این کلم پلو با دیگر کلم پلوها مقداری تفاوت دارد چون با برنج قهوه ای طبخ می شود و بسیار سالم و مغذی است می خواهیم شما را با روش تهیه این پلوی خوشمزه آشنا کنیم با ما در ادامه مطلب همراه باشید این فصل گل کلم به راحتی قابل تهیه و طبخ است .

 روش پخت کلم پلو با گل کلم بسیار متفاوت از کلم پلو ایرانی است و با برنج قهوه‌ای پخت می‌شود. پیشنهاد می کنیم این غذای جدید را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • ۶ فنجان گل کلم
  • ۶ حبه سیر
  • ۴ فنجان آب مرغ
  • یک فنجان آب
  • یک و ۱/۲ فنجان برنج قهوه‌ای
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • ٢ قاشق غذاخوری کره
  • ۱/۲ فنجان شیر
  • ۱/۲ فنجان پنیر موزارلا

 طرز تهیه:

1-ابتدا برنج قهوه‌ای را می‌پزیم البته باید کمی زنده باشد و کنار می‌گذاریم.

2-سپس گل کلم‌ها را با آب و نصف آب مرغ ١۵ دقیقه می‌پزیم تا کاملا نرم شود. وقتی پخت با گوشکوب برقی آنرا میکس می‌کنیم تا در آب کمی که باقی مانده یکدست شود.

3-سپس باقی مانده آب مرغ و شیر را اضافه می‌کنیم. و می‌گذاریم به جوش آیند. سپس کره و نمک و سیر رنده شده را اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم.

4-در ادامه برنج را اضافه می‌کنیم و ١٠ دقیقه می‌گذاریم خوراک کمی سفت شود. در آخر پنیر موزارلا را اضافه می‌کنیم و ۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا کاملا حل شود و خوراک را کشدار کند.

5-می‌توانید کلم پلو را با جعفری خرد شده تزیین و گرم سرو کنید.

همشهری آنلاین: