کیک بلوبری عکس کیک بلوبری روش تهیه کیک بلوبری بلوبری

طرفداران طعم بلوبری بد نیست با روش تهیه این کیک آشنا شوند این کیک برای کودکان و دختربچه ها انتخاب بسیار خوبی است بد نیست در ادامه این مطلب با روش طبخ آن آشنا شوید و در این هوای سرد زمستانی به عنوان عصرانه برای فرزندانتان تهیه کنید .

در این مطلب تصمیم گرفته ایم طرز تهیه کیکی متفاوت از کیک های معمول که قبلا درست می کردید را به شما آموزش دهیم. این کیک را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
  • کره 225 گرم
  • وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر 225 گرم
  • تخم‌مرغ  4 عدد
  • آرد 300 گرم
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • آرد ذرت  4 قاشق سوپخوری
  • شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
  • فیلینگ بلوبری  150 گرم
  • کرم پاتیسیر 1 پیمانه
  • خامه فرم گرفته به میزان لازم
  • بلوبری به میزان لازم

طرز تهیه:

1-فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

2-سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با شیر، به طور یک‌درمیان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و هم بزنید.

3-اکنون این مایه را به طور مساوی، در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید.

4-همینکه کیک‌ها خنک شدند، آنها را از ارتفاع دو قسمت کنید و روی هر لایه از کیک‌ها، کرم پاتیسیر بمالید و اندکی فیلینگ بلوبری بریزید.

5-آن‌گاه لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و  رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید، روی خامه را با ایربراش رنگ کنید و با بلوبری بیارائید.

یادآوری 1: فیلینگ بلوبری را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

یادآوری 2: برای تهیه کرم پاتیسیر؛ 250 میلی‌لیتر شیر را بجوشانید. 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر و یک‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

6-اکنون 30 گرم آرد را به آن اضافه کنید. اینک شیر داغ را به این مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. کرم را از روی حرارت بردارید. کیسه پلاستیکی را مستقیم روی کرم قرار دهید تا در هنگام استفاده رویه نبندد.

وب سایت شور وشیرین

ارسال شده در 7 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • نمایشگر لمسی متون بریل برای افزایش سرعت خواندن خط بریل
  • اعلام مقالات برتر همایش ملی «سلامت از دیدگاه قرآن»
  • وظایف پرستار پیش ازآغاز جراحی
  • مصرف زیاد قرص های جوشان، سنگ کلیه را بزرگ می کند
  • موانع انجام کار گروهی
  • کشیدگی عضله سینه ای
  • تخریب روح و روان با این کارها
  • چه روش هایی برای مبارزه با آکنه وجود دارد
  • محبوبترین ها

  • چگونه می توان پوست بدون جوش و صافی داشته باشیم؟
  • ژل لاغری موضعی را چگونه در منزل درست کنیم
  • شايع ترين عوارض استفاده از ريمل و خط چشم تقلبی
  • داروي سرطان پوست براي كاهش چين و چروك‌هاي پوستي كاربرد دارد
  • اگر موهای فر دارید حتما بخوانید
  • نسخه آرامش دهنده پوستتان اینجاست
  • تاثیر خواب سالم بر زیبا شدن پوست
  • روش های مختلف برای درمان خال
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    پرپین آلا
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است