نوشیدن قهوه کافی مید تهیه قهو ه تهیه خامه شکلاتی

 اگر می خواهید با روش تهیه قهو ه های کافی شاپی آشنا شوید بد نیست به این مطلب نگاهی کنید برخی افراد از تلخی قهوه خوششان نمی آید و به این منظور به دنبال روشی برای از بین بردناین مزه در این نوشیدنی هستند.

 افرادی که به نوشیدن قهوه عادت و اعتیاد دارند، عموما ترجیح می دهند تا آن را تلخ و بدون افزودن شیر و شکر صرف کنند. اما بسیاری از مردم توان تحمل تلخی قهوه را نداشته و از این رو به آن افزودنی های طعم دار اضافه می کنند.

از رایج ترین افزودنی های که به قهوه اضافه می شود، می توان به مکمل قهوه (کافی مید)، شیر یا خامه مخصوص اشاره کرد. برای آشنایی با روش تهیه نمونه آخر، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد موردنیاز:

  •     یک قوطی (۱۱۵ گرم) شیر عسلی (شیر تغلیظ شده)
  •     شیر سویا یا شیر بادام

برای داشتن بافت خامه ای می توانید این مواد را به صورت نصف نصف با هم مخلوط کنید. یا به جای شیر از خامه پرچرب بهره بگیرید.

برای طعم دادن به آن نیز بهتر است از مخلوط عصاره ها یا سیروپ های آماده استفاده کنید. در پائین چند نمونه را برایتان آموزش داده ایم که می توانید آنها را به خامه قهوه خود اضافه کنید:

  •     طعم وانیل فرانسوی: یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و یک قاشق چایخوری عصاره فندق را با هم مخلوط کنید.
  •     طعم بادام: دو قاشق چایخوری عصاره بادام
  •     طعم کیک دارچینی: ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
همچنین می توانید از سیروپ شکلات برای تهیه خامه شکلاتی بهره بگیرید.

برای تهیه خامه ی قهوه در خانه، به میزان مساوی باید شیر تغلیظ شده و شیر بادام (یا شیر سویا) را با هم مخلوط کنید. از آنجا که هر قوطی شیر تغلیظ شده حدود ۱۱۳ گرم است، لازم است شما ۱٫۷۵ پیمانه شیر بادام (یا شیر سویا) به آن اضافه کرده و هم بزنید.

برای این منظور، شیر تغلیظ شده را درون شیشه خالی و تمیز مربا ریخته و سپس شیر دوم و طعم دهنده ها را اضافه کنید. در شیشه را بسته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با سرعت زیاد تکان دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آنها را درون یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند.

وب سایت روزیاتو

ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش کیفیت و تنوع بخشیدن به رابطه جنسی
  • همه فواید و مضرات پول دادن به بچه
  • این اشخاص هرگز از وکس استفاده نکنند
  • باید و نبایدهای گفتگو بین همسران
  • افسردگی در مبتلایان به انواع سرطانها بیداد می کند
  • شناخت نشانه های هپاتیت C در مردان
  • درمان بیماری واریکوسل از نوجوانی امکان پذیر است
  • ترمیم پرینتر سه بعدی استخوان صورت
  • محبوبترین ها

  • مکمل های کلسیم ممکن است به سلامت قلب خدشه وارد کنند
  • گسترش سطح روابط دوستانه ایران و قبرس در زمینه ی پزشکی
  • راهی جدید برای کمک به مبتلایان به صرع
  • نگرانی از شیوع مصرف خود سرانه دارو
  • نیمی از کشور، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • خطرات جبران ناپذیر رفتن به سونا بعد از جراحی بینی
  • شیوع گسترده ی سیاه زخم در سیبری
  • ظروف پلاستیکی حراج شده نخرید
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • لیفتینگ با نخ
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است