دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

مواد غذایی مضر کدام مواد غذایی مضر هستند؟ فست فود

در هر خیابانی که راه میرویم میتوانیم یک فست فودی را ببینیم و اکثر آن ها صندلی مشتریان شان شلوغ است.افراد جامعه بخصوص جوانان فست فود را بعنوان جایگزین هر چیزی انتخاب میکنند و فست فود به محبوبیت زیادی رسیده است.وسوسه فست فود بخاطر مزه و طعم لذیذش است ولی این مورد وسوسه انگیز تاثیر زیادی بر روی سلامت دارد.

کوروش صمد پور متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مصرف سس ها اظهار داشت: سس های کچاپ، مایونز و سفید جز برنامه غذایی ما هستند که افزایش کالری سس مایونز به دلیل وجود روغن، تخم مرغ و سرکه در آن، مصرف این ماده غذایی باعث بروز بیماری در افراد می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه هر ۱۰۰ گرم سس مایونز در حدود ۸۰۰ کیلو کالری دارد، تاکید کرد: مصرف سس گوجه فرنگی در فست فود ها نیز مضر است.
وی با بیان اینکه سس گوجه فرنگی حاوی موادی مانند ذرت، مایع ذرت و شکر است، تاکید کرد: افراد چاق و مبتلایان به قند خون جهت کاهش وزن باید از خوردن این مواد غذایی پرهیز کنند و افراد گوجه فرنگی را که غنی از ویتامین ث است و خاصیت ضدسرطانی دارد، جایگزین آن کنند.
صمدپور مصرف سس های خانگی را توصیه کرد و افزود: سس های خانگی با روغن های اعلا و زیتون تهیه می شود.
وی با اشاره به اینکه مصرف سس باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی و افزایش کالری می شود، عنوان کرد: مصرف غذاها با افزودنی های سنتی مانند دارچین، زردچوبه و زیره باعث بهبود سلامت بدن افراد می شود و مصرف دارچین جهت درمان بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه در سرخ کردن مواد غذایی باید از روغن هایی با مقاومت بالا استفاده شود، اظهار کرد: در اکثر رستوران ها برای تهیه مواد غذایی مانند فست فود و پنیر پیتزا از روغن های سالم و مناسب استفاده نمی کنند.
وی با بیان اینکه ۱/۳( یک سوم) انرژی روزانه افراد از روغن و چربی دریافت می شود، تصریح کرد: هرفرد می تواند ۷ درصد انرژی خود را از چربی اشباع مواد غذایی لبنیات، پنیر پیتزا و گوشت گوسفند دریافت کند.
صمدپور با اشاره به اینکه ۹۳ درصد از انرژی بدن از چربی های  مفید مواد غذایی امگا ۳، ۶ و ۹ بدست می آید، تاکید کرد: مصرف روغن های مانند زیتون، کنجد، ذرت و آفتابگردان برای سلامت بدن مؤثر است.
وی با اشاره به روغن های اشباع بیان کرد: مصرف روغن های جامد، پالم، نارگیل برای سلامتی مفید نیست و از این مواد غذایی در صنایع،  قنادی و رستوران ها استفاده می شود که افراد باید با مصرف و انتخاب روغن مناسب سلامت تغذیه ای خود را تضمین کنید.

منبع : ایران ویج
5 1000
ارسال شده در 7 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x