برای تهیه کاری گوشت با نخود صبر و حوصله زیادی بایدبه خرج دهیم این غذای خوشمزه برای طرفداران غذاهای جاافتاده و آبگوشتی مفید و موثر خواهد بود همچنین این غذا از ارزش تغذیه ای بالایی نیز برخوردار است برای آشنایی با روش طبخ این غذا با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک را به همراه برنج میل کنید.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     گوشت  ۳۰۰ گرم
  •     دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
  •     زردچوبه  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     پودر چیلی  ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
  •     پیاز  ۳ عدد
  •     سیر  ۴ حبه
  •     زنجبیل  ۱ تکه
  •     برگ کاری  ۱۰ عدد
  •     نخود  ۷۰۰ گرم
  •     عصاره مرغ  ۱ عدد
  •     پوره گوجه فرنگی  ۴۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     شیر نارگیل  ۲۰۰ گرم
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    گشنیز  ۱ دسته

طرز تهیه:

1- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه های گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، تا گوشت قهوه ای رنگ شود(هر از گاهی مواد را هم بزنید).
2- پیاز، سیر، زنجبیل و برگ های کاری را به آن ها اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، تا زمانی که مواد نرم شوند، بپزید.
3-نخود پخته را به همراه ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجه فرنگی به سایر مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید و بگذارید تا بجوشند.
4- درب ظرف را بگذارید و کاری را برای یک ساعت و نیم با حرارت کم، تا زمانی که گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید، بپزید. فراموش نکنید که در میان پخت مواد را هر از گاهی هم بزنید.
5-شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
6-برگ های کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت لزوم ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. برگ های گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج میل کنید

نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:

1- از گوشت بره استفاده کنید، آن را مکعبی خرد کنید.

2- از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.
3- به جای برگ کاری می توانید از برگ بو استفاده کنید.
4- نخود را آب پز کنید.
5- برگ های اسفناج را تمیز بشویید و آن را درشت خرد کنید.
وب سایت آشپز باشی

5 1000
ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 164 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • پیدا کردن علت عرق شیرخواران
  • هر نوع احساس درد در بارداری را جدی بگیرید
  • میوه هایی که پوست آن ها خاصیت ضد سرطانی دارد
  • عارضه متابولیک در سنین پایین
  • دلیل آمار بالای آمار سزارین در ایران
  • مقابله با سرایت انواع هپاتیت به بدن
  • اهمیت مصرف آبمیوه های مناسب برای پوست
  • از بین بردن دیابت با چربیهای خوب
  • محبوبترین ها

  • چه شرایطی را پیش دیابت میگویند؟
  • بیماری های قلبی عروقی با کاهش قند خون ارتباط دارد
  • مشکلات کودکان دیابتی را دریابید
  • انسولین زنی و توصیه هایی دراین باره
  • تاثیر دیابت بر روده ها
  • دیابت و داروهای جدیدش
  • کتاب بسیار خواندنی درباره دیابت
  • به سرطان روده بزرگ یا دیابت مبتلا هستید؟پس به برنج قهوه ای دقت بیشتری کنید
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما