دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

روش تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی پای اسپاگتی ایتالیایی

 اگر می خواهید با سبک تغذیه ای ایتالیایی ها آشنا شوید تهیه این پای را به شما پیشنهاد میدهیم این پای با روشی ساده و راحت آماده می شود در ادامه روش تهیه سس برای این پای را در اختیارتان قرار خواهیم داد با ما در ادامه این مطلب همراه باشید .

پای اسپاگتی ایتالیایی پیشنهادی وسوسه کننده برای علاقمندان به غذاهای ایتالیایی است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی:

  • ۱۷۰ گرم اسپاگتی پخته شده ⠀
  • نصف فنجان پنیر پارمسان خرد شده
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ⠀
  • نمک و فلفل

مواد لازم برای تهیه سس: ⠀

  • ۲۲۰ گرم گوشت گاو بدون چربی ⠀
  • ۲۲۰ گرم سوسیس
  • ۱/۴ فنجان پیاز خرد شده ⠀
  • ۲ یا ۳ حبه سیر خرد شده ⠀
  • ۱ فنجان سس مارینارا ⠀
  • نمک و فلفل

بخش پایانی:

  • ۱ فنجان موزارلا
  • جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

1-ابتدا اسپاگتی را پخته و در ظرفی ریخته و با روغن زیتون و پارمسان و ۲ عدد تخم مرغ زده شده مخلوط می‌کنیم و در ظرف مخصوص فر قرار می‌دهیم و مقداری پنیر موزارلا اضافه می‌کنیم.

2-در ادامه برای تهیه سس , تمامی مواد ذکر شده را در تابه به خوبی مخلوط کرده و تفت می‌دهیم و روی مواد می‌ریزیم و مجدد پنیر موزارلا را اضافه می کنیم.

3-در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم . سپس با خرده‌های جعفری تزئین می‌کنیم.

همشهری آنلاین:

5 1000
ارسال شده در 3 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x