عوارض فست فودها عوارض سس مایونز عوارض سس گوجه فرنگی عوارض استفاده از سس ها
این روزها از هر خیابانی که می گذریم حتما یک فست فود در آن به چشم می خورد.افزایش گرایش افراد به خصوص نوجوانان به فست فودها باعث افزایش فست فودی ها در سراسر شهر شده است.طعم و مزه لذیذ این غذاها تمام افراد را وسوسه میکند.اما آیا تاثیر آن ها بر روی سلامتی نیز به اندازه ی طعمشان دلپذیر است!
کوروش صمد پور متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مصرف سس ها اظهار داشت: سس های کچاپ، مایونز و سفید جز برنامه غذایی ما هستند که افزایش کالری سس مایونز به دلیل وجود روغن، تخم مرغ و سرکه در آن، مصرف این ماده غذایی باعث بروز بیماری در افراد می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه هر ۱۰۰ گرم سس مایونز در حدود ۸۰۰ کیلو کالری دارد، تاکید کرد: مصرف سس گوجه فرنگی در فست فود ها نیز مضر است.
وی با بیان اینکه سس گوجه فرنگی حاوی موادی مانند ذرت، مایع ذرت و شکر است، تاکید کرد: افراد چاق و مبتلایان به قند خون جهت کاهش وزن باید از خوردن این مواد غذایی پرهیز کنند و افراد گوجه فرنگی را که غنی از ویتامین ث است و خاصیت ضدسرطانی دارد، جایگزین آن کنند.
صمدپور مصرف سس های خانگی را توصیه کرد و افزود: سس های خانگی با روغن های اعلا و زیتون تهیه می شود.
وی با اشاره به اینکه مصرف سس باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی و افزایش کالری می شود، عنوان کرد: مصرف غذاها با افزودنی های سنتی مانند دارچین، زردچوبه و زیره باعث بهبود سلامت بدن افراد می شود و مصرف دارچین جهت درمان بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه در سرخ کردن مواد غذایی باید از روغن هایی با مقاومت بالا استفاده شود، اظهار کرد: در اکثر رستوران ها برای تهیه مواد غذایی مانند فست فود و پنیر پیتزا از روغن های سالم و مناسب استفاده نمی کنند.
وی با بیان اینکه ۱/۳( یک سوم) انرژی روزانه افراد از روغن و چربی دریافت می شود، تصریح کرد: هرفرد می تواند ۷ درصد انرژی خود را از چربی اشباع مواد غذایی لبنیات، پنیر پیتزا و گوشت گوسفند دریافت کند.
صمدپور با اشاره به اینکه ۹۳ درصد از انرژی بدن از چربی های  مفید مواد غذایی امگا ۳، ۶ و ۹ بدست می آید، تاکید کرد: مصرف روغن های مانند زیتون، کنجد، ذرت و آفتابگردان برای سلامت بدن مؤثر است.
وی با اشاره به روغن های اشباع بیان کرد: مصرف روغن های جامد، پالم، نارگیل برای سلامتی مفید نیست و از این مواد غذایی در صنایع،  قنادی و رستوران ها استفاده می شود که افراد باید با مصرف و انتخاب روغن مناسب سلامت تغذیه ای خود را تضمین کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 6 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ارتباط نوشیدنیهای شیرین با بیماری کبد چرب غیرالکلی
  • کاهو و یک دنیا خاصیت درمانی
  • با شناخت علائم گاز گرفتگی از بروز آن جلوگیری کنیم
  • تقویت و رشد تخمدان ها
  • شایع ترین بیماری های گوارشی را با این مواد از بین ببرید
  • تشخیص و شناخت مردان بی قید و بند
  • عصاره اسفناج و تاثیرات مفید آن
  • تاثیر کاهش ویتامین ب12 در مغز
  • محبوبترین ها

  • خاصیت های آب پرتقال و جوی دوسر برای جنین
  • تاثیر استفاده نمک زیاد بر روی قسمت های مختلف بدن
  • رژیم غذایی شگفت انگیز با سیب و تخم مرغ
  • نکات جالب پخت و پز اصولی امروز
  • هفت خوراکی زمستانی که در کاهش وزنتان موثرند
  • مواد غذایی پتاسیم دار و پیشگیری از افزایش فشار خون
  • زمانبندی نزدیکی برای تخمک گذاری
  • اگر قبل از صبحانه آب بخوریم چه اتفاقاتی در بدن رخ می دهد
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    لاغر شو
    مزایای استفاده از هل
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است