موادلازم برای کیک پرتقال و کاکائو کیک پرتقال و کاکائو پرتقال و کاکائو آموزش طبخ کیک پرتقال و کاکائو

در این فصل مصرف عصرانه های خانگی لذت دیگری دارد می توانید با روش تهیه یک عصرانه لذیذ و ساده در این مطلب آشنا شوید ،این کیک با طعم پرتقال و کاکائو همراه است و انتخاب خوبی برای روزهای سرد زمستانی به شمار می رود روزهای سرد زمستانی را با این کیک خوشمزه لذتبخش تر کنید .

 فصل پرتقال است. با پرتقال و کاکائو، یک کیک خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خوب است برای یکبار هم که شده طعم های جدید را امتحان کنیم. این کیک برای دورهمی های دوستانه آخر هفته بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • 3 پیمانه بادام پودر شده
  • 2 /1 و 1 پیمانه بیکینگ‌پودر
  • 2 /1 ق چ نمک
  • 2 /1 پیمانه کره آب‌شده
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق چ رنده پوست رنده شده لیمو
  • 4 /1 پیمانه آب‌پرتقال
  • آرد
مواد لازم برای لایه کاکائویی:
  • 200 گرم شکلات خردشده
  • 2 ق س کره
  • 2 ق س پودر کاکائو
  • 2 /1 ق چ پودر وانیل

طرز تهیه:

1  فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. برای آماده کردن لایه کاکائویی، در یک کاسه کوچک تکه‌های شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو بریزید و آن را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات و کره آب‌شده و مواد با هم مخلوط شوند. پودر وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
2  در یک کاسه بزرگ‌تر بادام پودر شده، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط‌کنید. در یک کاسه دیگر کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شوند؛ البته حدود 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
3  در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد  مواد را خوب بزنید، سپس رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
4  حالا نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا آرد و مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس آب‌پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
5  قالب را با مقداری روغن چرب کنید. نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس نیمی از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و با کمک چنگال آن را پخش کنید. حالا بقیه مایه کیک را بریزید. قالب را به مدت 60-55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
مجله آشپزی مثبت

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 3 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • این ادویه دشمن هپاتیت ب است
  • صابونهای قلیایی مناسب برای التیام زخم
  • از پارازیت‌ها بترسید
  • اعتیاد به الکل و مصائب آن
  • مصرف الکل می تواند سبب بروز سکته مغزی در افراد شود
  • تاکید بر ضرورت شفاف سازی در منابع درمان
  • تصاویری از لیزر اگزایمر
  • عکس های جالب و تماشایی از حجامت
  • محبوبترین ها

  • تصاویری از نوار ماتریس
  • عکس هایی از سبزی شاهی و خواص آن
  • عکس های میوه لیموشیرین
  • معرفی لیمو ترش و خواص آن
  • پونه کوهی گیاهی برای تقویت معده
  • تصاویری از کیسه عمومی ادرار
  • تصاویر دستگاه دئودنوسکوپ
  • حشرات سیخ زده ،پرطرفدارترین خوراکی های چینی
  • رپورتاژ

  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • لیفتینگ با نخ
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است