مصرف روغن مایع کافی بودن غذا و سالم بودن آن بیماری‌های قلبی و عروقی

بهتر است نسبت به مصرف غذاهای سالم مدیریت و دقت بیشتری داشته باشید تا از بروز مشکلات و بیماری های مختلف در بدنتان پیشگیری کنید افزایش سلامت جسمی در گرو پرهیز از مصرف روغن مایع برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی می باشد بد نیست در این رابطه به برخی توصیه های متخصصین دقت کنید .

رییس پژوهشگاه غذا و دارو سازمان غذا و دارو عنوان کرد: سازمان غذا و دارو برای تامین و رسیدن غذای سالم به دست مردم از مرحله تولید تا مصرف آن را رصد می‌کند.
 حسین رستگار رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو بهداشت در مراسمی که به مناسبت هفته بسیج ملی کاهش مصرف نمک که در انستیتو و دانشگاه علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد، اظهار داشت: در جامعه بحث الگوی مصرف تغذیه وابسته به 2 اصل کافی بودن غذا و سالم بودن آن است.
رستگار ادامه داد: منظور از غذای کافی این است که غذا به میزان لازم در دسترس افراد جامعه قرار گیرد و مواد غذایی سالم به این معناست که از سرانه مصرف مردم مواد مضر حذف و یا کاهش یابد.
وی ادامه داد: برخی از مواد غذایی مضر را نمی‌توانیم کاهش دهیم و چاره‌ای جز کاهش میزان آن در مواد مصرفی نداریم اما در این خصوص حداقل‌ها و استانداردهایی را از طریق سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد تبیین و تدوین کرده‌ایم.
رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در دهه 60 تقریبا همه خانواده‌های ایرانی از روغن نباتی استفاده می‌کردند و در واقع مصرف روغن مایع خیلی باب نبود و یا فرهنگ استفاده از روغن مایع در آن دوره وجود نداشت.
رستگار در همین رابطه ادامه داد: این روغن‌ها حداقل 30 درصد اسید چرب ترانس داشتند که متأسفانه عوارض آن را امروز در میان قشر میانسال جامعه و در قالب بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها مشاهده می‌کنیم.
وی در رابطه با نقش سازمان غذا و دارو در تأمین غذای سالم گفت: سازمان غذا و دارو موظف است تا غذای سالم به دست مردم برسد و این امر را از خط تولید تا بازار رصد می‌کند.
رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو ادامه داد: سلامت و کیفیت غذا از اهمیت بالایی برخوردار است و ما باید از سه جهت این مسئله را بررسی کنیم.
رستگار در رابطه با آلودگی‌های احتمالی در مواد غذایی گفت: بررسی آلودگی‌های میکروبی، آلودگی‌های شیمیایی شامل سرب و آرسنیک و آلودگی‌های بیولوژیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید بدانیم که غذا بهترین حربه برای ضربه زدن به مردم یک جامعه از سوی دشمنان است.
وی تصریح کرد: طی چند سال گذشته دولت در خصوص واردات محصولات روغنی سختگیری‌های بسیاری انجام داده و در حال حاضر تنها محصولات روغنی با ترانس 2 درصد و کمتر از آن به کشور وارد می‌شود.
رئیس پژوهشگاه غذا و داروی سازمان غذا و دارو افزود: طی پنج سال آینده تلاش خواهیم کرد این رقم زیر یک و صفر برسد و دیگر شاهد ترانس در مواد غذایی و روغنی نخواهیم بود.
رستگار یادآور شد: یک شعار جهانی وجود دارد که پیشگیری بهتر از درمان است و ما هم در همین زمینه برنامه‌های کلانی در نظر داریم و بدون بررسی مشکلات و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از غذا هرگز به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.
باشگاه خبرنگاران جوان

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 3 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی عادت های اشتباه و تأثیر آن بر سلامت پوست
  • سرطان در مردان و کوتاه شدن عمر آن ها
  • کاهش میل به شیرینی جات با استفاده از جراحی معده
  • لیمو ترش و روغن آن
  • رژیم غذایی برای فشار خون بالا : چه بخورید، چه نخورید
  • دو فایده درمعالجه جدید دیابت
  • خطاهای رایج در رفتار با شریک زندگی
  • سلامتی بیشتر در گرو ورزش بیشتر
  • محبوبترین ها

  • 5 عادت مخربی که باید از زندگی حذف شوند
  • چگونه درپنجاه سالگی ده سال جوانتر به نظر برسید!
  • بهترین روشها برای ترک قند
  • بهترین روش ها و ترفندهای مفید برای زندگی
  • ترفندهای موثر برای چربی سوزی سریع
  • مراقبت های موثر و مهم در برابر گرما زده شدن
  • نبود بیماری روحی و جسمی در خانه ای پاک
  • اگر دنبال کفش تابستانی هستید بخوانید
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است