می خواهیم از تاثیرات منفی امراض قندی بر سیستم شنوایی مان آشنا شویم این بیماران چگونه می توانند از ایجاد اختلال در ناحیه شنوایی شان پیشگیری کنند می خواهیم با توصیه ها و راهکارهای موثر متخصصین داخلی در این زمینه آشنا شویم با ما در ادامه مطلب آماده شوید.

یک متخصص داخلی گفت: افزایش قند خون و بیماری دیابت باعث آسیب به دستگاه شنوایی افراد می شود.
رضا نجفی متخصص داخلی  درباره نقش انسولین در بدن گفت: هورمون انسولین باعث ثابت نگه داشتن قندخون بدن می شود که کاهش این هورمون بیماری دیابت را در پی دارد.
وی با بیان اینکه بیماری دیابت باعث افزایش قند خون می شود، اظهار داشت: این عارضه باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی، اختلالات عصبی، افزایش فشار خون و نابینایی می شود.
این متخصص داخلی با اعلام اینکه بیماری دیابت به شنوایی افراد نیز آسیب می رساند، تاکید کرد: بیماری هایی مانند سرخک، سرخجه، آنفولانزا، تصادف و ضربه زدن به گوش نیز باعث کاهش شنوایی در افراد می شود.
نجفی با اشاره صدای محیط های صنعتی گفت: محیط های صنعتی پر سرو صدا، باعث آسیب به دستگاه شنوایی افراد می شود که گاهی به از دست دادن شنوایی کارگران و کارمندان آن شرکت منجر می شود.
به گفته وی؛ افزایش قند خون به پرده گوش افراد فشار وارد می کند که همین باعث ناشنوایی آنها می شود.
وی درباره تاثیر برخی گیاهان در بیماری دیابت اظهار داشت: مصرف گیاهانی مانند آلوئه ورا، برگ انبه، سیر، پیاز، اسفرزه، شنبلیله و ریحان باعث بهبود و کاهش قند خون می شود.
این متخصص داخلی با بیان اینکه دارچین، خاصیت تبدیل گلوکز به انرژی را دارد، تاکید کرد: این گیاه از بروز رادیکال های آزاد آسیب رسان به بدن جلوگیری می کند.
نجفی با بیان اینکه سرگیجه های مداوم مانع بهبود شنوایی می شود، تصریح کرد: عواملی مانند بی توجهی به درمان کم شنوایی در کودکان و افراد مسن، همچنین بیماری دیابت روند درمان را به تاخیر می اندازد.
وی افزود: برای افزایش شنوایی و درمان کم شنوایی برخی گیاهان دارویی، درمان بیماری دیابت و کاهش مصرف نمک موثر هستند.

  باشگاه خبرنگاران جوان