کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

بهتر است نسبت به مصرف غذاهای سالم مدیریت و دقت بیشتری داشته باشید تا از بروز مشکلات و بیماری های مختلف در بدنتان پیشگیری کنید افزایش سلامت جسمی در گرو پرهیز از مصرف روغن مایع برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی می باشد بد نیست در این رابطه به برخی توصیه های متخصصین دقت کنید .

رییس پژوهشگاه غذا و دارو سازمان غذا و دارو عنوان کرد: سازمان غذا و دارو برای تامین و رسیدن غذای سالم به دست مردم از مرحله تولید تا مصرف آن را رصد می‌کند.
 حسین رستگار رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو بهداشت در مراسمی که به مناسبت هفته بسیج ملی کاهش مصرف نمک که در انستیتو و دانشگاه علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد، اظهار داشت: در جامعه بحث الگوی مصرف تغذیه وابسته به 2 اصل کافی بودن غذا و سالم بودن آن است.
رستگار ادامه داد: منظور از غذای کافی این است که غذا به میزان لازم در دسترس افراد جامعه قرار گیرد و مواد غذایی سالم به این معناست که از سرانه مصرف مردم مواد مضر حذف و یا کاهش یابد.
وی ادامه داد: برخی از مواد غذایی مضر را نمی‌توانیم کاهش دهیم و چاره‌ای جز کاهش میزان آن در مواد مصرفی نداریم اما در این خصوص حداقل‌ها و استانداردهایی را از طریق سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد تبیین و تدوین کرده‌ایم.
رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در دهه 60 تقریبا همه خانواده‌های ایرانی از روغن نباتی استفاده می‌کردند و در واقع مصرف روغن مایع خیلی باب نبود و یا فرهنگ استفاده از روغن مایع در آن دوره وجود نداشت.
رستگار در همین رابطه ادامه داد: این روغن‌ها حداقل 30 درصد اسید چرب ترانس داشتند که متأسفانه عوارض آن را امروز در میان قشر میانسال جامعه و در قالب بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها مشاهده می‌کنیم.
وی در رابطه با نقش سازمان غذا و دارو در تأمین غذای سالم گفت: سازمان غذا و دارو موظف است تا غذای سالم به دست مردم برسد و این امر را از خط تولید تا بازار رصد می‌کند.
رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو ادامه داد: سلامت و کیفیت غذا از اهمیت بالایی برخوردار است و ما باید از سه جهت این مسئله را بررسی کنیم.
رستگار در رابطه با آلودگی‌های احتمالی در مواد غذایی گفت: بررسی آلودگی‌های میکروبی، آلودگی‌های شیمیایی شامل سرب و آرسنیک و آلودگی‌های بیولوژیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید بدانیم که غذا بهترین حربه برای ضربه زدن به مردم یک جامعه از سوی دشمنان است.
وی تصریح کرد: طی چند سال گذشته دولت در خصوص واردات محصولات روغنی سختگیری‌های بسیاری انجام داده و در حال حاضر تنها محصولات روغنی با ترانس 2 درصد و کمتر از آن به کشور وارد می‌شود.
رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو افزود: طی پنج سال آینده تلاش خواهیم کرد این رقم زیر یک و صفر برسد و دیگر شاهد ترانس در مواد غذایی و روغنی نخواهیم بود.
رستگار یادآور شد: یک شعار جهانی وجود دارد که پیشگیری بهتر از درمان است و ما هم در همین زمینه برنامه‌های کلانی در نظر داریم و بدون بررسی مشکلات و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از غذا هرگز به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.
باشگاه خبرنگاران جوان
5 1000
ارسال شده در 3 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
کلینیک صدف

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x