مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه

عوارض رژیم اتکینز رژیم غذایی پر پروتئین رژیم اتکینز

این روزها افرادی که دچار مشکل اضافه وزن هستند از انواع رژیم های غذایی برای کاهش وزن استفاده میکنند بدون آنکه عوارض آن برای سلامتی خود را در نظر بگیرند. رژیم (اتکینز) حاوی مقدار زیادی پروتئین می باشد به همین دلیل سبب سیری زودرس و لاغری می شود.اما این رژیم شانس ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را هم افزایش می دهد.

حسین ایمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: متاسفانه مدتی است که افراد برای داشتن اندامی زیبا و لاغر از  رژیم اتکینز پیروی می کنند که شامل مقادیر زیادی از محصولات پروتئینی است.
وی با اشاره به اینکه پروتئین های حیوانی ( مرغ و به خصوص گوشت قرمز) سرشار از اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند، اظهار داشت: مصرف بیش از حد این مواد میزان زیادی از مواد سمی مانند اوره و کراتینین را در بدن تولید می کند و ریسک ابتلا به بیماری هایی مانند نقرس و نارسایی کلیه را به طور چشمگیری افزایش می دهد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه چربی های موجود در برنامه غذایی به سه دسته اشباع، pufa و mufa تقسیم بندی می شوند، عنوان کرد: چربی های اشباع فاقد پیوند دوگانه هستند و یکی از چربی های مضر برای سلامتی بدن محسوب می شوند و مصرف مداوم آن ها افزایش کلسترول بد خون(LDL) را به دنبال دارد.
ایمانی در خصوص چربی های pufa افزود: این چربی ها دارای چندین پیوند دوگانه در ساختار خود هستند. از مزایای استفاده طولانی مدت از آن ها می توان به کاهش چربی مضر خون (LDL) اشاره کرد.این دسته از چربی ها در منابع گیاهی یافت می شوند.
وی تصریح کرد: چربی های با یک پیوند دوگانه(mufa) منجر به کاهش کلسترول بد( LDL) و افزایش کلسترول خوب(HDL) خون می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه افرادی که رژیم پر پروتئین و سرشار از گوشت مصرف می کنند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی(انسداد عروق کرونر قلبی و گرفتگی رگ ها) در آن ها افزایش پیدا می کند، تاکید کرد: مواد گوشتی حاوی اسید های چرب ترانس هستند که سبب کاهش (HDL) و افزایش(LDL) می شوند ولی روغن هایی که از مغزها و برخی از گیاهان به دست می آیند مانند روغن زیتون برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.

ایمانی یادآور شد: به طور کلی پروتئین ها حدود 15 تا 20، کربوهیدرات ها 50 تا 60 و چربی ها 30 درصد از رژیم غذایی روزانه افراد را به خود اختصاص می دهند.

منبع: الودکتر

5 1000
ارسال شده در 30 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x