می خواهیم شما را با روش تهیه ماهی کبابی آشنا کنیم این ماهی لذیذ همراه با گوجه کباب شده سرو می شود که می تواند بسیار لذیذ و دلچسب باشد این غذا هم سالم و کم چربی و هم مناسب افرادی است که در رژیم غذایی به سر میبرند در ادامه با روش طبخ آن آشنا شوید .

 ماهی با گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سس خردل در پخت این ماهی به دو منظور استفاده می شود، هم برای مزه دار کردن فیله ها، و هم برای این که کمک کند تا پودر سوخاری به آن ها بچسبد.
مواد لازم:
  •     گوجه فرنگی ۶ عدد
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     ترخون خشک یک و نیم قاشق چای خوری
  •     شکر  نوک انگشت
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سس مایونز  ۳۳/۱۰۰ پیمانه
  •     آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
  •     نان تست  ۳ برش
  •     فیله ماهی ۴ تکه
  •     سس خردل ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- گوجه فرنگی ها را در سینی فر بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای خوری ترخون خشک شده، شکر، نمک و فلفل سیاه را روی گوجه ها بریزید و بعد با هم ترکیب کنید. سپس گوجه ها را مرتب کنید، به نحوی که سمت بریده شده ی آن ها رو به بالا باشند. سینی را در فر بگذارید و آن ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کبابی کنید.
3- در این میان، سس را آماده کنید. در کاسه ی کوچکی، سس مایونز را با نصف قاشق چای خوری ترخون خشک شده و آبلیمو ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
4-تکه های نان رابه همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در غذاساز بریزید و بزنید تا کاملا خرد و یکدست شوند.
5-در کف سینی فر، فویل آلومینیومی پهن کنید و آن را با روغن زیتون چرب کنید. فیله های ماهی را روی فویل بچینید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. کمی سس خردل روی هر یک بمالید و بعد نان پودر شده را روی آن ها پخش کنید و با دست آن ها را فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند.
6- فیله های ماهی را برای ۶ تا ۸ دقیقه، تا زمانی که مغز پخت و طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
7-  فیله های ماهی را به همراه گوجه های کبابی و سس آماده شده سرو کنید.

نکات:

1- گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و از وسط نصف کنید.

2- به روغن زیتون اضافی برای پخت ماهی ها نیاز دارید.
3- از ۴ عدد فیله ماهی دلخواه، هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
وب سایت آشپزباشی

ارسال شده در 7 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • انواع انسولین و مداوا با آن
  • تغییر دادن مدام شغل و این آسیب ها
  • سیل بی امان مصرف سیگار در بین شهروندان
  • صرع! پیامد های خطرناک سکته را بشناسید
  • ترفندهای مهم برای کاستن اضافه وزن زیاد
  • امراض قندی و گرفتن روزه
  • ده راهکار عملی برای کاهش استرس
  • چرا برخی افراد احساس عدم امنیت دارند؟
  • اگر شادی را جستجو می کنید
  • نکات مهم طراوت ذهنی
  • ممنوعیت خوراندن شربت ضد سرفه به كودكان
  • درمان و معالجه دل درد
  • سرماخوردگی در کودکان
  • رفع مشکلات پوستی با این ترفندها
  • پیشگیری از ابتلا به نفخ شکم
  • محبوبترین ها

  • برای معالجه هموروئید یا بواسیر بهترینها از نظر طب سنتی کدامند
  • مصائب مبتلایان به EB
  • آسیب های قمه زنی بر سلامتی عزاداران
  • سردردها و ارتباط آنها با مشکلات روحی
  • آنچه که باید درباره پیچ خوردگی تخمدان بدانید
  • پزشکان سندروم آسپرگر را چه نوع بیماری میدانند؟
  • اوتیسم را با کمک روش های تغذیه ای مهار کنید
  • چه ارتباطی بین پوست و بیماری کبد وجوددارد
  • خاصیت تب داشتن
  • تب خرگوشی و نشانه های بارز آن
  • لیست انواع سرفه ها
  • درد قلبی چیست و علائم و درمان آن چگونه است
  • مقابله با سرطان
  • کبد چرب معضلی برای همه
  • راهکار جدید برای رهایی از تالاسمی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است