فواید مواد غذایی تند فواید مواد خوراکی تند علل ابتلا به سرطان سرطان روش های پیشگیری از ابتلا به سرطان راه های تشخیص سرطان درمان سرطان
خوراک نقش مهمی در میزان و سطح سلامت فرد به عهده دارد. داشتن یک خوراک مناسب می تواند تضمینی بر سلامت فرد باشد. مواد خوراکی تند فواید بسیار بالایی دارند که از جمله آنها می توان به پیشگیری از ابتلا به سرطان، تقویت و باز کردن سینوس ها و عروق و … اشاره کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

 

مواد غذایی تند می توانند نقشی کلیدی در مقابله با برخی انواع مشخص از سلول های سرطانی داشته باشند.

 

نتایج مطالعه ای جدید نشان داده است که کپسایسین، مولکولی که مزه تند را به مواد غذایی مانند فلفل می بخشد، می تواند سلول های سرطانی را از بین ببرد.به گزارش “آی‌بی‌تی”، مواد غذایی تند می توانند نقشی کلیدی در مقابله با برخی انواع مشخص از سلول های سرطانی داشته باشند. پژوهشگران دریافتند کپسایسین موجود در مواد غذایی تند می تواند به نابودی یک نوع مهاجم از سلول های سرطان پستان کمک کند.

تیمی از پژوهشگران در دانشگاه روهر بوخوم در آلمان به بررسی سلول های سرطانی کشت شده از نوع سرطان پستان منفی سه گانه، نوعی سرطان که تنها روش درمانی برای آن شیمی درمانی است، پرداخته اند. پژوهشگران دریافتند که گیرنده های خاص به نام TRPV1 به واسطه کپسایسین فعال می شوند.

تعداد زیادی از سلول های سرطانی محکوم به مرگ بوده و سلول های باقیمانده دیگر توانایی حرکت سریع را نداشته و از این رو، روند تقسیم هرچه آهسته‌تر دنبال شده و به طور قابل توجهی روند رشد سرطان کند شد. البته دریافت کپسایسین از مواد غذایی کافی نبوده و باید همراه با یک درمان پزشکی صورت بگیرد.

به گفته هانس هات، یکی از پژوهشگران ارشد حاضر در مطالعه، اگر قادر باشیم گیرنده های TRPV1 را با داروهایی خاص فعال کنیم، این شرایط می تواند به شکل گیری یک روش درمانی جدید برای این نوع خاص از سرطان منجر شود.

سرطان پستان منفی سه گانه یک زیر گروه از سرطان پستان محسوب می شود که فاقد سه گیرنده ای است که در دیگر انواع سرطان پستان وجود دارند. روش های درمانی موفق برای سرطان پستان بیشتر آن سه گیرنده را هدف قرار می دهند و از این رو غیبت آنها درمان نوع منفی سه گانه را دشوار می سازد. حدود 10 تا 20 درصد از سرطان های پستان به عنوان منفی سه گانه تشخیص داده می شوند. احتمال عود این نوع مهاجم نسبت به انواع دیگر سرطان پستان بیشتر است.

پیش از این، کپسایسین به واسطه ویژگی های دارویی خود مورد بررسی قرار گرفته است. پژوهشی که در سال 2011 در تایوان انجام شد، نشان داد که این مولکول زمینه ساز آپوپتوز، یا خود تخریبی، در انواع مشخص از سلول های سرطانی پستان می شود. کپسایسین در برخی داروهای موضعی به عنوان مسکن درد نیز استفاده می شود.
منبع: عصر ایران

 

ارسال شده در 7 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • روش های درمانی قدیمی و منسوخ شده
  • عوارض مصرف داروهای ضد سرفه بدون نسخه
  • وزوز گوش با این تومورها
  • 7 کلید طلایی برای ایجاد انگیزه و موفقیت
  • آشنائی با مفهوم بازيافت در تمرینات ورزشی
  • عکس هایی از سبزی شاهی و خواص آن
  • فواید و خواص داروئی مغز دانه گیاه و روغن بادام تلخ
  • خواص موز با توجه به تغییر رنگ پوست آن
  • محبوبترین ها

  • خواص اسفناج را باهم مرور کنیم
  • در فصول سرد سال کیوی مانعی برای سرما خوردگی
  • نوشیدنی هایی که شکمی صاف و بدون چربی را به ارمغان می آورد
  • کرین بری و خواص آن
  • 5 میوه برای کنترل و کاهش چربی خون
  • عکس هایی از گیاه مارچوبه و خواص این گیاه
  • غذاهای هیدراته
  • معجزات روغن دانه‌های هندوانه برای پوست
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است