موادلازم برای کیک پرتقال و کاکائو کیک پرتقال و کاکائو پرتقال و کاکائو آموزش طبخ کیک پرتقال و کاکائو

در این فصل مصرف عصرانه های خانگی لذت دیگری دارد می توانید با روش تهیه یک عصرانه لذیذ و ساده در این مطلب آشنا شوید ،این کیک با طعم پرتقال و کاکائو همراه است و انتخاب خوبی برای روزهای سرد زمستانی به شمار می رود روزهای سرد زمستانی را با این کیک خوشمزه لذتبخش تر کنید .

 فصل پرتقال است. با پرتقال و کاکائو، یک کیک خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خوب است برای یکبار هم که شده طعم های جدید را امتحان کنیم. این کیک برای دورهمی های دوستانه آخر هفته بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • 3 پیمانه بادام پودر شده
  • 2 /1 و 1 پیمانه بیکینگ‌پودر
  • 2 /1 ق چ نمک
  • 2 /1 پیمانه کره آب‌شده
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق چ رنده پوست رنده شده لیمو
  • 4 /1 پیمانه آب‌پرتقال
  • آرد
مواد لازم برای لایه کاکائویی:
  • 200 گرم شکلات خردشده
  • 2 ق س کره
  • 2 ق س پودر کاکائو
  • 2 /1 ق چ پودر وانیل

طرز تهیه:

1  فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. برای آماده کردن لایه کاکائویی، در یک کاسه کوچک تکه‌های شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو بریزید و آن را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات و کره آب‌شده و مواد با هم مخلوط شوند. پودر وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
2  در یک کاسه بزرگ‌تر بادام پودر شده، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط‌کنید. در یک کاسه دیگر کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شوند؛ البته حدود 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
3  در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد  مواد را خوب بزنید، سپس رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
4  حالا نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا آرد و مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس آب‌پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
5  قالب را با مقداری روغن چرب کنید. نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس نیمی از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و با کمک چنگال آن را پخش کنید. حالا بقیه مایه کیک را بریزید. قالب را به مدت 60-55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
مجله آشپزی مثبت

5 1000
ارسال شده در 3 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 254 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • با موز ۳ روزه لاغر شوید
  • تولد دومین نوزاد فریزر شده در اصفهان
  • آه عمیق و فواید آن
  • پرهیز از این خوردنی ها برای مقابله با سردرد مزمن
  • دستور رژیم های کم کربوهیدرات
  • مشکلات استخوانی با داروهای کورتون دار
  • فواید و خواص دارویی گیاه انجبار
  • استفاده روزانه از چای گل‌گاوزبان چه عارضه هایی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • انواع دمنوش های گیاهی مخصوص فصل بهار
  • حقایقی در ارتباط با غبغب و درمان با طب سنتی
  • با پرخاصیت ترین دمنوش ها آشنا شوید
  • از بین بردن مواد سمی با آب کلم
  • آلرژی بهاری و این داروهای سنتی
  • دمنوش های مفید برای روزهای سرد سال
  • با این گیاهان فشار خون بالای خود را پایین بیاورید
  • تاثیر زاریانه در لکه های پوستی
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • دندان تاجی از زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما