

روش تهیه فالوده سیب:

پس از پوست کندن سیب آن را رنده کرده و با مقداری گلاب یا عرق بیدمشک و یک قاشق عسل بهم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود. می‌توان به ضرورت‌های خاص به آن زعفران یا عرق کاسنی شاهتره یا تخم خرفه اضافه کرد.

 

منبع: خبرداغ
5 1000
ارسال شده در 24 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x