دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

مواد لازم برای فوگاس نان زیتون فرانسوی فوگاس نان زیتون فرانسوی روش تهیه فوگاس نان زیتون فرانسوی آموزش طبخ فوگاس نان زیتون فرانسوی

این نان فرانسوی با طعم زیتون همراه است و حاوی خاصیت های زیادی نسبت به نان های معمولی می باشد آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید وجود سبزیجات در این نان برای کسانی که در رژیم گیاهخواری به سر میبرند بسیار مفید و حائز اهمیت است .

 

 

فوگاس نان زیتون فرانسوی، نان بسیار خاصی است. شما  میتوانید در تهیه این نان به جای زیتون از زیره، شوید، گوجه  خشک و انواع سبزی های معطر استفاده کنید.

مواد لازم:
  • ۳ الی ۳/۵ لیوان آرد
  • ۱ لیوان آب ولرم
  • ۲ قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه فوری
  • ۱ قاشق مربا خوری نمک
  • ۱ قاشق مربا خوری شکر
  • ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • زیتون سیاه و سبز
  • آویشن تازه یا خشک

طرز تهیه:

1- ۳ لیوان آرد، نمک، شکر و پودر خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. وسط خمیر را شبیه حوض باز کرده آب و روغن زیتون را وسط حوض ریخته شروع به مخلوط کردن و ورز دادن خمیر کنید. آنقدر ورز دهید تا خمیری صاف و نچسب بدست آید. اگر خمیرتان حالت چسبنده و آبکی داشت باقی آرد را اضافه کنید. خمیر آماده شده را بپوشانید. در مکانی گرم قرار دهید تا ور بیاید.
2-وقتی حجم خمیر دو برابر شد. دوباره ورز داده به دو قسمت تقسیم کنید. هر عدد از خمیر ها را به شکل برگ باز کرده بوسیله چاقو خطوطی شبیه عکس رویش ایجاد کنید. قسمت هایی که بریده اید را بوسیله انگشتانتان کمی باز کنید. روی خمیر را بوسیله قلموی آشپزی روغن زیتون مالیده رویش تکه های زیتون قرار دهید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا زیر و روی نان طلایی شود. وقتی نان های داغ را از فر خارج کردید. دوباره روغن زیتون مالیده آویشن رویش بپاشید. نان را داغ سرو کنید.
وب سایت کافه ترک
5 1000
ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x