کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

مواد غذایی مضر رژیم غذایی مناسب پروتئین آسیب به مغز آسیب به قلب NT-proBNP

مغز و قلب هر فرد اصلی ترین اندام های وی به شمار می آیند. عملکرد منظم و دقیق این دو اندام سبب حفظ حالت پایدار بدن و سلامتی فرد می شود. علل و عوامل زیادی وجود دارند که سبب آسیب به مغز و قلب می شوند که از جمله می توان به عادت های خوراکی اشاره کرد. در ادامه با یکی از پروتئین های مضر برای سلامت انسان آشنا خواهیم شد. با دکتر سلام همراه باشید.

یکی از مطالعات اخیر نشان می‌دهد که بالا بودن سطح نوعی پروتئین مرتبط با نارسایی قلب در بدن بیماران، با شکل‌گیری آسیب‌های مغزی ارتباط دارد. گزارشی از این مطالعه در Radiology منتشر شده است. یکی از مطالعات اخیر نشان می‌دهد که بالا بودن سطح نوعی پروتئین مرتبط با نارسایی قلب در بدن بیماران، با شکل‌گیری آسیب‌های مغزی ارتباط دارد. گزارشی از این مطالعه در Radiology منتشر شده است.این پروتئین، NT-proBNP نام دارد که در واکنش به ایجاد فشار در دیواره قلب به‌وجود می‌آید. سطح NT-proBNP در خون همزمان با تشدید نارسایی قلبی بالاتر می‌رود و همزمان با بهبودی آن کاهش می‌یابد. محققان هلندی در این مطالعه، حدود ۲ هزار و ۴۰۰ نفر از افراد میان‌سال و سالمند مبتلا به بیماری‌های قلبی را بررسی کردند که هیچ کدام از آن‌ها به زوال عقل مبتلا نبودند. یافته‌های نهایی نشان دادند که ارتباط واضحی بین سطح NT-proBNP در خون و تشخیص آسیب‌های مغزی در MRI این بیماران وجود دارد. با این‌حال، این مطالعه اثبات نمی‌کند بالا بودن سطح NT-proBNP در خون، مستقیما باعث شکل‌گیری آسیب‌های مغزی می‌شود. دکتر مایکی ورنوویج، مسئول مطالعه و از اعضای دانشگاه اراسموس، می‌گوید: «ما به این نتیجه رسیدیم که بالا بودن سطح NT-proBNP با کوچک‌تر شدن حجم مغز و کمتر شدن حجم ماده خاکستری مغز مرتبط است».

منبع: سلامتیسم

5 1000
ارسال شده در 1 دی 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • نشانه های مهم برای مشکلات مجاری ادراری
  • اهمیت بالا بردن کیفیت زندگی
  • برای بیدار ماندن در شب از این غذاها بخورید
  • نظر لی لابرادا در ارتباط با تعداد جلسات تمرین
  • اهمیت وجود سالاد در سفره افطار
  • سایت جامع پزشکی، سلامت و تندرستی دکتر سلام دو ساله شد
  • مردان با استرس کاری بالا زنان سنگین وزن را جذاب تر می دانند
  • برای بیماران مبتلا به واریس این توصیه ها مهم است
  • محبوبترین ها

  • نان های صنعتی چه خوبی ها و بدی هایی نسبت به دیگر نان ها دارند
  • رمزهای طول عمر زیاد چیست؟
  • احتیاج شما به آب چه اندازه است؟
  • نوشیدنی مفید و مقوی برای کودکان
  • مصرف پنیر چه تاثیری بر تغییر شکل جمجمه انسان دارد؟
  • آیا خوردن پای مرغ منفعت دارد؟
  • چربی سوزی با مصرف روغن کنجد
  • ده روش معجزه آسا برای لاغری
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x