خوراک نقش مهمی در میزان و سطح سلامت فرد به عهده دارد. داشتن یک خوراک مناسب می تواند تضمینی بر سلامت فرد باشد. مواد خوراکی تند فواید بسیار بالایی دارند که از جمله آنها می توان به پیشگیری از ابتلا به سرطان، تقویت و باز کردن سینوس ها و عروق و … اشاره کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

 

مواد غذایی تند می توانند نقشی کلیدی در مقابله با برخی انواع مشخص از سلول های سرطانی داشته باشند.

 

نتایج مطالعه ای جدید نشان داده است که کپسایسین، مولکولی که مزه تند را به مواد غذایی مانند فلفل می بخشد، می تواند سلول های سرطانی را از بین ببرد.به گزارش “آی‌بی‌تی”، مواد غذایی تند می توانند نقشی کلیدی در مقابله با برخی انواع مشخص از سلول های سرطانی داشته باشند. پژوهشگران دریافتند کپسایسین موجود در مواد غذایی تند می تواند به نابودی یک نوع مهاجم از سلول های سرطان پستان کمک کند.

تیمی از پژوهشگران در دانشگاه روهر بوخوم در آلمان به بررسی سلول های سرطانی کشت شده از نوع سرطان پستان منفی سه گانه، نوعی سرطان که تنها روش درمانی برای آن شیمی درمانی است، پرداخته اند. پژوهشگران دریافتند که گیرنده های خاص به نام TRPV1 به واسطه کپسایسین فعال می شوند.

تعداد زیادی از سلول های سرطانی محکوم به مرگ بوده و سلول های باقیمانده دیگر توانایی حرکت سریع را نداشته و از این رو، روند تقسیم هرچه آهسته‌تر دنبال شده و به طور قابل توجهی روند رشد سرطان کند شد. البته دریافت کپسایسین از مواد غذایی کافی نبوده و باید همراه با یک درمان پزشکی صورت بگیرد.

به گفته هانس هات، یکی از پژوهشگران ارشد حاضر در مطالعه، اگر قادر باشیم گیرنده های TRPV1 را با داروهایی خاص فعال کنیم، این شرایط می تواند به شکل گیری یک روش درمانی جدید برای این نوع خاص از سرطان منجر شود.

سرطان پستان منفی سه گانه یک زیر گروه از سرطان پستان محسوب می شود که فاقد سه گیرنده ای است که در دیگر انواع سرطان پستان وجود دارند. روش های درمانی موفق برای سرطان پستان بیشتر آن سه گیرنده را هدف قرار می دهند و از این رو غیبت آنها درمان نوع منفی سه گانه را دشوار می سازد. حدود 10 تا 20 درصد از سرطان های پستان به عنوان منفی سه گانه تشخیص داده می شوند. احتمال عود این نوع مهاجم نسبت به انواع دیگر سرطان پستان بیشتر است.

پیش از این، کپسایسین به واسطه ویژگی های دارویی خود مورد بررسی قرار گرفته است. پژوهشی که در سال 2011 در تایوان انجام شد، نشان داد که این مولکول زمینه ساز آپوپتوز، یا خود تخریبی، در انواع مشخص از سلول های سرطانی پستان می شود. کپسایسین در برخی داروهای موضعی به عنوان مسکن درد نیز استفاده می شود.
منبع: عصر ایران

 

ارسال شده در 7 دی 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا می دانستید هرچقدر سنمان بالا می رود خمیازه کمتر به سراغمان می آید
  • ساخت واكسن براي مسموميت بيماري ايكولي
  • هر چه که باید درباره عرق بادرنجبویه بدانیم
  • نکاتی در مورد خوردن آجیل به صورت روزانه
  • کیک رژیمی با طعم کاکائو
  • از کجا بدانیم دچار یبوست شده ایم
  • ماسک شکلات برای زیبایی پوست و مو
  • راه های جلوگیری از سنگ کلیه
  • تجربه قویترین حس لامسه
  • از نوشیدن چای کهنه پرهیز کنید
  • فرق کند ذهن ها و افراد با توان ذهنی بالا
  • کودکان بیش فعال از این خوراکی ها استفاده نکنند
  • همه چیز درباره روی و منابع آن
  • چه عواملی موجب خارش پوست می شود؟
  • اسنک های جالب برای کاهش وزن
  • محبوبترین ها

  • نکاتی و جالب و طلایی درباره ی فیبر
  • این مواد غذایی بالا برنده متابولیسم را همیشه دم دست داشته باشید
  • ارزش سلامتی رب گوجه فرنگی با گوجه فرنگی کنسروی
  • آیا ماست در افسردگی تاثیر میگذارد؟
  • کالری تخمه کدو
  • اشتباهاتی که باعث چاق تر شدن شما می شود
  • با نظارت بر عملکرد بدن به تناسب اندام برسید
  • شیر پاستوریزه نشده چه زیانهایی دارد؟
  • همین امروز دست نگه دارید! آكريلاميد را میشناسید؟
  • توصیه متخصصین تغذیه درباره مصرف انواع بیسکویت
  • پیش از آغاز رژیم غذایی این موارد 5 گانه را بدانید
  • انتخاب ناهار برای محصلین
  • دانستنی های جالب در رابطه با ویتامین B12
  • فایده های مختلف نوشیدن آب
  • گردو خوردن و این تاثیرات مختلف
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است