گردو از جمله مواد مغذی بسیار مفیدی به شمار می آید که سرشار از آنتی اکسیدان است. گردو را طلای سبز می نامند همین نام گواه فواید طلایی این مغز است. مصرف مناسب گردو می تواند سبب کنترل و یا پیشگیری از بیماری های مغزی همچون آلزایمر و زوال عقل شود. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

 

آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامتی ما واقعا حیاتی محسوب می‌شوند و این توانایی را دارند که از سرعت پیری کم کنند. درواقع، آنتی‌اکسیدان با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند که مرکز زوال ناشی از افزایش سن هستند. آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند و نادر آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامتی ما واقعا حیاتی محسوب می‌شوند و این توانایی را دارند که از سرعت پیری کم کنند. درواقع، آنتی‌اکسیدان با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند که مرکز زوال ناشی از افزایش سن هستند. گردو حاوی چندین نوع از آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند و خاص است که مشابه آن‌ها فقط در چند ماده غذایی محدود وجود دارد. این آنتی‌اکسیدان‌ها بدین ترتیب‌اند: کوئینون جاگلون، تانن تلیماگراندین، فلاونول مورین. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گردو، قدرت بالایی در مقابله با رادیکال‌های آزاد دارند و مطالعات متعددی نشان داده‌اند که پلی‌فنول‌های موجود در گردو می‌توانند از شکل‌گیری آسیب‌های ناشی از مواد شیمیایی در کبد جلوگیری کنند. آزمایش‌های علمی نشان می‌دهند که پلی‌فنول‌های گردو، بهترین اثربخشی را در میان همه انواع مغزهای خام دارند و آنتی‌اکسیدان‌های آن، بهتر از همه مغزهای خام دیگر با چربی خون مقابله می‌کنند. سلامت مغز گردو حاوی ترکیبات مهمی است که از نورون‌های مغز محافظت می‌کنند: ویتامین E، فولات، ملاتونین، امگا-۳ و آنتی‌اکسیدان‌ها. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف گردو می‌تواند به تقویت سلامت مغز نیز کمک کند. گردو، استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می‌دهد که نقش موثری در پیری دارد. علاوه بر این، عملکردهای شناختی و حرکتی را در دوران پیری بهبود می‌بخشد.

 

منبع: سلامتیسم