مرغ با سس ماست و پیازچه مرغ با سس خاورمیانه ای سس های خاورمیانه ای روش تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه
می خواهیم برای مزه دارشدن مرغ از یک روش جدید کمک بگیریم برای طعم دادن به مرغ می توانید از سس جدیدی که در ادامه مطلب روش تهیه آن را آموزش می دهیم کمک بگیرید وقت آن شده با طعم و مزه سس های خاورمیانه ای آشنا شوید .

 مرغ با سس ماست و پیازچه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سس ماست که در تهیه آن از سس های خاورمیانه ای الهام گرفته شده، همراه مناسب خنک و تندی برای مرغ ترد است.
مواد لازم:
  •     سینه مرغ ۶ عدد
  •     لیمو ۲ عدد
  •     روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     ماست چکیده ۲ پیمانه
  •     پیازچه ۶ ساقه
  •     فلفل چیلی سبز  ۱ عدد
  •     سیر ۲ حبه
  •     خیار ۱/۲ عدد
  •     گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
  •     نعناع ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- برش های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه ی پلاستیکی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را کنار بگذارید.

2-در این میان سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه ی بزرگی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
3- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه های مرغ را در آن برای ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا زمانی که طلایی رنگ و مغز پخت شوند، بپزید. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را به آن ها اضافه کنید تا طعم لیموی بیشتری بگیرند.
4- تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید، سس ماست را در کاسه ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ ها قرار دهید.

نکات:

1- سینه های مرغ از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.

2- پیازچه ها را خرد کنید.
3- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.
4- سیرها را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
5- خیار را هم پوست بگیرید و خرد کنید.
6- گشنیز و نعناع را خرد کنید.
وب سایت آشپزباشی

ارسال شده در 7 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کیک خیس میوه ای
  • سالمندان و رعایت این نکات مهم در حج
  • برای رنگ پوست شما چه رنگ لاکی خوب است؟
  • علت بسیاری از سرگیجه ها این بیماری در گوش است!
  • دانش آموزان و شپش
  • تنوع آداب غذا خوردن بر سلامتی چه تأثیری دارد؟
  • تهیه شکلات مناسب
  • چاقی در سنین پایین و این موارد
  • 9 ماده غذایی که سبب ایجاد بوی بد در شما می شوند
  • پیاز فلفلی هندی را چگونه درست کنیم
  • شیرینی به شکل درخت کاج
  • دارچین و این توصیه های مهم
  • بزرگترین مطالعه بر روی دیابت را مرکز دیابت انگلستان انجام داد
  • موادغذایی جهت وزن گیری
  • بلوغ و رشد و روند آن
  • محبوبترین ها

  • درباره استاندارد کمربند لاغری
  • شنا در سواحل و این هشدارهای مهم
  • کاغذ دیواری بهتر است یا رنگ
  • با خوردن این مواد غذایی چاق می شوید
  • دانستنی های مهم و جالب در مورد قهوه
  • اندازه دقیق شما چقدر است؟
  • مراقبت های مختلف پزشکی قبل از سفر
  • مهار سکته قلبی با پیاده روی
  • ویتامین دی و پیشگیری از انواع بیماری های خطرناک
  • روش های اورژانسی زمان آب خوردن تلفن همراه
  • راه های جلوگیری از پیری
  • موانع پیشرفت مالی
  • عوامل خستگی دائم
  • شرایط یک ازدواج مناسب
  • کسب موفقیت در زندگی مشترک
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است