دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی

سرطان سینه دونات پیراشکی

آغاز سرطان سینه از بافت پستان است و جود یک توده در پستان،از نوک پستان مایه ترشح شدن،تغییر شکل پستان و … از علائمی هستند که در هنگام سرطان سینه این سرطان را نشان میدهند.در جدیدترین تحقیقات صورت گرفته توسط محققان،زنان با مصرف پیراشکی و دونات خطر مبتلا شدن به سرطان سینه را در خودشان افزایش میدهند.

مطالعات جدید محققان نشان می دهد مصرف دونات و پیراشکی شکلاتی خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان افزایش می دهد. گروهی از محققان با بررسی ۱۵۴۹ زن مبتلا به سرطان سینه و مقایسه آنها با ۱۴۹۲ زن سالم با همان محدوده سنی دریافتند مصرف زیاد غذاهای سرخ شده مانند پیراشکی و دونات و مواد غذایی شیرین به صورت حداقل یک بار در هفته خطر وقوع سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

محققان گفته اند خوردن غذاهای سرخ شده و پیراشکی حداقل یک بار در هفته و یا بیشتر بین ۳۰ تا ۳۷ درصد می‌تواند گروه مصرف کننده را نسبت به کسانی که کمتر از یک بار در ماه از این غذاها استفاده می‌کنند در معرض وقوع این بیماری قرار دهد.

مصرف قند و شکر مسیرهای عبوری سیگنالیک آنزیمی خاص به نام “۱۲-LOX یا ۱۲- لیپواکسیژناز” را تحت الشعاع قرار می‌دهد.گلوکز واردشده به بدن با تغییر مسیرهای متابولیک موجب گسترش سرطان به خصوص سرطان سینه در زنان می‌شود.

گفتنی است، پیراشکی حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماری‌های قلبی به شمار می رود و در زنان باعث ایجاد رسوب قلبی و تنگی در عروق می شود که در نهایت سکته قلبی را به دنبال دارد.

منبع : سیمرغ

5 1000
ارسال شده در 5 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x