دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

لقمه تخم مرغی لقمه با نان‌ ترتیلا غذای لقمه ای خوراکی لقمه ای

 این غذای لقمه ای و ساده را به راحتی و در کمترین زمان می توانید تهیه کنید فلفل دلمه ای رنگی ،تخم مرغ و نان برای تهیه این غذای ساده کافیست این خوراکی لقمه ای برای کسانی که علاقه مند به تغذیه سالم و مقوی و فوری هستند انتخاب خوبی به شمار می رود .

 نیاز به مواد کمی دارید تا بتوانید یک غذای جمع و جور و سبک درست کنید. ما این غذا را که خیلی سریع هم آماده می شود به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • 2 /1  فلفل‌دلمه‌ای قرمز
  • 2 /1  فلفل‌دلمه‌ای سبز
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س آب
  • 2 عدد نان ترتیلا
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

۱   ابتدا فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تکه‌های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفل‌های سرخ‌شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
2 در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد، سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
3  تکه‌های تخم‌مرغ را روی نان‌های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه‌های فلفل سرخ‌شده را روی آنها بچینید. حالا نان‌ها را به‌آرامی لوله کنید. رول‌ها را با خلال‌دندان سفت کنید. و به کمک یک چاقوی تیز به تکه‌های کوچک برش دهید.
4   برش‌ها را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
مجله آشپزی مثبت
5 1000
ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x