همه افراد در مورد مضرات خوردن زیاد نمک در غذا و به صورت روزانه شنیده اند.زیاده روی در خوردن نمک می تواند منجر به بیماری های قلبی و کلیوی شود.اما مصرف کم نمک هم به نفع شما نیست و باعث رسیدن ضررهایی به بدن شما می شود.در این مطلب قصد داریم به بررسی عوارضی بپردازیم که کم خوردن نمک برای شما به همراه می آورد.

اختلال در سیستم عصبی: 
سیستم عصبی شما برای کارکرد درست به سدیم نیاز دارد، ‌بنابراین یک رژیم غذایی با نمک کم می‌تواند بر کارکرد سیستم عصبی شما تأثیر گذاشته و ممکن است دچار تشنج، اختلال موقعیت‌یابی شده و یا حتی به خاطر کمبود سدیم به کما بروید.
کنترل کمتر حرکت عضلات: 
کم شدن قدرت کنترل حرکت عضلات هم یکی دیگر از اثرات جانبی مصرف بسیار کم سدیم در بدن بوده که منجر به تورم، قولنج یا گرفتگی عضلانی و حتی ضعف عضلانی خواهد شد.
کم‌سدیمیِ خون: 
سدیم یا نمک برای حفظ تعادل الکترولیت در بدن بسیار تأثیرگذار است. کاهش میزان نمک منجر به بیماری‌ای به نام کم‌سدیمیِ‌خون یا هیپوناترمی خواهد شد که می‌تواند به تهوع،‌ خستگی، کم‌اشتهایی، استفراغ و حتی تشنج بیانجامد.
بیماری قلبی: 
شاید برایتان عجیب باشد اما کاهش مصرف نمک یا کم کردن میزان سدیم در رژیم غذایی تا۴.۶ درصد می‌تواند سطح کلسترول بد (LDL) را در بدن کاهش دهد. تری‌گلیسیریدها و یا رسوبات چربی در خون هم خطر بیماری قلبی را افزایش خواهد داد.
اِدِم مغزی: 
که به تورم مغز در داخل جمجمه گفته می‌شود و یکی از خطرناک‌ترین عوارض جانبی کم شدن سطح نمک در بدن است. این تورم منجر به پارگی رگ‌های خونی شده و در نهایت با خونریزی مغز همراه خواهد بود.
منبع: الو دکتر

ارسال شده در 3 دی 1395 توسط خانم انیسی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پیدا کردن منشا انواع اختلالات تکلمی در اطفال
  • تاثیرات مخرب فست فود و نمک در منوی غذا
  • پرسش جنسی کودک
  • برای افزایش وزن این 12 نکته را بخاطر بسپارید
  • درمان جوش با محصولات طبیعی
  • چند میلیون نوزاد در خطر مرگ در جهان وجود دارد؟
  • پرخاشگری و رفتارهای ناشایست در گربه
  • اجتناب از مدرسه رفتن یا مدرسه هراسی
  • عادات روزانه افراد برتر اینگونه است!
  • تاثیر فاصله سنی بر روابط کودکان
  • برای زنان برنامه های ورزشی پرفشار سینه
  • کدام نوع سس با چه اندازه کالری بهتر است؟
  • حریم ها در فضاهای ورزشی
  • ترفند های تاثیرگذار در مصرف دارو توسط بچه
  • لوکوم سلطان- به شیوه آسان
  • محبوبترین ها

  • گوزلمه تخم مرغ و پنیر
  • سوپی که از آنفولانزا و سرما خوردگی محافظت می کند
  • شیوه درست کردن بستنی چوبی کم کالری
  • سالاد فلفل قرمز کبابی با سرکه
  • کوکی متفاوت با دانه های شکلاتی
  • کیک مستطیلی آن هم از نوع دو رنگ
  • کانفتی نوعی دسر خوش طعم
  • پیراشکی پنیری سرخ شده
  • مینی سیمیت با دستور پخت آشپز ترکیه
  • سالادی برای فصل سرد سال
  • سوپ دوغ و برنج
  • مزه دار کردن یئر اِلماسی با روغن زیتون
  • ماهی قزل آلا را چگونه تمیز کنیم ( آموزش گام به گام)
  • تارتی نارنجی رنگ
  • کتلتی مغذی برای اطفال
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است