مواد غذایی مفید در فصل زمستان خوردن فلفل در فصل سرما خوراکی های مفید برای پیشگیری از سرماخوردگی پیشگیری از سرماخوردگی

شروع فصل زمستان جرقه ای است که افراد بسیاری را نگران سرماخوردگی و آنفولانزا می کند.هر چند که سرماخوردگی جزء بیماری های خطرناک محسوب نمی شود،اما زمانی که به آن مبتلا می شویم از بسیاری کارهای روزانه باز می مانیم و این موضوعی زجر آور برای هر شخصی است.خوردن برخی مواد غذایی می تواند تاثیر به سزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن شما داشته باشد تا به این طریق از بیماری سرماخوردگی در امان باشید.

براساس گفته محققان به دلیل تغییرات آب و هوایی دمای بدن انسان نیز در فصل های سرد سال تغیر کرده که به تبع آن باید رژیم غذایی فرد نیز باید تغییر پیدا کندو متخصصان تغذیه توصیه می کنند که مصرف غذاهای گرم و تند برای حفظ سلامتی در برنامه غذایی گنجانده شده تا سیستم ایمنی بدن قوی شده و گرفتار بیماری های این فصل نشود.
برای گرم کردن بدن و مقابله با سرما هوا سعی نکنید از غذاهای چرب و سنگین مانند یا سوپ های که با پنیر وخامه تهیه شده اند استفاده کنید. در عوض از غذاهای سالم با مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن انرژی مورد نیاز خود را در فصل سرد زمستان تامین کنید.
در زیر لیستی از مقوی ترین و گرم ترین غذاهای مناسب فصل سرد زمستان را به شم معرفی می کنیم:
جو دوسر صبحانه عالی در روزهای سرد زمستانی
در روزهای سرد سال صبحانه ای که در آن بلغور جو دو سر گنجانده شده باشد. یکی از بهترین وعده های غذایی محسوب می شود. جو دو سر یک دانه کامل بوده و با مصرف یک کاسه جو دو سر مقدار زیادی پروتئین گیاهی و فیبر وارد بدنتان شده و تا ساعت ها احساس گرسنگی نمی کنید.
علاوه بر این ها، بلغور جو دوسر حاوی نشاسته قدرتمندی به نام بتا گلوکان است. تحقیقات محققان تغذیه نشان داده که تنها 3 گرم از بتاگلوکان جو دو سر در روز سطح کلسترول بد خون را بین 5 تا 10 درصد کاهش می دهد.
شکلات داغ، میانوعده دوست داشتی و گرم در زمستان
یک فنجان کاکائو داغ که از ترکیب شکلات و شیر بادام تهیه شده یک میان وعده خوب غذایی برای فصل سرد زمستان است. برای حفظ سلامتی از شکلات تلخ استفاده کنید. شکلات حاوی فلاونوئیدی است که به عنوان ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد رادیکال قوی شناخته می شوند. رادیکال های آزاد، عامل سرطان و بیماری های قلبی عروقی است.
این لوبیا بدن شما را مثل فیل قوی می کند
هیچ چیز مانند یک سوپ با زیره و فلفل قرمز نمی تواند گرمابخش بدن در فصل زمستان باشد. لوبیای سیاه یک منبع خوب آهن و مس بوده و سوپ آن به ماهیچه های بدن کمک می کند تا از اکسیژن بیشتری استفاده کرده وسیستم ایمنی بدن تقویت شود.
یک وعده سوپ که با یک فنجان لوبیا سیاه تهیه شده 15 گرم پروتئین و فیبر بدن را تامین می کند. بر خلاف منابع پروتئین حیوانی، لوبیا سیاه هیچ چربی اشباعی ندارد. تحقیقات انجمن شیمی آمریکا نشان می دهد که پوست لوبیا سیاه از همه لوبیاها میزان بالاتری از آنتی اکسیدان فلاونوئید دارد.
کلم بروکلی شما را در برابر سرماخوردگی واکسینه می کند
خوردن این کلم به عنوان یک مبارزه قوی با سرما و بمیاری های ناشی از آن شناخته شده و حاوی فیبر و مواد مغذی گیاهی ضد سرطان است. کلم بروکلی سرشار از ویتامین C بوده و یک فنجان آن حدود 74.8 میلی گرم از این ویتامین دارد. این سبزی علائم سرماخوردگی و گرفتگی بینی را بهبود می دهد. بسیاری از افراد نمی توانند این سبزی را خام مصرف کنند به همین دلیل می توان آن را بخار پز کرده یا با کمی روغن زیتون کباب کنید.
کدو تنبل ضد سرطانی قوی در فصل سرد سال
کدو تنبل ویتامین A دو تنبل در بهبود و تقویت بینایی موثر است. موسسه ملی بهداشت آمریکا توصیه کرده زنان در طول روز باید 700 میکروگرم از این ویتامین را مصرف کنند. در یک وعده سوپ، شما می توانید یک سوم تا نصف فنجان پوره کدو را ریخته و آن را میل کنید. کدو تنبل به دلیل بتا کاروتن موجود در آن دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی است. در یک مطالعه نشان داده شده که کاروتنوئیدها از جمله بتا کاروتن و لیکوپن ها در درمان سزطان پستان بسیار موثر بوده و روند پیشرفت بیماری را متوقف یا کند می کند.
فلفل را در زمستان فراموش نکنید
فلفل حاوی ترکیبی به نام کپسایسین بوده که علت اصلی تند بودن فلفل‌ها همین ماده است. مصرف فلفل به افزایش متابولیسم بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن و تغییر دمای بدن کمک کرده و از تجمع چربی در بدن جلوگیری می کند. در تحقیقات بر روی حیوانات نشان داده شده که در یک رژیم غذایی با چربی بالا در صورت استفاده از فلفل به دلیل وجود کپسایسین، 8 درصد وزن بدن کاهش پیدا می کند. دانه های فلفل قرمز به ساخت سلول های عضلانی کمک شایانی می کند.
منبع: اقتصاد آنلاین

5 1000
ارسال شده در 9 دی 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی | 674 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • طنین و لحن صدا نمایانگر شخصیت شماست
  • آنسفالو پاتی و نکات تغذیه ای مربوط به آن
  • عدم رضایت شغلی و خطر مرگ
  • جانشین دارو های جنون جوانی
  • کنگر را از یاد نبرید
  • در مصرف عسل احتیاط کنید
  • مصرف گردو و تقویت هوش جنین
  • درباره خاصیت میوه دورین بخوانید
  • محبوبترین ها

  • معرفی سبزیجات تابستانی که بعنوان غذاهای خنک کننده هستد
  • درمان ریفلاکس با کمک زنجبیل
  • روش های ساده برای رهایی از سنگ صفرا
  • مصرف آب زرشک ممنوع!
  • معرفی انواع سبزی های آسیایی
  • کاهش علائم یائسگی با درمان کننده های خانگی
  • سبزی و میوه دشمن سیگار
  • مفیدترین تداخلات خوراکی های طبیعی
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما