دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی

می خواهیم شما را با روش تهیه ماهی کبابی آشنا کنیم این ماهی لذیذ همراه با گوجه کباب شده سرو می شود که می تواند بسیار لذیذ و دلچسب باشد این غذا هم سالم و کم چربی و هم مناسب افرادی است که در رژیم غذایی به سر میبرند در ادامه با روش طبخ آن آشنا شوید .

 ماهی با گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سس خردل در پخت این ماهی به دو منظور استفاده می شود، هم برای مزه دار کردن فیله ها، و هم برای این که کمک کند تا پودر سوخاری به آن ها بچسبد.
مواد لازم:
  •     گوجه فرنگی ۶ عدد
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     ترخون خشک یک و نیم قاشق چای خوری
  •     شکر  نوک انگشت
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سس مایونز  ۳۳/۱۰۰ پیمانه
  •     آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
  •     نان تست  ۳ برش
  •     فیله ماهی ۴ تکه
  •     سس خردل ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- گوجه فرنگی ها را در سینی فر بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای خوری ترخون خشک شده، شکر، نمک و فلفل سیاه را روی گوجه ها بریزید و بعد با هم ترکیب کنید. سپس گوجه ها را مرتب کنید، به نحوی که سمت بریده شده ی آن ها رو به بالا باشند. سینی را در فر بگذارید و آن ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کبابی کنید.
3- در این میان، سس را آماده کنید. در کاسه ی کوچکی، سس مایونز را با نصف قاشق چای خوری ترخون خشک شده و آبلیمو ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
4-تکه های نان رابه همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در غذاساز بریزید و بزنید تا کاملا خرد و یکدست شوند.
5-در کف سینی فر، فویل آلومینیومی پهن کنید و آن را با روغن زیتون چرب کنید. فیله های ماهی را روی فویل بچینید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. کمی سس خردل روی هر یک بمالید و بعد نان پودر شده را روی آن ها پخش کنید و با دست آن ها را فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند.
6- فیله های ماهی را برای ۶ تا ۸ دقیقه، تا زمانی که مغز پخت و طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
7-  فیله های ماهی را به همراه گوجه های کبابی و سس آماده شده سرو کنید.

نکات:

1- گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و از وسط نصف کنید.

2- به روغن زیتون اضافی برای پخت ماهی ها نیاز دارید.
3- از ۴ عدد فیله ماهی دلخواه، هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
وب سایت آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 7 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • هر آنچه لازم است درباره بیماری پوستی کراتوزیس‌ پیلاریس‌ بدانیم
  • مسافران سالمند و رعایت این نکات کلیدی
  • کارخانه سنگ سازی در بدن مرد هندی
  • عوارض دوپامین تولید شده از فیلم مستهجن
  • سلولیت چیست و چه راه درمانی دارد؟
  • برطرف کردن مشکلات جنسی مردانه
  • داروی متفورمین بیماری سل را هم درمان میکند
  • پیشگیری از شدت یافتن سردرد میگرنی
  • محبوبترین ها

  • موارد اورژانسی در کودکان
  • رفع التهاب در بدن با ترفندهای خوراکی
  • لباس هاس راه راه سبب تشدید حملات میگرنی می شود
  • هشدار! خطر ابتلا به زگیل تناسلی در کمین است مراقب باشید
  • آیا بیماری میگرن بطور کامل ریشه کن میشود؟
  • انتقال ویروس مرگبار با این عادت روزانه
  • نقش ارزنده کلیه در سلامتی بدن
  • درباره سندروم تونل تارس چه اطلاعاتی دارید؟
  • رپورتاژ

  • جراحی زیبایی بینی دکتر عامری
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x