کیک هویج و چیز کیک کیک هویج چیزکیک

 این چیز کیک با طعم هویج همراه است و برای عصرانه انتخاب بسیار خوب و لذیذی است در ادامه روش طبخ چیزکیک و کیک هویج را به صورت جداگانه آموزش داده ایم و در آخر روش ترکیب آن ها با هم را نیز توضیح داده ایم .با ما در ادامه مطلب همراه باشید .

 این کیک در واقع از دو بخش کیک هویج و چیز کیک تهیه می شود که در ادامه می توانید دستور پخت آن را مطالعه کنید.

مواد لازم:

  •     ۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
  •     ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
  •     ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •     ۱/۴قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  •     ⅛ قاشق چایخوری جوز هندی
  •     نصف پیمانه روغن گیاهی
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
  •     دو عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای چیز کیک

  •     ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     نصف پیمانه خامه ترش

طرز تهیه:

کیک هویج

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-کف قالب موردنظر را با روغن چرب کنید.
3- هویج ها را درون یک کاسه بزرگ رنده کرده و کنار بگذارید.
4-در یک کاسه بزرگ دیگر، پودر قند، شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
5- روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
6-بقیه مواد کیک هویج را به همراه هویج های رنده شده، درون کاسه بریزید و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.

چیزکیک

1-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید.
2-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
3-در یک قالب کمربندی، سه چهارم از مخلوط کیک هویج را بریزید. سطح آن را صاف کنید. سپس نیمی از مخلوط چیزکیک را بریزید و سطحش را صاف کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
4-این کیک را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
5-کیک را از فر خارج کرده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود.
6-سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
7-کیک آماده سرو است.
وب سایت روزیاتو:

ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ماءالشعیر کلاسیک تارهای ضعیف مو را تقویت می کند
  • مکمل ویتامین D و افزایش کلسترول در نوجوانان
  • برای ماندگاری زندگی زناشویی و موفقیت در آن چیکار کنیم؟
  • ساعات مختلف برای مصرف روزانه غذا
  • انواع مشکلات مربوط به پوست در زنان باردار
  • شیوه های جالب برای کاهش کالری در تابستان
  • لیست غذایی برای تقویت مغز دانش آموزان
  • مصون ماندن از بیماری ها با شیر مادر
  • علاقیات زوجین و نیازهای هرکدام
  • کسانیکه سحری را آخر شب میخورند و میخوابند بخوانند
  • پروستات چه زمانی دچار هیپرپلازی خوش‌خیم می شود
  • ایجاد احساسات منفی با این عوامل
  • هرآنچه باید درمورد مرغ سبز بدانید
  • اینگونه اسنک رژیمی درست کنید
  • افزایش مهارت های اجتماعی برای دوست یابی
  • محبوبترین ها

  • آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی سالم و مقوی برای کودک
  • اهمیت کشمش دادن به اطفال
  • پیشنهادات جالب برای افزایش مهارت کودک
  • ویژگی های فرزندان پسر
  • براي كودكان به چه دلیل قصه میگویند
  • استاندارد حمام بردن اطفال
  • عوامل ایجاد کننده کم اشتهایی در اطفال
  • رفع دردهای شکمی نوزاد با قطره پدی لاکت
  • اطفال و نیاز فراوان به عشق و علاقه
  • نکاتی در مورد رفتار صحیح با نوزاد
  • مهدبردن بچه کار درستی است؟
  • درمان بیماریهای نوزاد با تماس پوستی با مادرش
  • تب ، تشنج و درمان آن
  • گرایش اطفال به سرگرمی غیر از تلویزیون
  • اهمیت افزایش سواد عاطفی در والدین
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است