مشاوره زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت

   

در این مطلب قصد داریم شما را با روش تهیه شیرینی های پسته ای آشنا کنیم این شیرینی ها اگر با پسته تازه تهیه شوند طعم بی نظیری خواهند داشت اگر جزو طرفداران طعم پسته هستید پیشنهاد می کنیم با روش آماه کردن این شیرینی های خوش طعم پسته ای آشنا شوید .

یکی از بهترین فصل ها از نظر من فصلی است که پسته به بازار می آید! وای که چقدر پسته تازه خوشمزه است. به نظرم یکی از هیجان انگیزترین چیزهایی که در این دنیا وجود دارد پسته تازه است.

 یکی از بهترین فصل ها از نظر من فصلی است که پسته به بازار می آید! وای که چقدر پسته تازه خوشمزه است. به نظرم یکی از هیجان انگیزترین چیزهایی که در این دنیا وجود دارد پسته تازه است. تا می توانید از این مغز خوش رنگ و خوش طعم استفاده کنید چون تا به خودمان بیاییم می بینیم تمام شده است و باید تا سال بعد انتظارش را بکشیم. البته پسته خشک در همه فصل ها موجود است ولی تازه آن چیز دیگری است.

پاستا با سس پسته و پنیر پارمسان

مواد لازم:
  • 1 بسته ماکارونی 450 گرمی
  • 3 عدد کدوسبز
  • 25 گرم کره
  • 1 پیمانه پسته خرد شده
  • 4 ق س روغن زیتون
  • 2 حبه سیر له شده
  • 1 پیمانه ریحان
  • 2/1 پیمانه پنیر پارمسان
  • 2/1 ق چ رنده پوست لیمو
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس ماکارونی را همراه با کمی نمک داخل آن بریزید. صبر کنید تا ماکارونی کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید.
2. کدوسبزها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را ریز رنده کنید و کنار بگذارید. سیر، پسته خرد شده، روغن زیتون، برگ های ریحان، یک قاشق چای خوری نمک، کمی فلفل و رنده پوست لیمو را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. حالا کدوهای رنده شده را اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
3. در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی کره آب شد، پاستا را داخل آن بریزید. 4/3 سس پسته را هم بریزید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. در انتها پنیر رنده شده و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.
4. پاستا را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با بقیه سس سرو کنید.

مافین پسته با خامه اضافه

مواد لازم:
  • 115 گرم کره
  • 250 گرم شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2/1 و 1 ق چ گلاب
  • 200 میلی لیتر شیر
  • 225 گرم آرد
  • 2 ق چ بیکینگ پودر
  • 2/1 ق چ نمک
  • 50 گرم پسته خرد شده
  • مواد لازم برای خامه رویی
  • 240 گرم کره
  • 500 گرم پودر قند
  • 2 ق چ گلاب
  • 1 ق س شیر
  • 2/1 ق چ نمک
  • مقداری رنگ خوراکی صورتی
  • مقداری پسته خرد شده برای تزیین

طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 12 عدد قالب مافین را با کاغذهای مخصوص بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب، کره و شکر را بریزید و با همزن برقی حدود 5-4 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ ها را همراه با گلاب اضافه کنید. دقت کنید که تخم مرغ ها را باید دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر عدد تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید.
2. در یک کاسه دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط کنید. حالا باید مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید ولی دقت کنید که این کار باید در سه مرحله انجام شود. به این صورت که ابتدا 3/1 از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید، سپس نیمی از شیر را بریزید و به هم زدن ادامه دهید و دوباره 3/1 دیگر از مخلوط آرد را اضافه و هم بزنید. در این مرحله بقیه شیر را بریزید. بعد از این که مواد را خوب با هم مخلوط کردید، بقیه آرد را بریزید. برای راحتی کار بهتر است از یک همزن دستی استفاده کنید. در انتها پسته های خرد شده را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.
3. 4/3 از قالب های مافین را با مایه کیک پر کنید، سپس آنها را به مدت 35-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک ها بپزند. در این میان خامه روی کیک را آماده کنید. به این صورت که کره را با همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید. سپس پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شود. حالا گلاب، نمک و چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در مرحله آخر شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه غلیظ و یکدستی حاصل شود.
4. وقتی کیک ها را از فر در آوردید، صبر کنید تا کاملا خنک شوند، سپس آنها را با خامه ای که آماده کرده اید و مقداری پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.

چیز کیک پسته و شکلات

مواد لازم:
  • 150 گرم کره آب شده
  • 300 گرم بیسکویت
  • 400 گرم پنیر خامه ای
  • 300 گرم خامه فرم گرفته
  • 75 گرم پودر قند
  • 300 گرم شکلات سفید آب شده
  • 100 گرم پسته خرد شده
  • مواد لازم برای تزیین
  • 25 گرم پسته خرد شده
  • 50 گرم شکلات آب شده
  • مقداری خامه فرم گرفته

طرز تهیه:
1. بیسکویت ها را خرد کنید و داخل ظرف غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت ها کاملا خرد شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا بیسکویت و کره خوب با هم مخلوط شوند. قالب کمربندی مناسبی را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مخلوط را داخل آن بریزید و خوب پخش کنید. مخلوط را با پشت قاشق داخل قالب فشار دهید تا یک لایه تشکیل شود. قالب را حدود 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
2. در این میان در یک کاسه پنیر خامه ای را بریزید و آن را با همزن خوب بزنید تا یکدست شود. سپس خامه و پودر قند را بریزید و به هم زدن ادامه دهید. حالا باید شکلات سفید آب شده و سرد را همراه با پسته خرد شده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا لایه چیز کیک آماده شود.
3. بعد از این که لایه داخل قالب کاملا سفت شد، لایه چیز کیک را روی آن بریزید، سپس قالب را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا سفت شوند.
4. بعد از آماده شدن چیز کیک آن را با شکلات آب شده، خامه فرم گرفته و مقداری پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.

