نوشیدن چای به عنوان یک نوشیدنی گرم در بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد.نوشیدن یک لیوان چای در هوای سرد می تواند گرمای مطبوعی به بدن شما ببخشد.اما استفاده از این نوشیدنی هم زمان مناسب خود را دارد.فرهاد صبری متخصص طب سنتی گفت: مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب های فراوانی به بدن وارد می کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایران، این متخصص طب سنتی تصریح کرد: نخستین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می رود.

صبری تصریح کرد: در چای سیاه ماده ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می شود و مصرف بیش از حد ان برای افرادی که ضربان قلب آنها بیشتر از 80  است، توصیه نمی شود. وی بیان کرد: به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانم ها موجب بروز اضطراب می شود.

این متخصص طب سنتی گفت: از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین است به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می شود که مصرف آن را کاهش دهند یا حداقل 3 ساعت بعد از غذا چای بنوشند. صبری در همین رابطه مطرح کرد: این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه من این است که به علت خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.

وی با اشاره به این موضوع که بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف شود، افزود: مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

این متخصص طب سنتی اظهار داشت: البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می کند و ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که هر ماده ای را به مقدار کم و به میزان تعیین شده مصرف کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

ارسال شده در 3 دی 1395 توسط خانم انیسی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چه ارتباطی بین چاقی وخرابی دندان وجود دارد؟
  • توجه به تغذیه سالم برای خردسالان
  • خود ارضایی بر تناسب اندام انسان چه تاثیری دارد؟
  • قهرکردن بی فایده است
  • ارتباط بین قرص آهن و ابتلا به پارکینسون
  • کلسترول خوب (HDL)‌ با کلسترول بد (LDL) چه فرقهایی دارد؟
  • 5 فایده بی نظیر کاکائوی داغ
  • این خوراکی ها جان دوباره ای به موهایتان می دهد
  • ماده اصلی ایجاد کننده شکم چاق در بدن
  • آیا برنزه کردن پوست سرطان زاست؟
  • زنان در زمینه HIV آسیب پذیرترند
  • رنگ پیاز و کالری دریافتی از آن
  • رفتار گربه های پیر
  • اگر میخواهید شکم نداشته باشید باید مدل زندگی خود را تغییر دهید
  • با این اقدامات نگران جنینتان نباشید
  • محبوبترین ها

  • عادت ماهیانه در مرحله شیردهی
  • افسرده شدن مادر پس از بارداری
  • حساس شدن زنان از لحاظ روحی در طول بارداری
  • خوش چهره ماندن در بارداری
  • ویار داشتن یک زن باردار
  • آیا در زمان قاعدگی امکان بارداری وجود دارد
  • توصیه هایی در مورد آمیزش جنسی در بارداری
  • اهمیت فاصله بین دو بارداری
  • علل اصلی ناباروری زوجین به گفته متخصص زنان و زایمان
  • آنفلوانزا در خانم های حامله
  • توصیه های غذایی جهت کاهش عوارض بارداری
  • خاصیت های مراجعه به مشاوره ژنتیک
  • همه چیز در مورد وزن گیری کودک با شیر مادر
  • دانستنی های درباره آب دور جنین
  • انتقال ویروس کلامیدیا از مادر به جنین
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است