مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

مواد لازم برای تهیه استانبولی روش تهیه استانبولی استانبولی آموزش تهیه استانبولی

استانبولی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی است که از قدیم الایام در میان ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته ،به خصوص برای کودکان و اطفال این غذا محبوب و دوست داشتنی است می خواهیم شما را با طرز تهیه این غذای لذیذ آشنا کنیم .

وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد. البته هنوز هم گاهی برای خودمان استانبولی درست می کنیم، اما دیگر مثل قدیم حال و صفا ندارد. می خواهیم دوباره خاطرات را زنده کنیم و استانبولی پلوی خوشمزه ای بپزیم.

مواد لازم:

  •  ۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)
  • ۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)
  • ۲ ق س رب
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط  (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۱ ق چ زردچوبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • ۳ ق غ پیاز داغ

طرز تهیه:

1 برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید مثل همیشه آبکش کنید. بعد بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک- یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک- بخوابانید.  سپس آن را  از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.
۲ بعد از  2 الی 3  دقیقه سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کرده  و آن را هم 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
3 در این مرحله رب گوجه‌فرنگی وپیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.
4 در آخر گوجه‌فرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد. حالا مواد را  لا‌به‌لای برنج بدهید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کرده، در ظرف مورد نظر سرو  کنید.
مجله آشپزی مثب
5 1000
ارسال شده در 25 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x