کاری گوشت و نخود روش طبخ کاری گوشت و نخود دستورغذایی های جیمی الیور

برای تهیه کاری گوشت با نخود صبر و حوصله زیادی بایدبه خرج دهیم این غذای خوشمزه برای طرفداران غذاهای جاافتاده و آبگوشتی مفید و موثر خواهد بود همچنین این غذا از ارزش تغذیه ای بالایی نیز برخوردار است برای آشنایی با روش طبخ این غذا با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک را به همراه برنج میل کنید.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     گوشت  ۳۰۰ گرم
  •     دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
  •     زردچوبه  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     پودر چیلی  ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
  •     پیاز  ۳ عدد
  •     سیر  ۴ حبه
  •     زنجبیل  ۱ تکه
  •     برگ کاری  ۱۰ عدد
  •     نخود  ۷۰۰ گرم
  •     عصاره مرغ  ۱ عدد
  •     پوره گوجه فرنگی  ۴۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     شیر نارگیل  ۲۰۰ گرم
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    گشنیز  ۱ دسته

طرز تهیه:

1- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه های گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، تا گوشت قهوه ای رنگ شود(هر از گاهی مواد را هم بزنید).
2- پیاز، سیر، زنجبیل و برگ های کاری را به آن ها اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، تا زمانی که مواد نرم شوند، بپزید.
3-نخود پخته را به همراه ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجه فرنگی به سایر مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید و بگذارید تا بجوشند.
4- درب ظرف را بگذارید و کاری را برای یک ساعت و نیم با حرارت کم، تا زمانی که گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید، بپزید. فراموش نکنید که در میان پخت مواد را هر از گاهی هم بزنید.
5-شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
6-برگ های کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت لزوم ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. برگ های گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج میل کنید

نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:

1- از گوشت بره استفاده کنید، آن را مکعبی خرد کنید.

2- از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.
3- به جای برگ کاری می توانید از برگ بو استفاده کنید.
4- نخود را آب پز کنید.
5- برگ های اسفناج را تمیز بشویید و آن را درشت خرد کنید.
وب سایت آشپز باشی

ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دلیل اهمیت آلفالیپوئیک اسید
  • اوج لذت جنسی در زنان چند مرحله دارد؟
  • بهترین فواید این چربی
  • کسانی که عمل گوش داشته اند بخوانند
  • ویژگی های عصاره برگ درخت چای
  • کاهش وزن با 10 شیوه بالا بردن متابولیسم بدن
  • روشن کننده های پوست
  • اعجاز پد سوختگی
  • محبوبترین ها

  • خطرات و مشکلات سیستم گوارشی در فصل گرم سال
  • 5 منفعت خندیدن
  • دور کردن ریسک سرطان تخمدان با این کارها
  • تشخیص فلاتر در نوار قلبی
  • پشت میزنشین ها مراقب سلامتی شان باشند
  • تاثیر ورزش و تغذیه در کاهش چربی خون
  • عمل جراحی پروستاتکتومی – خطرات و عوارض جانبی
  • درباره تفاوت عفونت سینوسها و سرما خوردگی چه میدانید
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است