رول هویج رسپی جدید تهیه پیش غذا با هویج پیش خوراک سالم و مجلسی

این نان رولی با استفاده از هویج تهیه می شود و با طعمی دلچسب همراه است این نان ارزش غذایی بالایی دارد و می توانید به عنوان یک پیش خوراک به آن نگاه کنید این رسپی جالب را برای فرزندانتان تهیه کنید مطمئن باشید استقبال خواهند کرد .

 با کمترین استفاده از روغن و آرد  می توانید یک پیش خوراک سالم و مجلسی برای مهمانی های خود در حد یک سر آشپز حرفه ای تهیه کنید. با ما با یک رسپی جدید همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۳ عدد هویج متوسط
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • نمک

مواد لازم میانی:

  • ۱ کاسه ماست چکیده
  • ۱ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-پیاز را کاملا ریز خرد کنید. به همراه روغن زیتون تفت دهید. هویج را رنده ریز کرده به پیاز اضافه کنید. مراقب باشید نسوزند مرتب هم بزنید تا هویج کاملا نرم شود. نمک را افزوده ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
2-سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده هر کدام را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا حجم پیدا کنند. سفیده باید کاملا سفت شود.
3-به زرده مخلوط هویج را اضافه کرده به آرامی مخلوط کنید. آرد را افزوده کمی هم بزنید تا آرد با مواد یکدست شده به چشم نیاید. حالا نوبت سفیده ها است. سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مواد افزوده به آرامی توسط لیسک به شکل دورانی مخلوط کنید.
4-روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته بوسیله برس کمی چرب کنید. مخلوط آماده شده هویجی را روی سینی پهن کرده بوسیله لیسک رویش را صاف کنید. دقت کنید به اندازه مساوی تمام گوشه ها پوشیده شوند. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. مراقب باشید بیش از حد نپزد که کاملا خشک شود.
5-وقتی هنوز نان داغ است از کاغذ جدایش کرده روی کاغذ روغنی تمیزی قرار داده شبیه ساندویج نان را رول کرده دورش کاغذ روغنی را بپیچید. ماست، سیر رنده شده و اندکی نمک را مخلوط کنید. وقتی نان خنک شد. ماست را رویش پخش کنید. روی ماست جعفری خرد شده پاشیده دوباره نان را رول کرده به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس برش زده سرو کنید.
وب سایت کافه ترک

ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • زوال عقلی چیست؟نشانه ها، علائم و علل زوال عقل
  • پایان دادن به زندگی با نشستن طولانی
  • اهمیت دو ساعت ایستادن
  • آسیب به بدنه خانواده با وابستگی به تلفن همراه
  • آسیب های پیرچشمی
  • ویژگی مهم شیاف
  • افزایش آمار عصبی شدن افراد
  • اصطلاح عادت کودک به بغل کردن کودک غلط است
  • بر علیه خودکشی با این نوشیدنی
  • صدمات ناشی از دارو خوراندن اشتباه به کودک
  • متد جدید لاغری سه روزه
  • مبتلایان به آلرژی های پوستی بخوانند
  • تاثیر صابون بر جوش
  • پستان را چگونه ماهیانه بررسی کنیم؟
  • شیوه صحیح پخت ماکارونی
  • محبوبترین ها

  • آیا رابطه ای بین تنگی نفس و تغذیه می باشد؟!
  • 5 دلیل برای نوشیدن چای روزانه
  • اینجور مواقع غذا نخورید!
  • توصیه های غذایی در خانم های بالای 50 سال
  • واقعیات و جزئیاتی درباره انبه
  • بررسی کالری زردآلو
  • با تغذیه ی نوزاد ها در دیگر کشور ها آشنا شوید
  • اگر ترس از چاق شدن دارید ، سالم غذا خوردن را بیاموزید
  • چگونه می توانیم خوردن شکر را کنار بگذاریم
  • ترمیم بافت استخوان ها با کمک پاستیل
  • وقتی رگهای شما بدون هیچ نشانه ای مسدود میشود
  • بین گرسنه بودن با هوس کردن غذا اختلاف وجود دارد
  • برای لاغری آقایان این سه مرحله ساده را بدانند
  • بد غذایی کودک ، از علل تا درمان
  • عدم موفقیت افراد در رژیم گرفتن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است