کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

موادلازم برای کاپ کیک پاستا کاپ کیک پاستا کاپ کیک عکس کاپ کیک پاستا

 می خواهیم در این مطلب یک کاپ کیک جدید را به شما آموزش دهیم تفاوت این کاپ کیک وجود پاستا و مخلفات آن است می توانید با پاستای صدفی و پنیر موتزارلا یک غذای خوشمزه و لذیذ را برای فرزندانتان تهیه کنید روش طبخ این پاستا در ادامه مطلب آموزش داده خواهد شد .

کاپ کیک ها همیشه جزو خوشمزه ترین دسرها هستند، البته نیازی نیست که کاپ کیک ها حتما دسر و شیرینی باشند، در این مطلب کاپ کیک پاستا را به شما آموزش می دهیم.
مواد مورد نیاز:
  • پاستا صدفی: 4 پیمانه
  • پنیر موتزارلا (رنده شده): 1 پیمانه
  • ژامبون مرغ (نگینی خردشده): 8 ورق
  • کوکتل (نگینی ریز خردشده): 4 عدد
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • پودر موسیر: 2 ق چ
  • پودر آویشن: 1 ق چ
  • پنیر چدار (رنده شده): یک دوم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1- مقداری روغن داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید. سپس ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و تفت دهید. بعد پودر سیر، پودر موسیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و پس از یک تفت کوچک از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود (در صورت تمایل می توانید به مواد مقداری قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه ای نیز اضافه کنید).
2- پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.سپس آن را به مواد افزوده و مخلوط کنید. بعد پنیر موتزارلا و پودر آویشن را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.
3- تعدادی قالب کوچک کاپ کیک را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس مخلوط پاستا و پنیر را داخل آن ها بریزید و روی آن مقداری پنیر چدار (یا پنیر موتزارلا) بپاشید. سپس قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که پنیر ذوب شود) قرار دهید. بعد صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس در ظرفی بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
ماهنامه سرآشپز –
5 1000
ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x