نوشیدن قهوه کافی مید تهیه قهو ه تهیه خامه شکلاتی

 اگر می خواهید با روش تهیه قهو ه های کافی شاپی آشنا شوید بد نیست به این مطلب نگاهی کنید برخی افراد از تلخی قهوه خوششان نمی آید و به این منظور به دنبال روشی برای از بین بردناین مزه در این نوشیدنی هستند.

 افرادی که به نوشیدن قهوه عادت و اعتیاد دارند، عموما ترجیح می دهند تا آن را تلخ و بدون افزودن شیر و شکر صرف کنند. اما بسیاری از مردم توان تحمل تلخی قهوه را نداشته و از این رو به آن افزودنی های طعم دار اضافه می کنند.

از رایج ترین افزودنی های که به قهوه اضافه می شود، می توان به مکمل قهوه (کافی مید)، شیر یا خامه مخصوص اشاره کرد. برای آشنایی با روش تهیه نمونه آخر، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد موردنیاز:

  •     یک قوطی (۱۱۵ گرم) شیر عسلی (شیر تغلیظ شده)
  •     شیر سویا یا شیر بادام

برای داشتن بافت خامه ای می توانید این مواد را به صورت نصف نصف با هم مخلوط کنید. یا به جای شیر از خامه پرچرب بهره بگیرید.

برای طعم دادن به آن نیز بهتر است از مخلوط عصاره ها یا سیروپ های آماده استفاده کنید. در پائین چند نمونه را برایتان آموزش داده ایم که می توانید آنها را به خامه قهوه خود اضافه کنید:

  •     طعم وانیل فرانسوی: یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و یک قاشق چایخوری عصاره فندق را با هم مخلوط کنید.
  •     طعم بادام: دو قاشق چایخوری عصاره بادام
  •     طعم کیک دارچینی: ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
همچنین می توانید از سیروپ شکلات برای تهیه خامه شکلاتی بهره بگیرید.

برای تهیه خامه ی قهوه در خانه، به میزان مساوی باید شیر تغلیظ شده و شیر بادام (یا شیر سویا) را با هم مخلوط کنید. از آنجا که هر قوطی شیر تغلیظ شده حدود ۱۱۳ گرم است، لازم است شما ۱٫۷۵ پیمانه شیر بادام (یا شیر سویا) به آن اضافه کرده و هم بزنید.

برای این منظور، شیر تغلیظ شده را درون شیشه خالی و تمیز مربا ریخته و سپس شیر دوم و طعم دهنده ها را اضافه کنید. در شیشه را بسته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با سرعت زیاد تکان دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آنها را درون یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند.

وب سایت روزیاتو

ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • راز احساس خوب داشتن در زندگی
  • بازیابی کودک درون با این کارها
  • در تکنولوژی جدید با استفاده از تلفن همراه کلسترول خون اندازه گیری می شود
  • اطلاعات جامع در مورد کیست کلیه
  • اطلاعات کامل درباره بیماری های انتقالی از راه ارتباط جنسی
  • اگر نگران چاقی هستید از این دسر ها استفاده کنید
  • توصیه های مفید دینی برای خانم های باردار
  • برنامه غذایی مناسب برای عادت ماهانه
  • محبوبترین ها

  • با این رژیم غذایی هرگز به سرطان مبتلا نشوید
  • از خودتان در برابر غذاهای نذری مراقبت کنید
  • موادی که نباید در مایکروفر گرم شوند
  • ترفندهایی برای اوج گرفتن کالری سوزی بدن
  • لاغری با چه غذاهایی ممکن است؟
  • مشکلات تغذیه ای و کوتاهی قد
  • گیاهخواری و تغذیه از مواد مغذی
  • غذاهای گازگرفتنی مضر برای کودکان
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است