دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

غذای زمستانی سبزیجات پخته ماهی و میگو تکه های مرغ و پنیر آشپزی ایتالیایی

وقتی از غذای ظهرتان اضافه باقی مانده است و تمایل به دورریختن آن ها ندارید و نمی خواهید اسراف کنید می توانید از ترفندهای تغذیه ای که در ادامه مطلب در اختیارتان قرار خواهیم داد استفاده کنید و یک غذای جدید و من در آوردی بسیار خوشمزه تهیه کنید بد نیست به پیشنهادات آشپزی ما در ادامه مطلب نگاه کنید .

 ترکیبی رویایی از تکه های مرغ و پنیر آغشته به سس سفید که روی بستری از اسفناج قرار گرفته اند. مرغ فلورنتاین که برگرفته از آشپزی ایتالیایی است این ویژگی را دارد که با سبزیجات پخته ماهی و میگو آماده شود. پیشنهاد می کنیم این غذا را در برنامه زمستانی خود قرار دهید و از مرغ پته بازمانده از غذای ظهر یا روز قبل تهیه کنید. این کار یکی از بهترین راه های مصرف بهینه غذاهای مانده است.
مواد لازم:
  • سینه مرغ پخته (100 گرم / 200 کالری) 400 گرم خردشده
  • پنیر موتزارلا (100 گرم / 289 کالری) 200 گرم رنده شد
  • شیر (100 گرم / 110 کالری)  200 میلی لیتر
  • آرد (100 گرم / 360 کالری) 2 قاشق غذاخوری
  • کره (100 گرم / 737 کالری) 2 قاشق غذاخوری
  • اسفناج ساطوری (100 گرم / 25 کالری) 300 گرم
  • نمک و فلفل (100 گرم / 0 کالری) به میزان لازم

طرز تهیه:

1- برای تهیه سس سفید کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید.

2- هنگامی که کف کرد و رنگش شفاف شد آرد را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا در کره حل شود.
3-پس از 30 ثانیه شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کرده و روی شعله ملایم دائم آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
4-اسفناج را در یک قابلمه با 3 قاشق غذاخوری آب بپزید سپس آبکش کرده و بچلانید تا آبش کاملا گرفته شود.
5- یک ظرف نسوز را چرب کنید. اسفناج را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید.
6-نیمی از پنیر پیتزا را با مرغ و سس سفید مخلوط کنید و مایه را روی اسفناج بریزید.
7- روی آن را با پنیر پوشانده و 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
8-تا پنیر روی آن آب و برشته شود. با سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری و سبزیجات پخته سرو کنید.
نکات:
به این غذا انواع سبزیجات آبپز را اضافه کنید.
در بعضی از دستورهای تهیه در سس سفید ریحان ساطوری می ریزند.
برای خوش طعم تر شدن مرغ فلورنتاین به مایه مرغ و سس قارچ سیر رنده شده و آبلیمو اضافه کنید.
می توانید یک لایه از حبوبات آبپز مانند عدس یا لوبیا را به این غذا اضافه کرده و سیب زمینی کنار آن را حذف کنید.
خواص اسفناج:
ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.اسفناج سبزی مفید برای تقویت اعصاب است.اسفناج برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است.رماتیسم و نقرس را درمان می کند.برای زیاد کردن شیر در مادران شیر ده موثر است. تخم اسفناج ملین و خنک کننده است. تخم اسفناج برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.
وب سایت سوران
5 1000
ارسال شده در 7 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x