کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

طرز تهیه کیک بادام سلیاک اختلال خود ایمنی روده باریک

 می توانید با روش های تهیه کیک مخصوص بیماران مبتلا به اختلالات روده ای آشنا شوید این کیک ،کیک بادام نام دارد که خاصیت های درمانی ویژه ای برای مبتلایان به سندورم اختلال خود ایمنی روده باریک به همراه دارد در ادامه با روش تهیه این کیک آشنا شوید.

 سلیاک یک اختلال خود ایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی (ارثی) است. در این مطلب طرز تهیه کیک بادام را به شما آموزش می دهیم که برای این بیماران مفید است.

مواد لازم:

  • ٣ عدد تخم‌مرغ
  • ٢۵٠ گرم شیره خرما
  • 2 /1 ق چ وانیل
  • ١٢۵ گرم روغن مایع کانولا
  • ٢۶٠ گرم پودر بادام پوست‌کنده
  • ١ ق م  بیکینگ‌پودر
  • مقداری میوه  فصل به دلخواه برای تزیین
  • گل برای تزیین

طرز تهیه:

1 ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
2 در یک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیل به مدت ١٠ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شده، رنگ آن زرد کمرنگ شود. حالا شیره خرما و روغن را به آنها افزوده و خوب هم بزنید.
3 در این زمان باید پودر بادام و بیکینگ‌پودر را افزوده و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
4 قالب ٢۴ سانتی‌متری را با مقداری روغن چرب کنید. حالا مواد را داخل آن بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵٠ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.

5 بعدازاینکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را با میوه های فصل و گل تزیین کنید.فوت وفن

برای اطمینان از پخت کیک، یک عدد خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما به طور کامل پخته شده و آماده سرو است، در غیر این صورت زمان بیشتری برای پخت کیک نیاز دارید.
مجله آشپزی مثبت
5 1000
ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x