کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

 اگر می خواهید با روش تهیه قهو ه های کافی شاپی آشنا شوید بد نیست به این مطلب نگاهی کنید برخی افراد از تلخی قهوه خوششان نمی آید و به این منظور به دنبال روشی برای از بین بردناین مزه در این نوشیدنی هستند.

 افرادی که به نوشیدن قهوه عادت و اعتیاد دارند، عموما ترجیح می دهند تا آن را تلخ و بدون افزودن شیر و شکر صرف کنند. اما بسیاری از مردم توان تحمل تلخی قهوه را نداشته و از این رو به آن افزودنی های طعم دار اضافه می کنند.

از رایج ترین افزودنی های که به قهوه اضافه می شود، می توان به مکمل قهوه (کافی مید)، شیر یا خامه مخصوص اشاره کرد. برای آشنایی با روش تهیه نمونه آخر، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد موردنیاز:

  •     یک قوطی (۱۱۵ گرم) شیر عسلی (شیر تغلیظ شده)
  •     شیر سویا یا شیر بادام

برای داشتن بافت خامه ای می توانید این مواد را به صورت نصف نصف با هم مخلوط کنید. یا به جای شیر از خامه پرچرب بهره بگیرید.

برای طعم دادن به آن نیز بهتر است از مخلوط عصاره ها یا سیروپ های آماده استفاده کنید. در پائین چند نمونه را برایتان آموزش داده ایم که می توانید آنها را به خامه قهوه خود اضافه کنید:

  •     طعم وانیل فرانسوی: یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و یک قاشق چایخوری عصاره فندق را با هم مخلوط کنید.
  •     طعم بادام: دو قاشق چایخوری عصاره بادام
  •     طعم کیک دارچینی: ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
همچنین می توانید از سیروپ شکلات برای تهیه خامه شکلاتی بهره بگیرید.

برای تهیه خامه ی قهوه در خانه، به میزان مساوی باید شیر تغلیظ شده و شیر بادام (یا شیر سویا) را با هم مخلوط کنید. از آنجا که هر قوطی شیر تغلیظ شده حدود ۱۱۳ گرم است، لازم است شما ۱٫۷۵ پیمانه شیر بادام (یا شیر سویا) به آن اضافه کرده و هم بزنید.

برای این منظور، شیر تغلیظ شده را درون شیشه خالی و تمیز مربا ریخته و سپس شیر دوم و طعم دهنده ها را اضافه کنید. در شیشه را بسته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با سرعت زیاد تکان دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آنها را درون یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند.

وب سایت روزیاتو

5 1000
ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • چه موقع داروی ضد افسردگی تاثیر میگذارند
  • نبود آرامش به هنگام رانندگی
  • 3 گام کلیدی برای بالا بردن سطح تاب و تحمل خود
  • پایین آوردن متابولیسم بدن با کاهش وزن
  • نشانه های این بیماری نخاعی را بشناسید
  • در مورد پروتئین وی این سوال و جوابهای متداول را بخوانید
  • اهمیت استفاده از عینک آفتابی در این ساعات
  • تاثیرات گیاه سرخدار بر روی نانو ضرات طلا
  • محبوبترین ها

  • خارج کردن 2 تومور 6.5 کیلویی و 8 کیلویی با 2 جراحی از بدن 2 زن
  • گزیده اخبار پزشکی سی ام فروردین
  • طراحی صندلی مخصوص حفظ سلامت قلب در حین رانندگی
  • کم خوابی / دختر سه ساله ای که فقط 90 دقیقه می خوابد!
  • تخلف یک پزشک ایرانی در پرونده کیا رستمی
  • وقوع زمین لرزه در جنوب قاره آفریقا
  • جراحی اصلاح پاپرانتزی با روشی جدید برای اولین بار در کشور
  • از پدیده لیتوپدیون بیشتر بدانید
  • رپورتاژ

  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • هزینه لیپوماتیک (پیکرتراشی)
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x