خوراک مرغ با طعم پسته و پیازچه

مواد لازم:
  • 500 گرم فیله مرغ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 1 پیمانه پودر پسته
  • 4/1 پیمانه برگ جعفری
  • 4/1 پیمانه شیر
  • 4 عدد پیازچه خرد شده
  • به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
  • مواد لازم برای مرینت کردن مرینت کردن مرغ
  • 1 ق س زردچوبه
  • 1 ق س پودر کاری
  • 1 ق س دانه گشنیز
  • 2 ق س سس سویا
  • 4/1 پیمانه شیر
  • 1 ق س آب لیمو

طرز تهیه:
1. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس دانه های گشنیز را حدود 1 دقیقه داخل آن تفت دهید، سپس آنها را داخل یک کاسه مناسب بریزید. بقیه مواد را هم برای مرینت کردن اضافه کنید و هم بزنید. مرغ را به صورت تکه های 5-4 سانتی متری خرد کنید و داخل کاسه بریزید. تکه های مرغ را آغشته به مواد کنید. حدود 30 دقیقه کاسه را داخل یخچال قرار دهید.
2. بعد از زمان ذکر شده داخل یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را داخل آن تفت دهید. بعد از 4-3 دقیقه فلفل دلمه ای خرد شده را همراه با پیازچه های خرد شده اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
3. حالا باید پودر پسته را اضافه کنید. حدود 2-1 دقیقه دیگر مواد را با هم تفت دهید، سپس شیر را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم بریزید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا خوراک جا بیفتد و غلیظ شود. در انتها جعفری را هم اضافه کنید.
4. وقتی خوراک جا افتاد، آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

حلقه نان با طعم پسته و گل محمدی

مواد لازم:
  • 2 پیمانه آرد
  • 2/1 ق چ نمک
  • 2/1 پیمانه شیر ولرم
  • 2 ق س مایه خمیر
  • 4 ق س کره آب شده
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 ق س شکر
  • مواد لازم برای داخل خمیر
  • 4/1 پیمانه کره نرم شده
  • 5-4 ق س شکر
  • 3 ق چ دارچین
  • 2/1 پیمانه مربای گل محمدی

طرز تهیه:
1. برای آماده کردن خمیر، در یک کاسه بزرگ شیر، مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاید، سپس کره و زرده تخم مرغ را اضافه و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. آرد و نمک را با هم مخلوط و الک کنید. سپس به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را روی سطح آردپاشی شده حدود 2-1 دقیقه ورز دهید، سپس آن را داخل یک کاسه مناسب که از قبل چرب کرده اید قرار دهید. روی کاسه را بپوشانید و آن را در جای گرم به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
2. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به قطر یک سانتی متر باز کنید و با برش روی آن کره بمالید. شکر، پودر و پسته و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید. در انتها مربای گل محمدی را روی مواد بریزید. خمیر را به آرامی لوله کنید.
3. با یک چاقوی تیز خمیر رول شده را از طول به دو قسمت تقسیم کنید تا دو نوار که وسط شان راه راه است به وجود بیاید. نوارها را از پشت قسمت خمیری شان به هم نزدیک کنید. قسمت بالای آنها را به هم بچسبانید. سپس به آرامی خمیرها را دور هم بتابانید، طوری که قسمت راه راه خمیرهابه سمت بیرون باشد. دو سر خمیر تابیده شده را به هم وصل کنید تا شبیه حلقه شود.
4. حلقه را داخل سینی فر چرب شده قرار دهید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از زمان ذکر شده، دمای فر را به 175 سانتی گراد کاهش دهید و 10-5 دقیقه دیگر صبر کنید تا نان کاملا بپزد، سپس آن را از فر در آورید و صبر کنید تا خنک شود. حالا می توانید آن را سرو کنید.
ماهنامه همشهری تندرستی
5 1000
ارسال شده در 30 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • ۵ نشانه مننژیت که شما باید بدانید
  • با کمک این غذاها زودتر سیر شوید!
  • خال مادرزادی خطرناک در این کودک
  • چگونه نشاط را با هیجان تجربه کنیم؟
  • با کلم و سیب زمینی هم می شود پیش غذا درست کرد
  • موفق شدن در زندگی بستگی به کنکور ندارد!
  • صحبت کردن در مورد ظاهر فردی که دوستش دارید
  • به کودکتان از این خوراکی ها بدهید
  • محبوبترین ها

  • با رژیم لاغری در فضای مجازی بیشتر آشنا شوید
  • خوردن مکمل غذایی برای این افراد توصیه می شود
  • پیامدهای مصرف چغاله بادام
  • این سبزیجات را در وعده های غذایی خود جای دهید
  • اگر قصد کم کردن وزن با قرص های لاغری را دارید بخوانید
  • نکاتی در مورد خوراکی همیشگی ایرانی ها در صبحانه
  • ذرت مکزیکی استفاده نکنید
  • برای لاغر شدن در روز 6 وعده غذا بخورید
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • سونوگرافی،ماموگرافی و رادیولوژی مهر ایرانیان
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • جدیدترین روش درمان ام اس با ازون تراپی و اکسیژن درمانی
  • دندان تاجی از زیبایی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x