کاهش سرطان به 2 عامل مهم بهبود کیفیت زندگی و رژیم غذایی مناسب بستگی دارد و افراد اگر میخواهند از سرطان گوارش در امان باشند باید میوه و سبزیجات مصرف کنند.کسانی که از میوه یا سبزیجات دوری میکنند در زندگی شان قطعاً با بدن آلوده ای مواجه میشوند و آمار اینگونه افراد هم روز به روز در حال افزایش است.

اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی یکی از برنامه‌های طرح تحول سلامت است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۱۹درصد سرطانهای گوارش به‌دلیل کم‌خوردن سبزی و میوه است، گفت: اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی یکی از برنامه‌های طرح تحول سلامت است.

زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشت با اشاره به اینکه مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه 5 ریسک فاکتور تغذیه‌ای هستند که در شیوع بیماری‌های غیرواگیر نقش دارند، اظهار داشت: 19 درصد سرطان‌های دستگاه گوارش به‌دلیل کم خوردن سبزی و میوه است. 80 درصد مردم جهان میوه و سبزی کم می‌خورند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: طی بررسی‌ها در سال 2010 عوامل خطر تغذیه‌ای بیشترین میزان مرگ در دنیا را موجب شده است.

عبداللهی اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در گروه‌های سنی مختلف به‌ویژه در کودکان 15 تا 23 ماهه و جوانان 25 تا 34 ساله معضل امروز جامعه ماست.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مداخلات تغذیه‌ای جامعه‌محور وزارت بهداشت برای کم کردن این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغن‌ها، نان، آبمیوه‌ها و نوشابه‌ها توضیح داد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را به‌عنوان یکی از برنامه‌های طرح تحول سلامت اعلام کرد.

عبداللهی اجرای برنامه‌های پیشگیری از دیابت، چربی خون و فشار خون را در قالب برنامه NCD یکی از برنامه‌های محوری دفتر بهبود تغذیه جامعه دانست.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از 7 ریسک فاکتور بیماری‌های غیرواگیر 5 ریسک فاکتور مربوط به تغذیه است.

منبع : خبر داغ

ارسال شده در 2 دی 1395 توسط سلمان آرین با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • طرز تهیه سالاد با پیاز و گوجه فرنگی
  • مقدار عضله و چربی خود را بررسی کنید
  • از درد گوش رهایی یابید،با این توصیه های پزشکی امام رضا (ع)
  • خوردن برنج و تاثیر آن روی تناسب اندام
  • رموز برنامه ریزی موفقیت آمیز
  • جلب اعتماد بیشتر با رنگ چشم
  • تعریف کلی و مهم از امگا 3 !!
  • به پوستتان نگاه کنید و بدانید استرس دارید یا نه؟
  • با این روش ها خلاقیت خود را افزایش دهیم
  • غذای مورد علاقه مردم مکزیک
  • دل پیچه پس از افطار
  • ساخت کمربندی برای افراد نابینا در فنلاند
  • خوشبوکننده های مختلف
  • اختلالات روحی که پس از حادثه به سراغمان می آید
  • نظام آموزشی ایران مبتنی بر حرفه گرایی نیست
  • محبوبترین ها

  • واکسنی جدید برای درمان ابولا
  • نمره قبولی سگ پرستار در محافظت از نوزاد
  • عمل جراحی زیبایی در مواردی منجر به مرگ میشود
  • رشد فقر زدگی در کشور آلمان
  • گوشت قرمز خطر ابتلا به حمله قلبی را افزایش می دهد
  • موفقیت آمیز بودن پیوند رگ مصنوعی بیولوژیکی
  • سوراخ کردن گوش بدون درد و خونریزی در مترو!
  • نخستین معالجه یک تومور استخوانی یک بچه با بکارگیری از اولتراسوند پرقدرت
  • سخنان وزیر بهداشت در مورد شرایط این وزارت
  • استمرار هوای سرد تا آخر هفته در کشور
  • عوارض مصرف پودرهای چاق کننده غیرمجاز
  • بررسی نیاز بدن به ویتامین ها
  • تلاش بهورزان موجب ارتقای بهداشت و درمان در مناطق محروم
  • انگور مبارز طبیعی در مقابل سموم بدن
  • دکتر فریدون اعلاء، بنیان گذار سازمان انتقال خون ایران
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است