کاری گوشت و نخود روش طبخ کاری گوشت و نخود دستورغذایی های جیمی الیور

برای تهیه کاری گوشت با نخود صبر و حوصله زیادی بایدبه خرج دهیم این غذای خوشمزه برای طرفداران غذاهای جاافتاده و آبگوشتی مفید و موثر خواهد بود همچنین این غذا از ارزش تغذیه ای بالایی نیز برخوردار است برای آشنایی با روش طبخ این غذا با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک را به همراه برنج میل کنید.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     گوشت  ۳۰۰ گرم
  •     دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
  •     زردچوبه  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     پودر چیلی  ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
  •     پیاز  ۳ عدد
  •     سیر  ۴ حبه
  •     زنجبیل  ۱ تکه
  •     برگ کاری  ۱۰ عدد
  •     نخود  ۷۰۰ گرم
  •     عصاره مرغ  ۱ عدد
  •     پوره گوجه فرنگی  ۴۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     شیر نارگیل  ۲۰۰ گرم
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    گشنیز  ۱ دسته

طرز تهیه:

1- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه های گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، تا گوشت قهوه ای رنگ شود(هر از گاهی مواد را هم بزنید).
2- پیاز، سیر، زنجبیل و برگ های کاری را به آن ها اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، تا زمانی که مواد نرم شوند، بپزید.
3-نخود پخته را به همراه ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجه فرنگی به سایر مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید و بگذارید تا بجوشند.
4- درب ظرف را بگذارید و کاری را برای یک ساعت و نیم با حرارت کم، تا زمانی که گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید، بپزید. فراموش نکنید که در میان پخت مواد را هر از گاهی هم بزنید.
5-شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
6-برگ های کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت لزوم ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. برگ های گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج میل کنید

نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:

1- از گوشت بره استفاده کنید، آن را مکعبی خرد کنید.

2- از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.
3- به جای برگ کاری می توانید از برگ بو استفاده کنید.
4- نخود را آب پز کنید.
5- برگ های اسفناج را تمیز بشویید و آن را درشت خرد کنید.
وب سایت آشپز باشی

5 1000
ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • گیاه حکیم ابوالقاسم فردوسی ثبت شد
  • ماست و خیار، بهترین پاک کننده ی طبیعی
  • در طول روز ، چه ساعتی میوه بخوریم؟
  • سردردهای میگرنی و این پرهیزات غذایی
  • مشکلات پوستی رایج و این آسیب ها
  • نان! کشف عامل اصلی بیماری های گوارشی در ایلام
  • اشخاص دیابتی در دویدن این موارد را جدی بگیرند
  • زرد شدن رنگ ناخن
  • محبوبترین ها

  • شیوه بهتر برای مدل دادان به ابرو
  • چکار کنیم که چربی پوست از بین برود
  • مزایای بخار دادن به پوست
  • با این سه ماده طبیعی شوره سر را درمان کنید
  • طب سوزنی و جوانسازی پوست
  • از جمله مضرات تغییر رنگ با کرم های روشن کننده
  • آموزش تصویری ورزش مخصوص از بین بردن چین و چروک صورت( آموزش تصویری)
  • تکنیکهایی برای کشیده کردن صورت
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما