کوکوی لوبیا سبز کوکو طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز روش تهیه کوکوی لوبیا سبز

 در این فصل لوبیا سبز به وفور یافت می شود و می توانید از این سبزی پرخاصیت در غذاهای روزانه تان استفاده های زیادی کنید از جمله می توانید با لوبیا سبز کوکو تهیه کنیداین غذا به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود با ما در آموزش این غذای خوشمزه همراه باشید.

کوکو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که هم خوشمزه است و هم سریع اماده می شود. کوکو هم مانند بعضی غذاهای دیگر، انواع مختلفی دارد، و با کمی ابتکار می توان نوع جدیدی از آن را خلق کرد. در این مطلب طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را به شما اموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز:
  • لوبیا سبز (ریز خردشده): 250 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • گوشت چرخ کرده (در صورت تمایل): 100گرم
  • سیب زمینی (نگینی خرد و سرخ شده): 2 عدد
  • بادنجان (نگینی خرد و سرخ شده): 1 عدد
  • پیاز (سرخ شده): یک دوم پیمانه
  • گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
  • پودر گل سرخ: یک دوم ق چ
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • جوز هندی (رنده شده): یک هشتم ق چ
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
  • خلال بادام و زرشک: به میزان لازم
  • لیموترش: به میزان لازم
  • جعفری: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1- داخل قابلمه ای لوبیا سبز را با مقداری آب و نمک بپزید. سپس در آب کشی ریخته تا آب اضافه آن گرفته شود. بعد آن را همراه با مقداری روغن مایع داخل تابه ای ریخته و تفت دهید.
2- گوشت را درون تابه ای حاوی مقداری روغن کمی تفت داده و کنار بگذارید.
3- داخل کاسه ای لوبیا سبز، بادنجان، هویج، پیاز، گوشت، گردو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گل سرخ، پودر دارچین و جوز هندی را ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سپس 4 عدد تخم مرغ (از قبل داخل کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) را به آن افزوده و مخلوط کنید.
4- مقداری روغن (در حدی که تابه فقط چرب شود؛ زیرا مخلوط مواد روغن کافی دارد) درون تابه ای روی حرارت ملایم بریزید. سپس مخلوط مواد را درون آن ریخته و روی آن را با استفاده از پشت قاشقی صاف کنید.
5- بقیه تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید. سپس سیب زمینی، خلال بادام و زرشک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.
6- روی کوکو را با مخلوط سیب زمینی بپوشانید، سسپس به مدت 15 دقیقه با در بسته و 30 دقیقه دیگر با در باز روی حرارت قرار دهید (در صورت تمایل می توانید آن را در فر بپزید).
7- کوکوی آماده شده را به دلخواه برش زده و در ظرفی بچینید بعد با جعفری و لیموترش تزیین کنید.
ماهنامه سرآشپز

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف قلیان باعث ایجاد پیری زودرس و ریزش مو می شود
  • مضر ترین تفریح دودی خانواده ها و میهمانی ها
  • پوست تان خراب میشود،با این باورهای اشتباه
  • اهل ورزش نیستید؟50 دلیل برای ورزش کردن
  • پژوهشهای جدید دکتر ادرالین لوکاس درباره میوه انبه
  • درمان اختلال در خواب ناشی از آلودگی صوتی
  • اهمیت نیاسین یا اسیدنیکوتینیک B3
  • در دوران نامزدی چگونه ناز کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • اختلال افسردگی در نو مادران
  • از اشخاص منفی فاصله بگیرید
  • هشدار! ۳۴ درصد ایرانیان اختلالات روانی دارند
  • نکات مهم برای ازدواج پایدار
  • فرزندانی که والدین مقتدر دارند خوب است یا نه؟
  • نشانه های خودکشی در افراد مختلف
  • مشکلات و اختلالات فکری در جامعه
  • ارتباط عطسه با رازهای شخصیت افراد
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است