کیک هویج و چیز کیک کیک هویج چیزکیک

 این چیز کیک با طعم هویج همراه است و برای عصرانه انتخاب بسیار خوب و لذیذی است در ادامه روش طبخ چیزکیک و کیک هویج را به صورت جداگانه آموزش داده ایم و در آخر روش ترکیب آن ها با هم را نیز توضیح داده ایم .با ما در ادامه مطلب همراه باشید .

 این کیک در واقع از دو بخش کیک هویج و چیز کیک تهیه می شود که در ادامه می توانید دستور پخت آن را مطالعه کنید.

مواد لازم:

  •     ۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
  •     ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
  •     ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •     ۱/۴قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  •     ⅛ قاشق چایخوری جوز هندی
  •     نصف پیمانه روغن گیاهی
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
  •     دو عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای چیز کیک

  •     ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     نصف پیمانه خامه ترش

طرز تهیه:

کیک هویج

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-کف قالب موردنظر را با روغن چرب کنید.
3- هویج ها را درون یک کاسه بزرگ رنده کرده و کنار بگذارید.
4-در یک کاسه بزرگ دیگر، پودر قند، شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
5- روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
6-بقیه مواد کیک هویج را به همراه هویج های رنده شده، درون کاسه بریزید و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.

چیزکیک

1-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید.
2-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
3-در یک قالب کمربندی، سه چهارم از مخلوط کیک هویج را بریزید. سطح آن را صاف کنید. سپس نیمی از مخلوط چیزکیک را بریزید و سطحش را صاف کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
4-این کیک را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
5-کیک را از فر خارج کرده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود.
6-سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
7-کیک آماده سرو است.
وب سایت روزیاتو:

5 1000
ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دلایل بروز اختلال عدم تمرکز
  • محل جوش و این علائم
  • یک وعده از این خوراکیها در هفته، باعث افزایش فشار خون می شود
  • دارچین را بیشتر دوست داشته باشید!
  • راههای تایید شده برای سرکوب اشتها
  • شب امتحان بر دانشجویان چه میگذرد
  • فواید ترک سیگار از لحظه ی ترک تا چندین سال پس از آن
  • سبک تغذیه ای مضر برای کبد
  • محبوبترین ها

  • لبو هم پر از منفعت است
  • نکات مهم برای سرخ کردن غذا
  • راز افزایش عمر چینی ها در مصرف نوعی غذای ایرانی نهفته است
  • بعد از نیمه شب به غذا فکر نکنید
  • 9 مورد مفید و مضر در ارتباط با لاغری
  • چه غذاهایی اسهال را بدتر می کند
  • هورمونی که سبب بزرگی شکم می شود
  • کسانی که کلیه های سنگ سازی دارند بخوانند
  • رپورتاژ

  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما