برای شب یلدای امسالتان پیشنهاد جالب و مناسبی داریم می توانید با این دسر میهمانانتان را غافلگیر کنید این دسر النگوی اناری نام دارد و به شکل یک حلقه از انار سرو می شود پس در این روزهای پایانی پاییزی پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب با روش تهیه این دسر ویژه شب یلدا آشنا شوید.

 شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید.

من امسال یه سالاد خوشمزه رو بهتون معرفی می کنم به اسم سالاد انار به شکل حلقه! البته به انگلیسی بهش میگن Pomegranate Bracelet که معنی تحت اللفظیش میشه النگوی اناری! سالاد خوشمزه ایه و مناسب شب یلدا!

مواد لازم:
  • دانه انار به میزان لازم (تقریبا یک انار دون شده )
  • سینه مرغ 1 عدد سینه مرغ کامل
  • گردوی خرد شده 1 لیوان
  • تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد
  • سیب زمینی متوسط 3 عدد
  • لبوی متوسط 3 عدد
  • هویج متوسط 3 عدد
  • سس مایونز به میزان لازم

طرز تهیه:

هویج، سیب زمینی و لبو رو جداگونه بذارید بپزه. وقتی سرد شده پوستشون رو بگیرید و درشت رنده کنید. تخم مرغ رو هم آب پز و بعد رنده کنید.
سینه مرغ رو با کمی آب و نمک بذارید بپزه و بعد ریش ریش کنید.
برای این که سالاد شکل حلقه ای داشته باشه یه چیز استوانه ای باید برای وسط سالاد استفاده کنیم. من قوطی بکینگ پودر رو با فویل پوشوندم و ازش استفاده کردم.

نحوه کار به این صورته که شیء استوانه ای رو وسط یه بشقاب صاف قرار میدیم…

و بعد مواد لازم رو که آماده کردیم به ترتیب زیر توی بشقاب و اطراف استوانه به صورت لایه لایه میچینیم. هر لایه رو که چیدیم کمی نمک می پاشیم و یه مقدار هم سس مایونز می زنیم. البته برای کم کردن چربی سالاد می تونید از سس مایونز کم چرب و یا ترکیبی از سس مایونز و ماست استفاده کنید. ضمناً یه جاهایی که گفته سس مایونز بزنید میتونید اون لایه ها رو سس نمالید. ترتیب لایه ها به این صورته:

  • سیب زمینی
  • سس مایونز
  • نصف لبوها
  • سس مایونز
  • هویج
  • سس مایونز
  • گردو
  • نصف مرغ
  • سس مایونز
  • تخم مرغ
  • سس مایونز
  • نصف مرغ
  • سس مایونز
  • نصف لبو
 لایه اوله که سیب زمینی هست ،بعد از مالیدن سس روی لایه اول، لایه دوم که لبوی رنده شده هست و به همین ترتیب ادامه میدیم (مطابق ترتیبی که بالا نوشتم) تا به آخرین لایه برسیم. نهایتاً روی سالاد رو به صورت کلی کمی سس بمالید.حالا کل سالاد رو با دونه های انار بپوشونید.بعد با احتیاط استوانه رو خارج کنید.
اگه خواستید میتونید دیواره داخلی حلقه رو هم با انار بپوشونید یا این که به همین صورت رها کنید. سالاد رو بذارید تو یخچال حداقل 1-2 ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و طعم های مختلف به خورد هم برن.

وب سایت سوران

ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دارو های کاهش چربی خون
  • تغییرات اساسی در دوران حاملگی
  • تاثیر سن بالا بر اشتها
  • مصرف این داروها به میل جنسی تان ضرر می رساند!
  • نمک دریایی چه فوایدی برای پوست ما دارد؟
  • چرا برخی از افراد کم رو هستند؟
  • ته چین مرغ با روشی متفاوت
  • پیشگیری از امراض قندی با تناسب اندام
  • با عوامل ایجاد کننده ترک خوردگی پوست اشنا شوید
  • فرزند دختر دارید؟این 8 نکته تربیتی را بخاطر بسپارید
  • ورزش موقع آلوده بودن هوا
  • در برابر انواع سرطان ها بدنتان را ایمن کنید
  • میان وعده های رژیمی
  • کمک به افراد کمرو
  • کوفته ریزه با طعم نخودچی
  • محبوبترین ها

  • طعم دادن به خوراکی های مختلف
  • تهیه رولت خانگی با گوشت مرغ
  • سالاد برگ کلم قمری
  • با پوره سیب زمینی کوفته کاسه ای درست کنید
  • تخم مرغ و گوجه فرنگی داخل فر
  • دستور سس سالم- سس گرم مکزیکی
  • کیک با آرد برنج بدون گلوتن
  • شکلات نارگیلی بسیار خوش طعم و لذیذ
  • ازهویج و تره چطوری سوپ درست کنیم؟
  • نوشیدنی های پرخاصیت برای پوست
  • طبخ سبزی پلو در کنار ماهی
  • کیک فندق و ارده
  • نان اک مک در قالب کیک
  • طرز تهیه شیرینی فقط با 3 ماده
  • کم کالری ترین شیرینی لقمه ای پنجره ای
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است