1

سلامت بدن فرد وابسته به نحوه ی زندگی و عادات وی می باشد. عادات صحیح غذایی از نکاتی است که بسیاری از افراد آن را رعایت نمی کنند. اگر شما بتوانید این عادات را به خوبی رعایت کنید سلامت بدن شما تا حد زیادی بیشتر خواهد شد.

این عادت ها، نکته ها و راهکارهای سلامتی شاید برای شما جالب باشد.

 

۱. ادویه دار کردن غذا

 

خوردن حداقل یک وعده غذا در روز که حاوی کپسای سین – ماده ای که طعم تندی به فلفل قرمز و سس های فلفل می دهد – نه تنها باعث کاهش ترشح هورمون گرسنگی (قرلین) می شود بلکه میزان GLP ۱ که در واقع هورمون کم کننده اشتها هست را نیز افزایش می دهد.

 

۲. تعویض دست ها

 

تحقیقات جدید نشان داده است اگر با دست غیراصلی خود (مثلا اگر چپ دست دهستید، با دست راست) غذا بخورید، میزان غذای شما تا ۳۰ درصد کاهش پیدا می کند. زیرا این دست همچون دست اصلی به سرعت و بدون فکر قاشق را پر نمی کند و به سمت دهان نمی برد. غذا خوردن با دست دیگر سخت و ناراحت کننده است به همین دلیل سرعت غذاخوردن را کاهش می دهد و منجر به کم خوردن می شود.

 

 

۳. یک فنجان قهوه پیش از چرت زدن

 

پیش از چرت ۲۰ دقیقه ای ظهر، یک فنجان قهوه بنوشید. تحقیقات جدید نشان می دهد حدود ۲۰ دقیقه زمان می برد تا قهوه روی بدن تاثیر بگذارد. بنابراین، هنگامی که از خواب بیدار می شوید بسیار سرحال خواهید بود.

 

۴. جابه جایی نمک پاش و فلفل پاش

 

جای نمکدان خود را با فلفل پاش عوض کنید. نمکدان اصولا سوراخ های بیشتری دارد، بنابراین با عوض کردن آن میزان نمکی که می پاشید کمتر خواهد بود.

 

۵. پیروی از قانون ۲۲۲

 

دو وعده بیشتر از همیشه بخورید، نصف هر وعده بخورید و دوبرابر بیشتر غذا را بجوید.

 

۶. استفاده از تک رنگ برای تزیین میز

 

تحقیقات نشان داده است میزهایی که با یک رنگ واحد چیده می شود، یعنی بشقاب، پیاله، دستمال، رومیزی و … همرنگ هستند اشتهای انسان تا ۵ درصد کاهش پیدا می کند.

 

۷. صبح خود را با آب آغاز کنید

 

صبح زود که از خواب بیدار می شوید یک لیوان آب نوشید تا سوخت و ساز بدن شما زیاد شود. باید بدانید بدن پس از ۸ ساعت خواب، خشک و کم آب می شود.

 

۸. مطالعه مطالب لاغری

 

این را هدف خود کنید که روزانه حداقل یک مقاله لاغری یا تغذیه مطلعه کنید. تحقیقات نشان داده است، افرادی که اطلاعات تغذیه ای را مطالعه می کنند تا حد زیادی نیز به توصیه های آنها عمل می کنند.

 

 

۹. آ.ر.ا.م غذا بخورید

 

تحقیقات ژاپنی ثابت کرده اند افرادی که سریع غذا می خورند به طور میانگین حدود ۲ کیلوگرم و افرادی که آرام غذا می خورند به طور میانگین حدود ۶۸۰ گرم در طول ۸ سال اضافه وزن پیدا می کنند.

 

۱۰. مصرف مغز بادام

 

دانه های بادام سرشار از ویتامین E و آنتی اکسیدان هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین حاوی ویتامین B است که بدن را هنگام استرس بسیار آرام می کند.

 

۱۱. ورزش با موسیقی

 

یک تحقیق جدید در آمریکای شمالی نشان داده است، زنانی که هنگام انجام تمرینات ورزشی موسیقی گوش می کنند بسیار بهتر تمرینات خود را انجام می دهند.

 

۱۲. چای سبز بنوشید

 

محققان ثابت کرده اند ال تیانین – اسید آمینه در چای سبز – استرس را کاهش و آرامش را افزایش می دهد.

 

 

۱۳. گوجه زیاد در سالاد

 

اضافه کردن گوجه خورد کرده به سالاد باعث آب انداختن سالاد می شود و نیاز به سس سالاد را کاهش می دهد.

 

۱۴. پسته خام

 

پسته های خام منبع غنی پروتئین هستند. سعی کنید پسته های پوست دار مصرف کنید زیرا پسته های خام و پوست دار به نسبت انواع مغز شده، باعث می شوند تا حدود ۴۱ درصد کمتر کالری مصرف کنید.

 

۱۵. مراقب قندهای مخفی باشید

 

بسیاری از کارخانه های تولید مواد غذایی از نام های مختلف برای قند موجود در محصولات خود استفاده می کنند. همه کلماتی که به –oses ختم می شوند در واقع نشان دهنده نوعی قند هستند: ساکروس، گلوکز، گالاکتوز، مالتوز، دکستروس و فروکتوس همه قند هستند.