چای سیاه نوشیدنی رایج ما ایرانی هاست برای مطلع شدن از مزایا و معایب این نوشیدنی پرطرفدار بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید و از متخصصین تغذیه در این زمینه راهنمایی های لازم را در یافت نمایید.

یک متخصص طب سنتی گفت: اگر چای سیاه را به درستی مصرف نکنیم مشکلات فراوانی را برای بخشهای مختلف بدن به وجود خواهد آورد.
فرهاد صبری متخصص طب سنتی درخصوص مضرات مصرف چای اظهار داشت: مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز است اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد.
وی بیان کرد: چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب های فراوانی به بدن وارد می کند.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می رود.
صبری تصریح کرد:  در چای سیاه ماده ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می شود و مصرف بیش از حد ان برای افرادی که ضربان قلب آنها بیشتر از 80  است، توصیه نمی شود.
وی بیان کرد: به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانمها موجب بروز اضطراب می شود.
این متخصص طب سنتی گفت: از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین می باشد به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می شود که مصرف آن را کاهش دهند و یا حداقل 3 ساعت بعد از غذا چای بنوشند.
صبری در همین رابطه مطرح کرد: این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه من این است که به علت خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.
وی با اشاره به این موضوع که بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف شود، افزود: مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می کند و ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که هر ماده ای را به مقدار کم و به میزان تعیین شده مصرف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 1 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • علت خیس کردن بادام و فایده های آن
  • ابتلا به دیابت در زنان افسرده ی باردار بیشتر از دیگران است
  • با روان درمانی می توان استرس را از بین برد
  • توصیه های درباره لباس ورزشی پلاستیکی
  • توصیه هایی برای رنگ مو در منزل
  • راز و رمزهای قلب انسان
  • بررسی دلایل مهم فرونشست زمین
  • چگونه از کرم پودر، برای زیبایی بیشتر استفاده کنیم
  • مراقبت ها از اطفال در مواقع آلوده شدن هوا
  • سوزش تبخال را اینگونه فرو بنشانید
  • رشد عضلات و خطاهای آن
  • ایجاد حس خوشبختی در میان زوجین
  • رژیم 21 روزه لاغری لاغرشو – روز ششم
  • با اندازه گیری توزیع فشار در کف پا می توانید کفش بهتری انتخاب کنید
  • توصیه های ساده و سودمند درباره قلب
  • محبوبترین ها

  • 5 نشانه که هنگام حملات قلبی به آن ها دچار می شویم
  • سفر با هواپیما برای این افراد ممنوع است!!
  • آسیب به قلب با نگرش منفی
  • تپش قلب افراد مسن
  • مقابله و مهار فشار خون بالا
  • بی اعتمادی در زنان منجر به بیماری های قلبی می شود
  • تفاوت های جراحی بای پس با آنژیوپلاستی
  • از حمله قلبی چگونه پیشگیری کنیم
  • دستگاهی مخصوص بیماران قلبی
  • امگا 3 داروی حمله قلبی
  • چرا سیگار برای قلب مضر است
  • ممنوعیت های عید نوروز مختص بیماران قلبی
  • توصیه های ساده و سودمند برای داشتن قلب سالم
  • سکته قلبی و ساعات بروز آن
  • ابتلا به بیماری های قلبی با مصرف تخم مرغ
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است