دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

 در فصول سرد سال به سر میبریم و تهیه سوپ های مقوی برای افرادی که دچار سرماخوردگی می شوند از وظایف مادران و خانم های خانه دار به شمار می رود قصد داریم در این مطلب یک سوپ خوشمزه و مقوی و درمان کننده را به شما آموزش خواهیم داد .

 سوپ مرغ و لوبیا که بسیار مغذی و دوست داشتنی می باشد , یک پیش غذای ایده آل برای شام یک خانواده است. همچنین در این هوای سرد می تواند شما را از سرماخوردگی محافظت کند.
مواد لازم:
  •  کره : 25 گرم
  •  پیازچه , خرد شده : 3 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  مرزنجوش , ریز شده : 1 شاخه
  •  سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : 350 گرم
  • عصاره مرغ : 2 پیمانه
  •  نخود کنسروی , آبکش شده : 350 گرم
  •  سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : 1 دسته
  •  فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : 1 عدد
  •  فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : 1 عدد
  •  پاستای خشک کوچک غیر ساده : 115 گرم
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم
طرز تهیه:

1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه ها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید .

2. عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .

3. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود 2 ساعت به آرامی بجوشد .

4. فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت 20 دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .

5. سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

در صورت تمایل , شما می توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن ها را با آب سرد بپوشانید و به مدت 5 تا 8 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند . سپس آب آن را خالی نموده و نخود ها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و مدت زمان 30 الی 1 ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی:

5 1000
ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چه میوه هایی برای شهریورماه مناسب تر است؟
  • درمان قوز و جلوگیری از بروز آن با انجام این تمرین های ورزشی
  • تاثیرات مختلف لایه برداری با سفیدآب
  • نوشیدن منظم آب گرم سبب بهبود گوارش می شود
  • ژن هایی که باعت ریزش مو در مردان می شوند
  • رازهای نهفته در سلامت برخی بانوان
  • توجه به تغذیه سالم برای خردسالان
  • کمک موز برای ساخت عضله
  • محبوبترین ها

  • تا جایی که میتوانید هلو استفاده کنید
  • نوشیدنی هایی که شکمی صاف و بدون چربی را به ارمغان می آورد
  • حقایقی درمورد فواید گیاه و میوه موز
  • این میوه صاف کننده خون است
  • مقایسه آب پرتقال در مقابل پرتقال
  • عکس هایی از خربزه تلخ و خواص این خربزه
  • توصیه بیشتر برای مصرف گلابی
  • مقابله با انگل ها به کمک سبزیجات
  • رپورتاژ

  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x