فواید چای عوارض چای زمان مناسب خوردن چای خوردن چای قبل از غذا خوردن چای بعد از غذا

نوشیدن چای به عنوان یک نوشیدنی گرم در بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد.نوشیدن یک لیوان چای در هوای سرد می تواند گرمای مطبوعی به بدن شما ببخشد.اما استفاده از این نوشیدنی هم زمان مناسب خود را دارد.فرهاد صبری متخصص طب سنتی گفت: مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب های فراوانی به بدن وارد می کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایران، این متخصص طب سنتی تصریح کرد: نخستین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می رود.

صبری تصریح کرد: در چای سیاه ماده ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می شود و مصرف بیش از حد ان برای افرادی که ضربان قلب آنها بیشتر از 80  است، توصیه نمی شود. وی بیان کرد: به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانم ها موجب بروز اضطراب می شود.

این متخصص طب سنتی گفت: از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین است به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می شود که مصرف آن را کاهش دهند یا حداقل 3 ساعت بعد از غذا چای بنوشند. صبری در همین رابطه مطرح کرد: این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه من این است که به علت خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.

وی با اشاره به این موضوع که بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف شود، افزود: مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

این متخصص طب سنتی اظهار داشت: البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می کند و ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که هر ماده ای را به مقدار کم و به میزان تعیین شده مصرف کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

ارسال شده در 3 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • داروهای رفع سوزش معده خطر سکته مغزی را افزایش می دهند
  • نکات پرفایده و موثر برای والدین و تربیت فرزندان
  • اهمیت مصرف ویتامین دی در حاملگی
  • انجیر خشک بیشتر خاصیت دارد یا انجیر تازه؟
  • احساس گناه پس از جداشدن
  • در دوران حاملگی مکمل ویتامین و مواد معدنی باید بخوریم؟
  • داروی مثلا ترک اعتیاد تمجیزک
  • آروماتراپی: 3 روغن ضروری برای رهایی از استرس
  • محبوبترین ها

  • گل گندم چه منفعت هایی دارد؟
  • کم کردن درد عضلات
  • تداخلات خطرناک داروهای گیاهی
  • با آب کلم به سادگی دیابت را کاهش دهید
  • پیشگیری از انواع سرطان ها با زردچوبه
  • خاصیت گیاه ترانگبین یا ترنجبین
  • خواص دارویی گیاه آستراگالوس | اسطراغالیس، گون
  • احتقان قفسه سینه و داروهای خانگی
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    پرپین آلا
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است