دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

استانبولی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی است که از قدیم الایام در میان ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته ،به خصوص برای کودکان و اطفال این غذا محبوب و دوست داشتنی است می خواهیم شما را با طرز تهیه این غذای لذیذ آشنا کنیم .

وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد. البته هنوز هم گاهی برای خودمان استانبولی درست می کنیم، اما دیگر مثل قدیم حال و صفا ندارد. می خواهیم دوباره خاطرات را زنده کنیم و استانبولی پلوی خوشمزه ای بپزیم.

مواد لازم:

  •  ۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)
  • ۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)
  • ۲ ق س رب
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط  (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۱ ق چ زردچوبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • ۳ ق غ پیاز داغ

طرز تهیه:

1 برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید مثل همیشه آبکش کنید. بعد بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک- یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک- بخوابانید.  سپس آن را  از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.
۲ بعد از  2 الی 3  دقیقه سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کرده  و آن را هم 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
3 در این مرحله رب گوجه‌فرنگی وپیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.
4 در آخر گوجه‌فرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد. حالا مواد را  لا‌به‌لای برنج بدهید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کرده، در ظرف مورد نظر سرو  کنید.
مجله آشپزی مثب
5 1000
ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سرم های تخصصی پوست صورت سینره
  • عشق های بی هدف و درگیری های عاطفی
  • در هنگام مسافرت اجازه ندهید به پوستتان آسیب برسد
  • تشخیص اختلالات ژنتیکی در پنج هفتگی حاملگی با تست پاپ اسمیر
  • در مورد رفتار جرات مندانه بیشتر بدانیم
  • هدر رفتن مواد مفید بدن با سیگار
  • رو نمایی از سریع‌ترین خودروی الکتریکی جهان
  • لیستی از بیماری های خاموش
  • محبوبترین ها

  • ورزش بهترین درمان برای بیماران مبتلا به پارکینسون
  • وزوز گوش و تغذیه ی مناسب و درست
  • چگونه از حملات میگرن پیشگیری کنیم؟
  • از تشخیص زودهنگام سرطان سینه چگونه آگاه شویم؟
  • مقابله با آلزایمر با کمک میوه و سبزی
  • اگر میگرنی هستید و قصد سفر دارید بخوانید
  • ابتلا به بیماری های ستون فقرات در چه افرادی شایع تر است
  • چاقی رایج در میان نوجوانان مبتلا به اوتیسم
  • رپورتاژ

  • کلینیک زیبایی جوانه
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x