کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى

آهن از جمله عناصر بسیار ضروری برای بدن است. این عنصر خواص بسیار زیادی برای بدن دارد که از جمله می توان به نقش آن در ساختار گلبول های قرمز اشاره کرد. وجود آهن سبب انتقال اکسیژن و همچنین انعطاف پذیری بیشتر این گلبول ها برای عبور از رگ هایی با قطر کم می باشد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

آهن در خون، سلول ها و کبد ذخیره می شود که کمبود آن باعث کاهش تاثیرات گلبول های سفید در حفظ ایمنی بدن می شود

یک متخصص تغذیه گفت: برخی از مواد غذایی از جمله چای باعث کاهش جذب آهن بدن می شود.

رضا نوری متخصص تغذیه با بیان اینکه آهن در سلامت و تامین اکسیژن بدن تاثیر بسزایی دارد، گفت: آهن در خون، سلول ها و کبد ذخیره می شود که کمبود آن باعث کاهش تاثیرات گلبول های سفید در حفظ ایمنی بدن می شود

وی درباره عوامل تاثیر گذار بر افزایش آهن بدن گفت: مواردی مانند بارداری، خستگی، مراحل رشد، از دست دادن خون در حین عمل جراحی و کم خونی باعث افزایش جذب آهن می شود.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه در زمان تامین کافی آهن بدن، جذب آن رو به کاهش است، اظهار داشت: آهن در مواد غذایی گیاهی و حیوانی (گوشت) یافت می شود که نوشیدن چای و قهوه با غذا، مصرف اسفناج، اسید کلرییریک، پلی فنل، ویتامین C، آنتی اسید با غذا، مکمل، کلسیم و فسفر جذب آن را کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه پلی فنل باعث درمان سرطان و بهبود دردهای استخوانی می شود، عنوان کرد: مصرف انگور و چای سبز (سرشاز از پلی فنل) همراه با هر وعده غذایی باعث کاهش آهن بدن می شود.

نوری با اعلام اینکه نوشیدن چای باعث کاهش 10 درصدی حمله قلبی می شود، تصریح کرد: مصرف چای به دلیل وجود ماده فلاوونوئید مانع لخته شدن خون می شود.

وی افزود: عواملی مانند تعریق و ادرار زیاد، یبوست و خونریزی بیش از حد آهن بدن را دفع می کند.

 

منبع: شفا آنلاین

5 1000
ارسال شده در 5 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • آب کردن چربی های شکم و پهلو
  • دیابتی ها و پیشگیری از بروز استرس و اضطراب
  • مضرات کراتینه مو برای افراد مبتلا به آلرژی
  • مصرف شکلات برای بیماران سرطانی خطرناک است
  • در بدنسازی تنفس صحیح تابع چه عواملی است؟
  • درمان خانگی برای مراقبت از موهای فرفری
  • اگر از علاقمندان به خط چشم هستید از این راهکار استفاده کنید
  • اگر به فکر تحولات در روزمرگی تان هستید
  • محبوبترین ها

  • خانم ها با این بیماری بارداری نشوند!
  • فرهنگ رایج نه گفتن در تایلند
  • رنجرهای هلال احمر در نوروز آماده خدمت رسانی به مردم
  • خواب و بیدار بودن این حواس
  • ترافیک نیمه سنگین پس از تعطیلات در چند محور مواصلاتی
  • خوردن آب و فواید ان برای لاغری
  • وجود جنین زنده در شکم نوزاد 10 ماهه
  • نیمی از کشور، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • رپورتاژ

  • زیبایی در دندانپزشکی
  • لبخندی بی همتا با بهترین متخصص ارتودنسی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x