مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

201671595551491370a

معنی گیاهخواری پرهیز از خوردن گوشت جانوران است که برخی از این مواد می‌تواند شامل شیر، فرآورده‌های لبنی، تخم‌مرغ، عسل که خاستگاه جانوری دارند نیز بشود. ما در اینجا می‌خواهیم شما را با یکی از غذاهای لذیذ رژیمی که مختص گیاهخواران است آشنا کنیم.

دلمه‌بادمجان و عدس

مواد لازم :
بادمجان : 2 عدد
قارچ پخته : 4/1 پیمانه
پیاز داغ : 3 قاشق سوپ خوری
برنج پخته شده : 2/1 پیمانه
عدس پخته : 4/1 پیمانه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری
پنیر ریو : 2/1 پیمانه
آب گوشت : 2 پیمانه
نمک ، فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها را از وسط نصف کنید و مواد داخلی آن را با ی پاقو خالی کنید . بادمجان خالی شده را در آب بریزید و کمی نمک هم بزنید . بعد از چند دقیقه بادمجان ها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید . سپس بادمجان را در روغن سرخ کنید .
مواد میانی را میانی را با هم مخلوط کنید و سپس مواد داخلی بادمجان ها را با مخلوط عدس ، برنج ، قارچ خرد شده پخته و پنیر ریو پر کنید .
رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود . سپس به آن آب گوشت ، پیاز داغ و ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهید قوام بیاید . سس را از روی حرارت بردارید و در قابلمه بچینید طوری که سر بادمجان به سمت بالا باشد . سس را روی دلمه ها و کنار آنها بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا خوب پخته شود .
دلمه کم کالری بادمجان و عدس آماده سرو است .

منبع:akairan.com

5 1000
ارسال شده در 23 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x